Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 77 694
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
И аз да се включа с инфо за Новолунието!

http://www.varnautre.bg/astrology

и много полезно ->
http://bven.blog.bg/poezia/2011/01/04/pomosht-ot-lunata-ianuari- … -v-kozirog.661411

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 14:08 от Small Sun

# 511
joya ,  двата списъка горя. Снощи изгорих онова, с което искам да се разделя, днес ще горя желанията. Така ми дойде отвътре.  Grinning

Ако нещо ти се е сбъднало, независимо от хороскоп или друга техника, аз обикновено го задрасквам и отгоре пиша "Благодаря!", така мисля че и подсъзнанието се настройва още веднъж, че нещата се случват.  Peace

# 512
# 513
синьо мечтание благодаря  Hug Прекрасно е  жалко, че неможех да го видя от тук .

Аз май трябва да си прочистя кутията с желанията, та се чудя толкова много хартия какво да я правя, страх ме е да не подпаля нещо, ако си горя списаците и картинките, не са хич малко . Я кажете някакъв друг метод  Praynig

# 514
♥VIKI♥, взимаш една голяма тенджера, слагаш я върху огнеопорна подложка (аз слагам корковата голямата), палиш един лист и го пускаш да изгори, после от него подпалваш втори и така едно по едно. Риск от пожар на желанията няма  Laughing

# 515
и аз в последно време се замислям да си изгоря списъците с желания, че съм насъбрала доста  newsm78
според мен не е лоша идея някъде навън да се случи това, насред природата, че и аз малко се страхувам от пожар... правила съм го  Embarassed

# 516
Здравейте и ЧНГ! Понеже започва новолунието искам да попитам желанията по Жан Спилър колко на брой може да са. В дадения линк на първа стр. пише следното:

•   НЕ ПИШЕТЕ повече от 10 желания на всеки мощен ден.
•   ЗАПИШЕТЕ повече от 1 желание на всеки мощен ден.
Този брой само за най -мощния период ли се отнася? Благодаря.
да

# 517
Рози и рози  добра идея е това. Аз досега ги горях в пепелник, за това с тенджерата не се бях сещала. Благодаря  Hug

# 518
Синьо мечтание - прекрасни снимки! Simple Smile Благодаря, че си снимала защото на мен ми се размина да го видя поради облачността!!!

Колкото до горенето има и разни гювечета, ако имате тераса излезте навън ... и един трик, който аз правя за да ми изгори листчето изцяло = сгъвам го максимум на 2 ... така няма да се чудите " Ама това знак, че няма да се изпълни ли е?  newsm78 " Wink
Успех на всички...... аз днес си правя магическото табло със снимките и т.н. , може ли само да попитам .... мога ли да слагам и друг път снимки или това се прави само днес до 8 часа максумим след като е започнало новолунието? ... или аз съм изперкала и пак не съм разбрала правилно  hahaha

# 519
Рози и рози  добра идея е това. Аз досега ги горях в пепелник, за това с тенджерата не се бях сещала. Благодаря  Hug

Да и освен това туй горене аз го извършвам на балкона все пак, далеч от всякакви запалими материали и подобни.

# 520
tonimar, благодаря за детайлните отговори!  Peace

Според мен, потенциала може да се променя. С развитието на човек в духовните области, се променят и потенциалните възможности. Затова и по-високо развитите учители, могат да постигат много повече на физически план сравнено с обикновенни хора. Не казвам че хората не могат, но е въпрос на повече работа над себе си.  В този смисъл потенциала също може да е безкраен както може да е безкрайно и развитието в духовните области. Това поне си е мое разбиране Thinking

# 521
Аз си ги горя винаги на балкона.  Peace

Аnaximandra , започни я днес, а нататък можеш да си добавяш снимки, и изобщо на нарастваща луна по всяко време можеш да си добавяш (тоест от днес до пълнолуние). Отделно, че аз съм си слагала и на намаляваща луна и пак са се сбъдвали - случай си интуицията. Ако в даден ден много ти се иска да залепиш нещо ново, значи това е вярното, независимо каква е луната.  Peace

# 522
sv_harmony , АБОСЛЮТНО ТОЧНО

Учителя Дънов е казал да не се молим за пари, а за ум. Като имаме ум, те парите си идват сами. Затова и хората молещи за тотомилионери не стават , колкото повече молят победни стават. Целта на еволюцията е достигане на състояние на разширено съзнание, в това състояние ние виждаме широки перспективи пред нас, в нас, във всичко, навсякъде Simple Smile Всички напреднали духовни учители си материализират каквото искат. Скоро попаднах на разказ за Учителя Дънов и негови ученици. Питал ги какво искат да ядат, те казали баница и баницата се материализирала. Разбира се не всеки може да достигне такова ниво, но можем да достигнем такова, че да правим каквото обичаме , а парите сами ще ни последват или каквото там искаме. Духовната работа се отразява в материалния свят.

Тонимар  Hug чудно е това, за Земята. Откакто имам къща с двор съм като новородена, преродих се.

СИНЬО МЕЧТАНИЕ ,  Heart Eyes благодаря за снимките,  от тук нищо не видях.

# 523
Това с тотомилионерите не знам кой ти го е казал, но не е съвсем така. Аз познавам хора, които са печелили, защото са си го пожелали. Вярно, не милиони, но суми от порядъка на няколко хиляди. И пак бяха много конкретни - толкова и толкова за еди какво си. Тъй че, не е толкова драматично положението. По-бедни не станаха.  Laughing

# 524
simplyaven , ами не са милонери ти сама го каза. Хиляди е лесно  hahaha ама милиони  newsm78

има хора, знаещи определени комбини ли са как са неги зная и само това работят. Въпроса е обаче за това да ги получиш, защото си свършил работа в духовия свят.
Днес енергията е уникална , може да ни донесе всичко, ако сме се трудили разбира се   Wink

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 20:35 от humanis

Общи условия

Активация на акаунт