ОДЗ 100 гр. София Люлин 10

• 40 287
  • 418
  •   1
Отговори
# 255
И аз се чудя как ще се оправят с толкова деца, направо не знам ooooh! и отделно с различни госпожи, пълна лудница. Принуждават родителите да правят какви ли не комбинации, за да могат учителките да си почиват спокойно през лятото. А това как се отразява на децата май им е последна грижа

# 256
Eто отговора, който получих учудващо бързо и аз.

Нашият отговор:
В меню "Ремонти и нови места" може да намерите графика на детските градини на територията на Столична община през летния период (Юли и Август).  Ако детското заведение на Вашето дете не работи месец юли, то ще  бъде насочено към дежурно детско заведение в района.
 Графикът за работа в някои детски градини може да бъде
 променен при условие, че се наложи извършване на ремонт. Родителите ще
 бъдат уведомени от директорите на детските градини, а децата –
 пренасочени към дежурна детска градина.

Поздрави,
Екип за обслужване на ИСОДГ към Столична община

Тук обаче се говори за юли и август, а не юни, юли, август и септември пък най-вече. Има предложение даже учебната гидуна да започва от 01,09 а градината ще почива, защото имало хора които не били прибирали децата си и през септември от провинцията.
АМИ КАТО СА ПРИНУДЕНИ..

# 257
На мен за септември нищо не са ми казали , съвсем се обърках вече. И утре няма да сме на градина , ако научите нещо пишете  моля ви.
Ние сме яслена група , дали сборните групи за яслена и градинска група са все юни и август...

# 258
Днес пак питах госпожата, тя каза, че ще почиват юли месец newsm78

# 259
  • София
Явно всичко е пълна мъгла. На мен ми дадоха да попълня от коя до коя дата ще посещаваме юни и август. Питах за норматив от максимален брой деца в сборна група. Госпожата ми каза, че сигурно 25 newsm78. Явно с Директорката трябва да се изясни Confused
За септември не са споменали.

# 260
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пак с частен въпрос се включвам - оказва се, че лелята, която сме коментирали за 1А, не е тази, която ще е за постоянно. Новата леля беше вчера за пръв път.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 11:16 от veihaivei

# 261
  • София
Мен вчера детето ме информира. Казвала се леля БлаДа, че и спори с мен и отхвърля други предположения от моя страна Laughing. Явно нещо не е разбрала, ама забравих да питам.

# 262
Аз едва днес я видях новата леля, казвала се леля Блага според девойката Laughing Утре ще имат открит урок по английски, ще видим какво са научили Thinking

# 263
  • София
Ще ми е любопитно да споделиш за открития урок. Дечко първо ходеше на всичко, но постепенно реши, че само приложни и плуване иска.
На курсовете по английски на Хелън Дорон, където ходи вече втра година, е научила доста. Евентуално мислех да ги заменя с тези в ДГ, заради това, че другите са ми далеч. Обаче се отказах предвид това, че няма как да знам ниво, произношение и педагогически умения на учителката, нито пък детайли от системата им.
А и с тези уроци по 30 мин, които включват събиране на децата и преобличане, наистина търся информация от родители за мнението им - за всички занимания.

# 264
Задължително Peace

# 265
Къде са тези курсове на Хелън Дорон? Някакъв линк имаш ли? Мерси предварително, много ме заинтригува!

# 266
  • София
http://helendoron.bg/contact.php - това е линкът. Ние ходим при Венета на ул. Кричим. За съжаление всички места са ни неудобни. Идеята е децата да учат както майчин език. Нищо не се казва на български, но се показва чрез движения и множество играчки, рисунки, предмети от бита... И много повтаряне на всичко. Има дискове, които се слушат всеки ден - с песнички, както и тетрадки, по които оцветяват  и лепят. Досега детето ми знае сигурно над 400 думи и мнооого песни. Ходи с удоволствие, но се искат и занимния вкъщи. Доста скъпо е, но си струва.
Дъщеря ми се забавлява, много и харесва и ходи с удоволствие. Произношението и е по-добро от моето Simple Smile

# 267
Мерси много   bouquet  bouquet  bouquet
Утре ще идем в Младост 1 на един демонстрационен урок, там ще се сформира нова група от средата на май (евентуално), може и да остане за септември, ще разберем в близките 2-3 дни, то на нас като логистика това ни е по-удобно заради метрото. Пак мерси, аз съм виждала в тракерите някакви сканирани неща по тази система, но не знаех, че има занимания за толкова ранна възраст в София.

# 268
Здравейте, да ми каже някой как са госпожите от 1 А. Ние сме от 1 Б и сега с тезо сборни групиииии. не разбирам защо ще се мести и стаята качват се децата на втория етаж ? ooooh! Да им стане още по странно.
Дано всичко е наред че много ме съмнява  newsm78

# 269
Нас (1в) ни преместиха от 2-ри на 1-ви етаж, какво ще се случва още не знам, хубаво ще е да ни кажат поне, сутринта нямаше на кого да оставим децата, оставих ме ги в съседната група докато се разбере къде трябва да бъдат и цял ден не знаех къде и с кого ми е детето, как се чувства пък съвсем Confused

Общи условия

Активация на акаунт