ОДЗ 100 гр. София Люлин 10

• 40 282
  • 418
  •   1
Отговори
# 375
veihaivei  smile3554, неспазено обещание !

ДАДЕНА ДУМА !

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 11:49 от penda11n

# 376
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ами спазен е добрият тон...
Не съм обещавала, че ще си затварям очите, когато позицията диаметрално се преобръща и се прилагат двойни стандарти спрямо пишещите.
Възпитано обръщам внимание на голямото несъответствие, защото е обидно най-малко.
И защото е адекватна обратна връзка, която съдържа ценна възможност.

# 377
veihaivei, не разбирам какво против имаш отново.

# 378
На мен  ми прави силно впечатление как някои хора ревностно защитават нещо, после когато се засегнат личните им интереси нещата не са така и заемат други позиции.  newsm78 newsm78

# 379
  • В сънния Люлин, прибулен...
Мисля, че в bg-mamma започва силно да липсват бутони Like (и Dislike)  Peace

# 380
Мили майчета, как стои във вашите групи въпросът с телевизора?
Питам, защото тази година в нашата група го повдигнаха и не ми харесва накъде се е насочило решението. Знам, че миналата стана проблем и май така и не се разви... А сега как е?

# 381
  • София
При нас бях приятно изненадана, че на родителската никой дума не обели. И сме си без ТВ. Може поне да настояваш желаещите да си купят с техни пари, а не с общите, които могат да се ползват за играчки и книжки, примерно. Зависи какъв процент родители имат твърда позиция против и я отстояват.
Някой знае ли с детската площадка как се развиват нещата? Имало някакви нови дъски на пързалката, ама пак не ги пускали, защото не било сигурно дали са добре направени. Това казала учителката и е разказано от щерка ми  Joy То по-добре да ги няма катерушките тогава.
Вече имат плод в 10 ч. Браво! Дано само и ръцете да си мият!

# 382
Има  ли майки от първа яслена група Гъбка.
Че на родителска среща са решили да събират пари за телевизор , а на мен идеята нещо не ми допада.

# 383
И на нас не ни допадаше, но бяхме болни седмица и като се върнахме от болничните, бяхме изправени пред свършен факт. По принцип никой не може да те задължи да даваш пари за телевизор, както и за всяко друго нещо... Ще извеждат детето ти навън, докато другите гледат ли, що ли?  newsm78 Затова е добре да се реши на общо събрание, макар че на нас ни го сервираха като "някои родители предлагат" доста след родителската среща...

# 384
  • София
Влизам да похваля вчерашната инициатива - "Ден на отворените врати". Видяхме част от заниманията. Децата са прекрасни. Учителката ни е невероятен педагог (Г-жа Божилова) и разбирам защо дъщеря ми толкова обича да ги занимава тя. Същото, мисля, важи и за младата и колежка Г-ца Гигова Simple Smile.
Благодаря за възможността да присъствам   bouquet И снимки ще раздавам Simple Smile
По засегнатите по-горе теми - в нашата група имаше доста единодушни и нямаме ТВ. Бях предложила да има един за градината в салона. Пари за безполезни неща няма да дам, но ако някой реши да подари и да се пуска включително на моето дете, предполагам, че доста жалби ще подам. В една друга тема мами подготвят петиция против тв, с идеята да се засегне въпроса с нормативен документ.
В тази статия примерно накратко е обяснено защо е вредно, особено за малки деца. В нета е пълно с информация, стига да има желаещи да се информират, а не просто да се отърват от децата за малко.
Ще имат време да гледат, ама нямат време да излязат навън за половин час. Що за абсурд?
Г-жа Директорката беше споменала за намерение да се закаляват децата. Странно как, щом в стаите е жега, а навън не се ходи. Мисля, е нормално, щом има час по музика, да има и "час" за игра навън. Тази седмица времето определено е подходящо. И защо не и когато има сняг? При желание начин би трябвало да има.

# 385
Аз съм против тв , поради това че моя син е като пристрастен към техниката, и ми се иска поне на градината да не се занимава с телевизия. И друго че  той след няколко месеца ще го местят в другата група , нужно ли е на всеки няколко месеца да давам по 50 лв за телевизор. Бих се съгласила да се вземе общ за градината и като искат да им пускат въпросните материали за половин час в определената зала, а не нон стоп да е пред очите им.

# 386
  • София
Няма кой да те накара да дадеш каквито и да е пари за ТВ Peace

# 387
Така ние след голямо отсъствие сме на градина. И веднага ме погнаха някакви декларации и за парите дето събират. Защо не съм била дала , ми като не сме ходили как да ги дам. Питам за какво са тези пари какво включват показаха ми две книжки и някаква пързалка. Дори не знаят точно какво ще се купува. Както и да е ще дам въпреки , че не знам точно за какво давам , но единствено за да не се отнасят зле с детето ми . Много се ядосах. Няма да вземат да преглеждат децата и да не ги пускат болни ми се занимават с глупости. Вчера на входа имаше толкова много кашлящи деца .
И като попитах защо се пускат болни , ми нямало какво да направят майките им работели и затова...
Добре де , но заради това че ги допускат болни , моят син повече от три дни не е издържал. И аз не работя защото той постоянно боледува. Направо нямам думи.....

# 388
  • София
Вълнувам се от всички ясли/градини в Люлин и затова се записвам в темата. Ако някой може да ми даде повече информация за кандидатстването в ОДЗ 100, ще съм много благодарна. Ние сме набор 2011.  Peace

# 389
Защо ще са смесени. Ние бяхме болни , мислих от утре да го пускам , ама щом е така няма да го водя .
До кога ще е така ?

Общи условия

Активация на акаунт