Помощ- хакер ми разбива профилите...

• 3 580
  • 7
  •   1
Отговори
Извинете, че ви занимавам с това,но имам нужда от съвет, а не знам към кого да се обърна- не знам дали въобще тук е мястото... Ще почна отначало... Преди почти година ми казаха, че в сайт за запознанства има профил с мои снимки- видях, регистрирах се, админа го изтри- и се почна- нов профил, админа го изтрива, нов профил- админа го изтрива. След това се почна в сайтове за секс запознанства- гепиме, мазало... В един момент спря да ми пука, спрях да пускам оплаквания да трият профилите и те спряха да никнат като гъби newsm78. Преди няколко седмици ми хакнаха пощата и фейсбука- смениха ми паролите- пощата я отписах, фейсбука го оправих чрез телефонния си номер. Мислех, че е просто случайно, на много хора се случва. От всички регистрации в сайтовете за запознанства си оставих само една в гепиме, другите ги изтрих. Днес като влязох видях, че преди 5 часа съм "гледала" профилите на 3 мъже, с които напоследък сме си писали доста. А аз бях на работа, у нямаше никой  и компютъра беше изключен. Като погледнах хронология днес към 15 е влизано от друг ай пи адрес, а на 9-ти Дек от него е изискана нова парола, защото съм забравила моята??? Чухнах в един сайт ай пи адреса и ми излязоха 2 имена- Л.Г и С.С, стационарни телефони и имейли( доколкото разбрах май работят в БТК софия и това са служебните им телефони и пощи).  Името на С.С е много странно и като го написах във фейсбук ми излезе само един човек, а в неговите приятели имаше един с име Л.Г- не ги познавам, какво искат от мен? Какво мога да направя да ме оставят на мира? Внушавам ли си или цялата работа е МНОГО странна..Ще съм благодарна за всякакви отговори и съвети по темата.   bouquet

# 1
  • София
Ако си убедена, че са тези хора, които си открила по ИП защо не им напишеш по един мейл? Можеш просто да ги попиташ какво искат от теб или да си по-остра и да ги заплашиш, че ще пуснеш жалба за психически тормоз и злоупотреба.

# 2
Доколкото знам, в сайтовете за проследяване на ай пи адреси може да се стигне най-много до доставчика.

# 3
  • София
Не знаех, че съществуват сайтове,
в които като "чукнеш" и ти излизат
чак имена  newsm78
То ако ставаше така ...

# 4
  • София
Всъщност пиша по-бързо отколкото мисля... ooooh! Не знам как си ги намерила тези хора по ИП, но по-скоро този, който те тормози ползва нет БТК IDSL и затова са ти излязли контакти на служители на БТК когато си пуснала търсенето  Rolling Eyes
Единственото, което можеш да направиш е да пуснеш някоя връзка в БТК ако имаш за да ти проверят кой реално ползва това ИП или да подадеш жалба в полицията и да чакаш те да го открият.

# 5
Ето в този сайт например се виждат имена, но това са именно имена на служители на интернет доставчика.

# 6
Цитат
Чукна в един сайт ай пи адреса и ми излязоха 2 имена- Л.Г и С.С, стационарни телефони и имейли( доколкото разбрах май работят в БТК софия и това са служебните им телефони и пощи)
Тук си в заблуждение. Ако провериш 20 произволни IP адреса на БТК в този сайт ще ти излязат все данни за тези двама души просто, защото те са представители на доставчика. Да те работят в БТК но дори на моя IP адрес излиза ето това  :

person:         Lyubomir Georgiev
address:        BTC Plc
address:        Bulgarian Telecommunications Company Plc
address:        8 Totleben Blvd.
address:        1606 Sofia
address:        Bulgaria
mnt-by:         BT95-ADM
phone:          +359 2 932 08 92
fax-no:         +359 2 832 08 52
e-mail:         lyubomir.georgiev@btc-net.bg
nic-hdl:        LG700-RIPE
source:         RIPE # Filtered

person:         Stanish Stanishev
address:        BTC-NET Ltd.
address:        63, Shipchenski prohod blvd.
address:        BG-1574 Sofia
address:        Bulgaria
mnt-by:         BT95-ADM
phone:          +359 2 932 08 42
fax-no:         +359 2 832 08 24
e-mail:         stanish.stanishev@btc-net.bg
nic-hdl:        SS4127-RIPE
source:         RIPE # Filtered

затова не ги обвинявай напразно хората, моля те!

# 7
да, благодаря, доколкото ми обясниха вирусче ми е източило всичката информация...

Общи условия

Активация на акаунт