Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 77 690
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
  • Шотландия
Това с тото... Mr. Green
Като се замисля колко хора визуализират, вярват и т.н. а току спечели някоя баба или дядо от задръстено село, дето никакви практики не прилага, ми става ясно, че не говорим изобщо за вселенски принципи на привличане и други подобни. За тях работят евентуално по-малките печалби, които спортният ни тоатализатор на местна почва раздава. Иначе тото е манипулирано и ако някой наистина спечели, то е обикновено от някой тотопункт, дето не е успял да му отчете фиша в системата навреме или нещо се е бъгнало.
Много интересна дискусия се е развихрила... Клонка, опитвам се да схвана защо смяташ, че Законът на привличането работи само за тези, които съзнателно го прилагат... Ако някоя баба в задръстено село вярва, че ще спечели, без да има никакви съмнения, които да държат парите далеч от нея - ми това си е класически случай на чисто силно желание без препятствия да се реализира.

Това, което аз разбирам, е, че потенциалът, с който идваме, предопределя нашето битие и не можем да "надскочим" себе си във физическия свят. Обратно на това - дава ни се огромна, неограничена възможност да се реализираме в духовен план, който всъщност е идеята за сливането с божественото. Там обаче няма нищо материално.
Ей тука също се замислих... Ако вярваме, че Законът за привличането е всеобщ закон, защо да смятаме, че ще действа в нематериален план и няма да действа в материален? Да напомня какво обяснява любимият ми Дийпак Чопра - как всичко това от научната му страна е обяснено в Квантовата теория - за микрочастиците, които съществуват и като частица, и като вълна. В качеството си на вълна не се подчиняват на статистическите вероятности за разположение и всъщност нямат точно разположение. От вълна се превръщат в частица само КОГАТО към тях има насочено внимание на наблюдател - т.е. самият процес на наблюдение ги извиква към живот като частица. И от тези частици се състои всичко уж твърдо, материално.

Та, като имаме предвид това, си е много логично, това, към което насочваме вниманието си, да се появява в по-големи количества в живота ни - независимо дали е нематериално (където май всички приемаме действието на Закона без резерви) или дали е материално - та нали материята се състои от частици. С една дума, чрез вниманието си към нещо, ние на практика организираме частиците във вселената да се групират по такъв начин, че постепенно да се материализира това, което искаме.

От тази гледна точка, не съм много наясно, как теориите за предварително дадения на човек потенциал, над който не може да се прескочи, могат да се обосноват...

И друго исках да добавя - понеже говорим за пари и богатство. Когато говорим за богатство, някакси автоматично разбираме само пари в банката, къщи, яхти, пътешествия, или пък капитали, вложени или невложени... Всъщност, това, което наистина според мен има значение, е нашето УСЕЩАНЕ за богатство или бедност. Защо искаме всички или някои от тези неща? Защото вярваме, че имайки ги, ще се чувстваме по-добре, по-спокойни, по-свободни и т.н. Т.е. фактически искаме да се чувстваме по-добре, да имаме повече спокойствие, свобода и т.н., но смятаме, че парите са непременно условие това да се осъществи. И до голяма степен е така. Но някой чичо Скрудж, който има много пари, ама се тресе от сутрин до вечер как може да ги загуби или как да ги умножи, спестява и от залъка си - ами какъв богат човек е той... пълна мизерия му викам аз на това  Laughing

Но от друга страна, имайки пари, не е задължително да имаш самосъзнание на богат човек. За да се усещаш като богат, трябва да нямаш безпокойства относно парите и материалните неща, и да можеш да даваш. Знаейки, че там, откъдето са дошли парите, има още много.

# 556
  • София-в сърцата на моите деца
Вярвайте ми, ако наистина имах голяма сума пари ,едва ли щях да  се "треса" от притеснения. Щях да ги наместя веднага и на момента./то аз от сега съм ги наместила, преди да ги заимам/ Mr. Green
Ако някой ги има и се тресе и не знае как да ги оправи, да ми се обади...Ще му измисля  и бизнес планът Mr. Green и планът за забавления, само и само да не се притеснява- искам да съм му Консултантът Laughing

# 557
  • Бургас
За много години момичета и момче!
Относно печалбите да се включа. На връх Нова Година бяхме в ресторант, където се разиграваше предметна лотария. Всички си купихме билетчета, кой 2, кой 20, с надежда да се падне голямата награда - телевизор. Започна разиграването - ютия, сешоар, тостер......., а единият от групата казва "Аз съм дошъл за телевизора и без него няма да си тръгна." Идва сублимният момент и ...№47 печели, сещате ли се кой е  - точно той, взе го, просто беше сигурен, че телевизора е негов. А аз бях два пъти по-щастлива, защото това е още едно доказателство на закона за привличане и силата на намерението. И това стана пред очите ми.
Това всъщност е пожеланието ми към всички вас - Пожелавайте и вярвайте, няма по-голяма сила от вярата.

# 558
  • София
Мила, тото в България е манипулирано. Това исках да кажа.
Относно втория цитат - това е според Кабала, доколкото аз съм схванала, а не според идеите и законите на други течения. Така че, може да се разглежда като част от Кабала. Нито някой е длъжен да го приема, нито пък значи, че е истина.

Лили, човекът просто се е пошегувал. И аз съм се шегувала така - пускам тото и обявявам, че е излишно дръгите да пускат, щото печалбата ще е моя. Mr. Green. Просто е спечелил. Тази томбола, предварително обявена ли е била или на място са се разиграли нещата. Преди идването си на място, човекът знаел ли е, че ще се разиграва такава и че ще има телевизор?

# 559
И на мен  ми се случвало да се пошегувам, предполагайки как може да се развие дадена ситуация и то вземе, та стане баш така.
 Преди години аз и мъжа ми и наше приятелско семейство решихме да сватосаме техен приятел с наша позната. Другото семейство покани младежа в едно заведение, ние поканихме девойката. Двамата и идея си нямаха за нашите подли намерения.
 И така, в уречения ден в заведението пристигаме първи ние и другото семейство. Те накратко ни разказаха за техния приятел - таксиметров шофьор бил, много работел, свестен тип. Пийвахме си кротко, приказката вървеше много приятно, ама нещо нашите главни герои взеха да закъсняват.
 И аз тогава реших да се пошегувам: ''Представяте ли си сега, понеже Пенка* вижда, че вече закъснява, да си извика такси, а шофьорът да е точно вашият Стамат* и да дойдат заедно!''
 Десет минути по-късно двамата пристигнаха заедно и се оказа, че се е случило точно така, както бях казала, шегувайки се. Laughing

*Пенка и Стамат не са истинските имена на хората. Laughing

# 560
  • най-шареното място
Много бързо пишете и не смогвам да дочитам... И аз ги намествам парите на момента. Общо казано ми е процентен плана, та сумата ако се увеличава само ще ми помага Simple Smile

Хубав ден днес!

# 561
  • София-в сърцата на моите деца
Та, някой ако  види зор с разпределението на печалбите, моля, да ни се обади.. LaughingШъ помагаме..За какво са приятелите?Не ,че си нямаме наши печалби, ама както е казал Мечо Пух:Колкото повече, толкова повече!“ „Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед. ... Hug

# 562
"Разумният свят не дава възможност на окултния ученик да печели чрез лотарии. Не съжалявайте, че не печелите. Невидимият свят на всеки е дал толкова, колкото му трябва."
http://raveti.com/?p=21

# 563
  • Пловдив
Аз също смятам че тотото е манипулирано, а лотарията още повече и с тази си нагласа дори да играя няма как да спечеля. Спомням си един случай от преди година може би когато в два поредни тиража на тотото изтеглиха едни и същи числа и то в същата последователност  #Crazy

# 564
Днес един приятел ми изпрати това и ми се прииска да го споделя с вас. тук има доста хора, които са ми помагали в годините и са били мили, топли и добри с мене. За тази сладост на близостта, за доверието, за спокойствието да споделя всичко - от мене за вас:

Господнята молитва

Когато я получиш, в нея се казва:

Отче наш, Ти, Който си на небесата, да се свети твоето име, да дойде твоето царство, да бъде твоята воля, както на небето, така и на земята. Дай ни днес насъщния ни хляб и прости ни дълговете , както и ние прощаваме на нашите длъжници и не ни въвеждай в изкушение, но избави ни от злото, защото Твоя е царството и силата, и славата навеки! Амин!

ГОСПОД ПОИСКА ОТ МЕН ДА ТИ КАЖА, ЧЕ ИДВАЩАТА ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ ДОБРА ЗА ТЕБ! Без значение кой и как се опитва да те нарани - няма да успее! Преодпределено е да се справиш и ще постигнеш със сигурност всичко, което си си поставил за цел!
През оставащата част от 2010-та всички твои агонии ще бъдат отклонени и победите и просперитета ще настъпят в живота ти изобилно.
Днес Бог потвърди края на твоите страдания, скърби и болки, защото Той, който седи на трона си, те помни. Той е отнел твоите изпитания и ти дава радост. Той никога няма да те разочарова.

Аз почуках на райските врати тази сутрин и Господ ме попита:”Какво мога да направя за теб, мое дете?” А аз казах: „Отче, моля те закриляй и благослови четящия това!”

Няма значение в какво вярвате, просто приемете от мене една пожелание за щастие и сбъдване на мечтите ви.

# 565
  • София
Аз също смятам че тотото е манипулирано, а лотарията още повече и с тази си нагласа дори да играя няма как да спечеля. Спомням си един случай от преди година може би когато в два поредни тиража на тотото изтеглиха едни и същи числа и то в същата последователност  #Crazy

Aха. Нещо се объркаха, явно заложената програма се е бъгнала и изкарала числата от предишната. И, о чудо! - няколко шестици Joy Joy
Пълна идиотщина. Трябва да им забранят да ги обработват тези фишове с компютри. Или да направят тегленето ръчно, на живо, от бебе Mr. Green
Който иска да печели от такъв тип игри, по-добре да наблегне на Еврофутбол. Не че там не се спазаряват мачове, но все пак. А в Англия, примерно, има букмейкърски къщи, които приемат всякакви залози. Включително кога ще умре кралицата, да речем. Колкото по-абсурден е предложеният залог, толкова по-висок е коефициентът. Ако отидеш и заложиш, че след два часа в Сахара ще завали сняг и това наистина се случи, считай, че си милионер от раз. Срещу дребни стотинки. Mr. Green
А не българското тото, това манипулирано мутантче, дето ни прибира парите регулярно.

# 566
Рози и рози благодаря, чудесен поздрав и много мил Hug

Синьо мечтание
радвам се отново да те видя тук  bouquet

Последните постове са много интересни, само да допълня, че преди няколко дни даваха документален филм с много популярен италиански певец, за да не разводнявам темата само ще ви цитарам неговите думи - на въпроса Щастлив ли сте?, той отговори Щастието е личният избор да бъдеш щастлив, щастието можеш да го намериш в много неща. По аналогичен начин тук и вие дискутирате какво е имането, притежанието на пари,благополучие.Усещането че си богат с любими хора, преживявания, умението да се наслаждаваш дори на работата си, всичко това според мен е притегателен магнит за още и още от тези чувства, а както някой вече спомена дали от тотото ще идват парички или от други източници, важното да не губим усещането за удовлетвореност и благодарност, поне аз така ги усещам нещата.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 17:14 от !Diva!

# 567
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 2 нови отговора.   Laughing

Мила, пак много ценен пост...   bouquet

За бг тото и аз смятам че е манипулирано... То не е и тайна де ...

Между другото на мен пък ми се падна късметче от баницата печалба от местното или по-точно от еуро тото-то.. То вярвам, че не е манипулирано и от време на време пускам фиш, но пък в същото време у мен дреме идеята, че не от тото ще ми дойдат парите....  Crazy

Peace

# 568
Парите са енергия,която е неутрална.Дали ще бъде положителна или отрицателна зависи от този който ще я управлява.Няма значение дали идват от лотария или са спечелени по друг начин.Дали ще донесат щастие или нещастие за притежателя им зависи от самия него.

newsm10 newsm10 newsm10

Мила, чудесен пост!   bouquet

# 569
Бианка, това е класически случай на онази притча за оплакващия се човек, че няма пари и Господ дето се ядосал накрая и казал "Е, поне един фиш да беше пуснал!"  Laughing И е свързано с онова, което си говорихме две-три страници назад - ние хубаво искаме, обаче трябва и вратите да отворим.  Grinning

По въпроса за шегите и сбъдването, то това е в основата на техники като Симорона, примерно. И не е случайно. Доброто настроение, заиграването привличат положителна енергия, защото това излъчват. На мен ми се получават с много кеф нещата минати през Симорона.  Grinning

Някой беше питал за връзките и намесата на трети хора. Никой не може да се намеси в една връзка, ако не му бъде позволено да го направи. Връзката е като къща. Някой трябва да отвори вратата, за да влезе чужд човек вътре. И пак опираме до двамата във връзката и какво един или двамата позволяват.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт