Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 77 688
  • 714
  •   1
Отговори
# 570

Пък и...каква математически е вероятността от няколко милиона пуснати фишове, комбинации и прочее, да се пада 6-ца само на един фиш и то през няколко тиража.

Няма нужда тотото да бъде манипулирано.Малката вероятност 1/14 милиона върши чудесно работата си.Т.е трябва да има пуснати 14 милиона и нещо колонки, всеки с различна комбинация и ще спечели само един от тях. Аз се съмнявам да има пуснати толкова колонки на тираж в България.Ето казвам ти пример от едно от нашите "тото-6/49  " защото тук всичко е прозрачно.
Мин печалба- около 4 млн и расте с по 4 милиона на тираж.Когато джакпота е под 10 милиона има пуснати около 5 милиона колонки, когато е между 10-20 милиона джакпота -около 11 милиона колонки, когато е над 20 милиона 14-15 милиона колонки.Веднъж съм го виждала на 40 милиона, тогава бяха пуснати над 20 милиона колонки.(Това с население 4-5 пъти по-голямо от България и хората играят доста на тото.Освен това има опция да се играе и в група за по-голям шанс,което прави двойно по-голямо участието.) Обаче ти става ясно че хората не пускат непременно различни комбинации,много често се играе с рожденни дати,затова числата до 31 са много по-често използвани.Затова като се паднат числа от ниския спектър има повече от една  печалба,а ако са във високия може да няма нито една .Бяха публикували и най-често използваните комбинации -дата 1 януари. Числа кратни на 7 ( 7,14,21,28,35,42) беше пусната над 800 пъти, (1,2,3,4,5,6) над 700 пъти(на мен примерно никога няма да ми дойде наум да пусна 6 последователни числа,но явно съм изключение) и някаква комбинация от не знам кой беше популярен сериал над 600 пъти.Така че ,както казах няма нужда тотото да се манипулира, теорията на вероятностите върши идеално тази работа.Това че едно време се е печелило повече защото била "ръчна обработката" нямам такива спомени.Но пък има логично обяснение, и колонките бяха по 15 стотинки ,хората не бях толкова бедни и играеха повече и населението беше  с 1-2 милиона отгоре.Така си мисля поне. Simple Smile
Но докато си мислиш ,че тотото е  манипулирано няма как да спечелиш. Аз играя редовно тото с минимални суми(т.е само по една колонка на тираж) и искам да спечеля,защото така ще изпълня много мечти (не мои,аз за моите си се грижа сама).Знам на колко хора ще помогна.И знам че ще спечеля.Използвам техниката "remote viewing" и ставам все по-добра.Преди ме блокираше мисълта ,че ако спечеля ме е страх някой да не направи нещо на семейството ми тук или България,че при нас няма анонимност и публикуват и име и снимка на печелившите,но сега вече нямам този блокаж Simple Smile Нямам никакъв проблем да позная 3-4 числа на тираж, имам и 3-4 петици,досега около 15 000 само от "малки" печалби. Преди месец имах познати всички числа и то за двете лотарии в една и съща седмица(но числата бяха тези които бях играла в предишната) явно не бях "видяла" добре датата на тиража Simple Smile ,Но изобщо не се ядосах, приела съм го като игра на отгатване, знам че ще се получи някога,когато е най-подходящото за мен време.Виж мъжът ми умря от яд  и ми е закачил фишовете на хладилника за да ми напомняло всеки път като мина от там колко съм била "несериозна и непоследователна" и колко "глупаво" съм се разминала с 28 милиона. Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 18:10 от nikolexa

# 571
  • Шотландия
Мила, тото в България е манипулирано. Това исках да кажа.
Относно втория цитат - това е според Кабала, доколкото аз съм схванала, а не според идеите и законите на други течения. Така че, може да се разглежда като част от Кабала. Нито някой е длъжен да го приема, нито пък значи, че е истина.
Клонка, за манипулираното тото - няма нужда да ме убеждаваш, за съжаление. Бих се учудила, ако някой каже, че не е... Виж бебе да тегли тотото, ми се вижда много забавна идея  Joy

Иначе... Сякаш имам усещането, че мнението ми те е подразнило с нещо? Абсолютно права си - нищо не сме длъжни да приемаме просто така... Всички търсим своята истина, поне в тази тема, си мисля  Peace
miniemouse, sv_harmony Hug

# 572
Рози, искрено благодаря за пожеланието Hug
nikolexa, браво на теб. Peace Аз също пускам фиш с по една колонка, но с едни и същи числа, май ги бях сънувала преди време, не помня вече  Laughing В какво се състои remote viewing?
 За мен също не парите "развалят" хората, хората сами могат да я свършат тази работа достатъчно добре.
Днес с Зимния Кръстовден. "Смята се, че в нощта на Зимния Кръстовден срещу Йордановден, небето се отваря, но само праведните могат да го видят и пожелаят ли си нещо ще се сбъдне."
От тук

# 573
Хм......Месеци наред визуализирах по Силва-метод за печалба от тотото с моите числа и те се паднаха , за петица ,точно,когато не бях в България и просто го приех като шанс за по-сериозна печалба,която  ме чака и сега всъщност съм се заела с нея по-сериозно.Не познавам техниката на
nikolexa  и бих желала да я пробвам,така че ако не те  затруднявам,би ли ме просветила още малко.....  :

# 574
още малко и да не ни прибeрат тука с това тото Stuck Out Tongue

# 575
  • София-в сърцата на моите деца
Кажете къде ще ви приберат и аз идвам  bouquet

# 576
Ами да ни прибират, че да се съберем  Laughing  bigdance2

# 577
Цитат
В качеството си на вълна не се подчиняват на статистическите вероятности за разположение и всъщност нямат точно разположение. От вълна се превръщат в частица само КОГАТО към тях има насочено внимание на наблюдател - т.е. самият процес на наблюдение ги извиква към живот като частица. И от тези частици се състои всичко уж твърдо, материално.
Мила Hug,в подкрепа на това искам да разкажа за един научно популярен филм който гледах преди време.Разказваха за атома и молекулата и обясниха,че този модел на атома който учим в училище е съвсем опростен и че всъщност електроните не обикалят около ядрото,а се движат на" облак" и тук е най важното-този "облак"от електрони  се появява точно там където в момента гледа човек.Т.е. той е там където го потърсиш.Филма нямаше нищо общо с езотериката- чиста физика.Тогава това ми се стори интересно,но чак когато влязох в темата разбрах практическата му същност.Така че да допълня във връзка с дискусията за изобилието и парите-ако мислиш че имаш ограничения за получаването им така и ще бъде,ако мислиш,че възможностите ти зависят от теб и желанията ти пак така ще бъде.Всеки решава за себе си.
 nikolexa,и аз на опашката за пояснения на тениката "remote viewing" Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 18:56 от Sweta

# 578
Здравейте !От дълго време ви чета,но не пиша,радвам ви се от растояние.Вие наистина връщате надеждата на хората,които ви четат.Сега аз също имам нужда от помощ и ви моля да ми помогнете.Синът ми заедно с негови приятели катастрофираха на 31.12 и едно от момчетата Наско е в кома и много тешко състояние,другите ще се оправят.Моля ви да изпратите енергия на Наско,за да се върне отново между нас!Бог да ви поживи!!!!!!

# 579
Това е ужасно  Cry
Дано всичко се нареди.  Praynig Пожелавам му бързо оздравяване  Hug

# 580
Vista69 съжелявам, че така ви се е помрачил празника, дано момченцето се оправи и възстанови напълно!

# 581
Здравейте !От дълго време ви чета,но не пиша,радвам ви се от растояние.Вие наистина връщате надеждата на хората,които ви четат.Сега аз също имам нужда от помощ и ви моля да ми помогнете.Синът ми заедно с негови приятели катастрофираха на 31.12 и едно от момчетата Наско е в кома и много тешко състояние,другите ще се оправят.Моля ви да изпратите енергия на Наско,за да се върне отново между нас!Бог да ви поживи!!!!!!

Моля се за това момче да се оправи!  Praynig

# 582
Изпращам най-добрите си мисли и енергия момчето да оздравее! Praynig

# 583
# 584
Vista69 ,имаш подкрепа и от мен! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт