ОДЗ 100 гр. София Люлин 10

• 40 282
  • 418
  •   1
Отговори
# 30
  • В сънния Люлин, прибулен...
На мен лично директорката ми беше казала, че имат готовност да приемат деца, не е необходимо дори да изпращам имейл за точната дата.

# 31
Здравейте, искам да ви  попитам за тези бахови капки къде се поръчват и къде многа да намеря бахов терапевт?

# 32
Ами на мен ми дадоха координати на една жена, от която съм много доволна. Ще ти ги пусна на лични, за да не е реклама. На мен тя ми е препоръчана от две други мами, които са ползвали услугите й. Аз преди това пак от нея бях поръчала комбинация за явяване на изпити, която ми свърши отлична работа.
По принцип аз поръчах комбинация, която е за тръгване на градина, която не е индивидуална комбинация за конкретното дете, но проблемите, които срещат децата, които сега започват да ходят на ясла/градина, са доста общи. Бяха ми препоръчали кои да са есенциите вътре и с нея ги изкоментирахме, една махнахме, добавихме друга. Ще ти пусна със съобщението с телефонния номер и номерата на есенциите от комбинацията.

Спешно питане: чревните изследвания и тези хелминтите колко време бяха валидни - 10 или 14 дена? В лабораторията са ми писали за дата на изследването датата, на която съм занесла пробите, а тя е 29-ти декември! #2gunfire

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 19:13 от veihaivei

# 33
veihaivei, мерси много за инфото ще чакам д ами пуснеш координати,
За иследванията мисля че са 15 дни. На нас също ни бяха написали датата на която сме ги занесли, тя беше 20.12, започнахме от 03.01. Занесохме ги в градината- приеха ги нищо не казаха.

# 34
  • София
Здравейте!
Ние сме от чакащите за приемане някой ден  Stop Laughing
Записвам се да следя Grinning

# 35
  • София
Днес ни беше първият ден Wink Мина сравнително леко, благодарение на прекрасните жени там. Директорката разреши да остана за малко в стаята, показа ни градината... Като излязох, дъщеря ми порева по-малко от половин минута и утихна. Взех я на обяд. Вероятно така ще я прибирам и другата седмица, докато посвикне.
Сега казва, че повече няма да ходи, но на учителката каза, че и е харесало hahaha
Дечицата са сладури Heart Eyes

# 36
И аз ще следя темата с интерес!   Peace

# 37
Здравейте, гледах снимки на градината. Къде са сниманите уреди от гимнастическият салон сега не ги виждам в него ?

Моите деца се лекуват при класически хомеопат. Тези капки на Бах дори не съм ги чувала ?  newsm78

Децата нямат играчки още, надявам се скоро да получат някакви междувременно лично аз занесох каквото можах за нашата група и имам пред вид някои неща още да занеса. Все пак Моето дете е там и искам да се чуства добре.

Изследванията са валидни една седмица.

# 38
Simantro, а да не сте в първа А група, днес малката каза, че си имали ново детенце, което го взели на обяд?

# 39
  • София
Там сме Simple Smile Ако искаш пиши лс кое е твоето детенце. Имах време да ги видя "отблизо" Simple Smile С някои даже доста си говорихме.

# 40
Моите деца се лекуват при класически хомеопат. Тези капки на Бах дори не съм ги чувала ?  newsm78
Бах терапията не е хомеопатия. Има някои близки, общи неща между двете, но са отделен вид терапии. Бах терапията е призната от Световната здравна организация като ефективна терапия. За много неща на този свят не сме чували, но това не значи, че не съществуват  Wink
От друга страна, всеки сам за себе си решава в какво да вярва.
Ето линк с малко информация, мога да пусна и още.
Аз лично познавам хора, които са доволни от тази терапия

# 41
Да попитам за яслената група дадоха ли ви списък с необходимите неща.
Ние от понеделник ще тръгваме взела съм няколко екипа , раничка днес му взех.
Вие с какво ги обличате вашите бебоци..

# 42
  • София
Поне при нас ми се стори много топло. Радиаторите бяха на 5, че и печка пускали при по-студено #Crazy Дъщеря ми е морж и беше зачервила бузите, макар че носеше само потник и тънка памучна блуза. Искаше да и махна потника.
Но имаше и деца с анцузи и жилетки.
Вземи различни неща и на място ще прецениш кое ще е добре за детето!

# 43
Заведох го тъкмо , ама сега ми е много тежко ...
Разплака се веднага .
Леличките бяха добри , казаха че ще го успокоят ..
Не ми дадоха да влезна , казаха първата седмица до обед ...

# 44
Заведох го тъкмо , ама сега ми е много тежко ...
Разплака се веднага .
Леличките бяха добри , казаха че ще го успокоят ..
Не ми дадоха да влезна , казаха първата седмица до обед ...
Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт