Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 77 699
  • 714
  •   1
Отговори
# 525
Преди време някой тук беше писал, че можеш да си пожелаваш печалба от лотария, но цената за получаването й била висока. Тази седмица даваха предаване за тотомилионерите в България - голяма част след година-две са на същото положение, както преди печалбата. Общо взето представиха спечелването на джакпот по-скоро като наказание, отколкото като благословия. Явно тези хора не са били готови за отговорността, която идва с печалбата.
Аз самата играя тото от време на време и се надявам да спечеля, колкото и когато му дойде времето , ако ми е писано  Peace
Днес енергията е уникална , може да ни донесе всичко, ако сме се трудили разбира се   Wink
Peace

# 526
Във филма Тайната един от силните моменти /поне според е мен/ е именно когато казват, че не трябва да поставяме граници на мечтите си. Че Вселената е достатъчно необятна и богата за да може да има за всички по много. Казват също, че това се дължи и на факта, че всички ние имаме различни мечти...че не всички искаме едно и също. Така че ако си мечтаем и визуализираме за нова кола от конкретна марка и модел всичко е ОК! - все пак не всички на този свят бленуват именно за тази кола.
А това за тотомилионерите и прочие...е несериозно. Е да...никой не би отказал да спечели пари, но...имам толкова много други мечти, че повярвайте ми не бих хабила енергията си да визуализирам за печалба от тотото. Ето както и аз, така вярвам и други, не мечтаят за такава печалба. Така че който го желае, нека мисли от сорта "че то всички не можем да станем тотомилионери" да не пречат на визуализациите му. Няма нищо лошо в парите-те са средство за по-добър живот и няма нищо ужасно да мечтаеш за печалба от лотария.

# 527
Затова и хората молещи за тотомилионери не стават , колкото повече молят победни стават.

Това е мит.

Преди време някой тук беше писал, че можеш да си пожелаваш печалба от лотария, но цената за получаването й била висока.

Това също е мит.

Тази седмица даваха предаване за тотомилионерите в България - голяма част след година-две са на същото положение, както преди печалбата. Общо взето представиха спечелването на джакпот по-скоро като наказание, отколкото като благословия. Явно тези хора не са били готови за отговорността, която идва с печалбата.
Аз самата играя тото от време на време и се надявам да спечеля, колкото и когато му дойде времето , ако ми е писано  Peace

Ако си имал проблем с парите преди да спечелиш,ще имаш такива и след това. При нас имаше поредица(над 10-на епизода)-"Лотарията промени живота ми".Единици бяха тези които са изгубили спечеленото(от кажи-речи 200 броя тотомилионери) . Цена за да спечелиш- няма. Но как ще реагираш на стреса от коренната промяна на живота ти е съвсем друга работа. Ако имаш нещо в черепната кутия ще оправиш поколения наред,ако ли пък не ще ближеш рани след някоя друга година. Аз лично познавам 2-ма тотомилионери.

# 528
  • Tам през Атлантическия океан
Преди време някой тук беше писал, че можеш да си пожелаваш печалба от лотария, но цената за получаването й била висока. Тази седмица даваха предаване за тотомилионерите в България - голяма част след година-две са на същото положение, както преди печалбата. Общо взето представиха спечелването на джакпот по-скоро като наказание, отколкото като благословия. Явно тези хора не са били готови за отговорността, която идва с печалбата.

Така е не са били готови , едно е сам постепенно да спечелиш своя милион , друго е да ти се "стовари" тази сума наведнъж от печалба  Wink Готови  за такива милиони са хора които вече имат   Peace Логично и просто е  Wink

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 21:35 от Desss

# 529
simplyaven , ами не са милонери ти сама го каза. Хиляди е лесно  hahaha ама милиони  newsm78

Не знам кое е лесно. Всъщност от гледна точка на енергията, няма никаква разлика - искаш 5000 за ремонт, получаваш 5000. Искаш 5 000 000 за да си купиш сграда с апартаменти и да ги даваш под наем - получаваш. Шансът не виждам с какво е по-лесен в едния или другия случай, ако е шанс. Ако не е и е закон за привличането, съвсем пък няма разлика. Поне тук, защото няма много малки печалби.

Аз също като nikolexa не знам за много хора тук, които да са си пропилели спечеленото. Повечето инвестират в недвижими имоти и осигуряват наистина поколения напред. Изобщо не мисля, че трябва да имаш милиони, за да бъдеш умен инвеститор. Трябва да имаш глава на раменете си.

# 530
♥VIKI♥  Hug
Аnaximandra  Hug
humanis  Hug

Относно желанията- няма голямо значение дали са мислено,устно или писмено.Истината е,че мисълта е материална и крачката до вербалната магия е твърде изкушаваща.Но последствията са непредсказуеми и да - понякога плашещи,не сме подготвени за тях.Оттам и различните суеверия,кое би било добре,кое зле.А истината е във самите нас-положителните мисли творят положителни дела в реалния свят,а отрицателните и разрушителни-съответно такива в реалността.
Къде е границата?
Твърде субективно е да се каже  -това е добро,онова зло.Понеже доброто за един може да не е добро за друг и обратно.Всеки решава за себе си и прави своя избор,а от него произтичат събития,за които трябва да понесе отговорността за мислите си.

# 531

Аз също като nikolexa не знам за много хора тук, които да са си пропилели спечеленото. Повечето инвестират в недвижими имоти и осигуряват наистина поколения напред. Изобщо не мисля, че трябва да имаш милиони, за да бъдеш умен инвеститор. Трябва да имаш глава на раменете си.
Е' вероятно не са били и "сиромаси"  Wink

Да, трябва и акъл да ги задържиш, права си  Grinning

А най е гот да имаш акъл сам да ги направиш  Wink Ей на такива се възхищавам  а не на спечелили от тото  Wink

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 21:57 от Desss

# 532
Нормални хора с нормална работа. Като мен, като много други.  Peace

Аз обаче си мисля нещо друго - колко са тези, които всъщност задължително решават, че трябва да спечелят точно от тотото? Аз например никога не съм казвала "Искам да спечеля от тотото". Казвам, че ми трябват еди-колко си за еди-какво си и оставям отворени вратите да дойдат както намерят за добре. Досега от тотото не са идвали, а по други начини. Предполагам, че за да дойдат от тотото трябва да няма как иначе.  Laughing

# 533
  • София
Аз пък се чудя, какъв пък толкова непосилен товар може да е една сума пари? Аз имам в главата си разчет за всяка една сума.  Heart Eyes От 100лв, до 100 милиона, най-малко. И милиард в евро ще намерстя в раките на не повече от 3 минути. Последните 6 милиона от тотото ги бях разчела до стотинка, пусто не ми се паднаха.  Mr. Green
По-бедна материално от сега трудно ще стана, понеже и сега нямам и една керемидка моя. А другото никой (освен Бог) не може да ми го вземе. От материални придобивки не ме е страх, даже от никакви не ме е страх.
Тото пускам рядко, само като има големи натрупвания, защото съм решила, че искам да печеля голяма сума от тотото. Ама наистина голяма. За 500-5 000лв не ми се играе. Не че няма да ги наместя, но искам да ми послужат за нещо по-голямо. И някой ден ще спечеля, макар че вероятно ще е по-скоро от лотария или друга игра, а не от тото. Просто го знам.  Wink Ограничения на Вселената не поставям, така че продължавам да пускам тото, когато се натрупват милиони.  bowuu

Иначе пари с акъл не винаги се печелят. Това е печалната истина, иначе всички с IQ над определена граница щяха да са неразумно богати, а с IQ под друга да ровят по кофите. Съгласете се, че съвсем не е така.

# 534
Klemy   Wink  предприемчив е думата не  високото  IQ

# 535
  • София
Не съм съгласна. И двете наща са само предпоставки. От многото други предпоставки. Най-важните от тях, според мен са да си на точното време и на точното място. Иначе и да си най-невероятния ум с най-невероятни идеи, ако не се окажеш на точното място сред точните хора си загубен.
Разбира се не ангажирам никого. Peace

# 536
Иначе и да си най-невероятния ум с най-невероятни идеи, ако не се окажеш на точното място сред точните хора си загубен.

Wink Загубен , защо

Важното е да не се откаваш  Wink
постигналите сами успех са хора които тудно се отказват  Wink т.е. дори и да са се проваляли не са се отказвали  Grinning Та така че това за точното място , време и т.н. пак зависи от нас  Grinning 
Отказвайки се , подвивайки опашка след провал , спирайки .... губим следващите си шансове  Sunglasses

Ето един друг ъгъл  Hug на виждане на нещата  Hug

# 537
  • София
Загубен, в смисъл, че няма да постигнеш това, което иначе би постигнал...
Не в смисъл да се предадеш.
 Peace

# 538
А най е гот да имаш акъл сам да ги направиш  Wink Ей на такива се възхищавам  а не на спечелили от тото  Wink

Аз пък се възхищавам на такива които наитина са щастливи с многото си пари... Много от богатите хора които съм виждала са по-скоро слуги на богатството си отколкото да му се наслаждават истински и да са истински щастливи с него. Но съм виждала макар и малцина, хора които живеят точно по начин, който наистина им харесва и не винаги изглаждат точно като стандартния образ на богат човек... при тях го имам елемата на игра... и другото което съм забелязала около тях е че умеят и да дават на другите...
 Peace

# 539
Прочуто е изказването на Айнщайн: „Аз не мога да повярвам, че Бог си играе на зарове.“?

и имам странното усещане че, само визуализация може да не е достатъчно...
също както песен на Скорпиънс няма да се изсвири сама на арфа!

http://www.youtube.com/watch?v=TCXFcCnhbQA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=I5p1FRWl6Cc&feature=related   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт