Дядо Коледа къде е? Следващото януарско бебе кое е? - тема 21

• 21 187
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • бургас
ихааа ново бебе и то снежето на аз и ти! да ви е живо и здраво, мноооого здраво! освен това да е най-красивото и умно (те наште нали всичките ще са такива:-)))) и много да радва мама и татко!

абе вие защо още имате толкова вяра на ехографа за килограмите? все пак всички сме чели, че с напредването на месеците те стават все по-неточни и това е абсолютно нормално. все пак те работят с осреднени стойности - едни бебчета се раждат 2,600, други - 4,500.

а я ме светнете за тези болки в таза. мен само чат-пат ме боли нощем като се залежа на една страна, ама ме боли отстрани, където е ябълката, а не между краката...едва ли говорите за това, а?

иначе да докладвам за вчера. изненадата ми беше високо оценена, въпреки че не се получи перфектна, но важно е желанието Simple Smile
ето това беше резултатът иначе:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2645/699596671629394467129292 … iT7FUYe9BjDPr.JPG

снимката много ми хареса  newsm10 ГЕНИАЛНО  smile3501
Нашия бъдещ татко ще има рожден ден един ден след термина ми,така че ако пренося ще използвам твоята идейка (дано нямаш нищо против)

а за тазовите болки и мен преди ме болеше така както ти го описваш но вече ме боли и между краката и то ужасно си ме боли особено когато ставам от леглото,все едно ще ми се счупи срамната кост....май така се казваше  newsm78

# 556
Lady Guga Добре дошла отново на линия!    bouquet
Елч Ах много сладурска снимка!!  Heart Eyes Heart Eyes Хихи таткото после нацелува ли коремчето?

# 557
имаме си ново бебеееееееееее  newsm44

Честита малка госпожица на мама Аз и ти! Да ви е жива и здрава и много много да ви радва!!! Simple Smile Леко възстановяване на мама и наздраве на изпълнителния татко Simple Smile

Уффф, аз освен тазовите болки, които при мен са поносими, съм се сдобила и с някакви странни болки в ставите. Сутрин направо не мога да си разгъна пръстите.

Mish, много кофти, че вдигаш кръвно. Много ли е високо? Дано се оправиш  Hug

# 558
Аз и ти и татенцето,честито ви бебенце.Да ви расте със здраве и щастие,и винаги обградена с много  обич.    baby_neutral     bouquet  

Kalifornia ,извинявай,била съм заспала като си писала.Взимат в предвид всички мерки на бебето-коремни,на главичката,на бедрото.Но и като измерят и моя корем пак казват че явно е малко мъничко.Обаче сега като чета че ехографите все по-често лъжат и започнах да се успокоявам  Simple Smile То ще си покаже като се появи.Дано е по-тежичко,че иначе с таткото незнам как ще го къпем и преобличаме,ще ни е страх да го пипнем  Crazy

# 559
  • София
Аз и ти, честито бебче, да ви е живо и здраво и много радост да ви носи, а на теб - бързо възстановяване

# 560
  • ул. "Мечтание"
Десиииии, днеска сутринта ми звънят от непознат номер, който като махнем тройката отпред (която аз естествено не видях) началото му е международния код на Люксембург. В просъницата реших, че ми се обаждаш със щъркелови вести! Joy  Mr. Green

# 561
Аз и Ти, таткото, честита ви Снежи!
Нека да расте здрава, обичана и послушна!
Бързо възстановяване!

Около 3 минути се пулих пред поста на таткото, докато разебра какво се е случило.Явно ще съм от оправдаващите, че мозъка им изтича с кърмата!  Crazy

# 562
Честито бебче на Аз и Ти и на таткото да е жива и здрава малката Снежи  newsm51  smile3522

# 563
  • В две тъмни очички
Момичета тамън се връщам от ЖК и минавам на отчет.
Леко съм притеснена, малката е наддала само 500 грама от последния преглед , който беше преди месец и сега е 2620гр и изостава с 2 седмици  Tired Знам, че не трябва да вярвам на ехографа, тя и доки каза "абе м/у 2600 и 3000 гр е бебето" ,ама ми стана едно такова.....притеснено. Както вървяхме супер тежки и сега изведнъж започнахме много да изоставаме  Cry Доки нещо ми изглеждаше притеснена при прегледа, ама нищо не каза, само ми подчерта , че трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ходя на запис на тонове и задължително да минавам след това да и ги показвам. Добави,че при първи промени ме приемат в болница. Не знам какво искаше да каже с това, но малко ме притесни! Иначе водите са в норма, плацентата е предна, бебка е много високо и не е слязла все още в малкия таз, което значи ,че няма изгледи да излиза скоро. Пуснаха ми пак изследвания за желязото, не знам защо тези от вчера я усъмниха ,а те показват че хемоглобина ми е 115, което мен абсолютно си ме устройва! Пуснаха ми и някакво ЖСК , което не знам какво значи,ама в четвъртък като се видя с доки ще разбера! А....да щях да забравя! Понеже по ПРМ съм вече в 41 г.с. ми казаха,че не родя ли до 06.01.11,когато ми е терминът по УЗ на 07.01 ме приемат секцио  Shocked, тък като разликата м/у ПМР и УЗД е прекалено голяма и няма как да си "вържат гащите", ако е станала някаква грешка!
Абе общо взето ме притесниха днес, също така, вече не искам да раждам поне още 1-2 седмици,че малката да мине 3-те кг! НЕ,че не искам де,ама е по-добре за нея самата!
Е това е за сега от мен, отивам да полегна малко ,че ми е нервно нещо. После пак ще се включа,че исках и да питам нещо по изследванията,ама сега не ми се пише повече

# 564
Здравейте пак
[quote author==Michelle= link=topic=550675.msg17295802#msg17295802 date=1292922769
Уффф, аз освен тазовите болки, които при мен са поносими, съм се сдобила и с някакви странни болки в ставите. Сутрин направо не мога да си разгъна пръстите.
[/quote]

Аз също имам проблеми с пръстите на ръцете.Болят ме и много ми изтръпват.Направо съм чуденка newsm78.
bubeto_d само спокойствие мила всичко ще бъде наред Hug

# 565
Бубе  Hug Hug Hug всичко ще бъде наред, виж и на Аз и ти й бяха казали,че бебето е 2800 ама всъщност е 3200, не се притеснявай щом и тоновете са ти ОК  Hug

# 566
  • бургас
бубе не се притеснявай дори да тежи толкова имаш още 2 седмици ще наддаде,аз се моля да стигнем поне 2700гр до термин за 3 кила нямам никакви надежди

# 567
  • София
Бубе и мойта бебка не е пораснала много,за 2 седмици 200 и няколко грама,обаче иначе д-рката и измери и главата и коремчето и бедрата и навсякъде  е съразмерна така че няма да се тревожа,освен това плацентата ми е в идеално състояние според доки така че няма причина бебето да не расте защото нещо не му достига.Мен също ме насочват все по-упорито за секцио заради позата на бебка,но още няма да го мисля аз,ще поизчакам още малко докато реша.Термина ми е за 20.01. и д-рката каза че мога да чакам до към 10ти-12ти...но все пак  последното решение ще си е моето,ако дотогава няма някакво развитие Wink
ЧЕСТИТО НА АЗ И ТИ И НА ТАТКОТО,да ви е жива и здрава малката Снежи,а вие да сте много щастливи с нея Hug

# 568
  • София
Бубе спокойно  Hug Сигурна съм, че всичко ще е наред. Ако много се притесняваш не може ли да идеш и някъде за второ мнение?

Мен на ЖК не са ме гледали на ехо от супер много време , сигурно повече от 2 месеца. Направо не знам как рабират дали всичко е наред. Добре че ходих на ФМ преди месец, че поне аз за себе си да съм спокойна. Защото понякога на ЖК почват да ми говорят разни глупости и да ме стресират. Та ако не бях ходила на ФМ щях доста да се притесня. Предпоследния път ми изкараха корема с няколко см по-малък от предишните пъти. Т.е. вместо да расте уж беше намалял. Кой знае как са го мерили .... Ако не знаех от ФМ, че всичко е наред само щях да се стресирам...

Така че, само спокойно  Hug Всичко ще е наред и до 2 седмици ще се гушката със сладката бебка  Wink

# 569
  • ул. "Мечтание"
Бубе, без паника! Задължително отиди и при друг докто да те види!
И какви са тия глупости, че ако не родиш до еди кога си направо ще те режат!  ooooh! Божке! Тия хора за предизвикване на раждане не са ли чували бе.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт