Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 77 692
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
  • София
miniemouse , съгласна съм.
За какво са ти пари, ако няма да ги ползваш с кеф, ами ще им трепериш?  Grinning
От тази страна съм напълно подготвена аз, всяка стотинка се харчи със замах и с удоволствие. Да стискам пари и да се чудя да харча или не, това хич го нямам заложено.
Vox populi , защо на зарове? Може би е нещо, карма или каквото там да го наречеш...Да речем, аз във сяквакви игри на лотариен принцип печеля. Е, не 100 от 100, но...ако играя в 10, в 5 печеля.  Embarassed За това и не си давам зор с тото-то на малки тиражи, че ще взема да спечеля 6-ца на някоя мижава сума.  Mr. Green Сериозна съм,  но знам че звучи налудничево. И въобще нищо не визуализирам нито правя техники разни. Играя и това е. И печеля. Как става идея нямам.

# 541

Vox populi , защо на зарове? Може би е нещо, карма или каквото там да го наречеш...Да речем, аз във сяквакви игри на лотариен принцип печеля. Е, не 100 от 100, но...ако играя в 10, в 5 печеля.  Embarassed За това и не си давам зор с тото-то на малки тиражи, че ще взема да спечеля 6-ца на някоя мижава сума.  Mr. Green Сериозна съм,  но знам че звучи налудничево. И въобще нищо не визуализирам нито правя техники разни. Играя и това е. И печеля. Как става идея нямам.

Не ми звучи налудничаво, погледни си хороскопа Stuck Out Tongue

Wishcraft  Simple Smile

тоест, това, че някой го може, също не е случайно, а защо го може вече е друга тема.(натрупвания от минал живот)
но много важно е накъде са насочени нашите желания - това може да определи пътя ни и в Духовния свят.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 23:44 от Vox populi

# 542
  • Tам през Атлантическия океан
Играя и това е. И печеля. Как става идея нямам.
Hug ето ти печелиш от игри
а други от това че се оказват на точното място сред точните хора  Wink Възможности бол   Peace

... при тях го имам елемата на игра... и другото което съм забелязала около тях е че умеят и да дават на другите...
 Peace
  Peace

# 543
Може би е нещо, карма или каквото там да го наречеш...Да речем, аз във сяквакви игри на лотариен принцип печеля. Е, не 100 от 100, но...ако играя в 10, в 5 печеля.  Embarassed За това и не си давам зор с тото-то на малки тиражи, че ще взема да спечеля 6-ца на някоя мижава сума. 

Аз пък виждам проблем в начина ти на мислене Simple Smile

Т.е искам да спечеля, ама само ако е много Simple Smile.Т.е поставяш условности,вярваш че е само късмет.Т.е печелиш само веднъж и ако е малко,язък за пропиления късмет Simple Smile Напротив ,трябва да си мислиш,че ще стане по най-добрия за теб начин,без значение кога и колко, иначе нищо няма да стане.
Единият от моите познати е печелил два пъти- 1,5 млн и после 8 млн( 9 годишен период).Той примерно си изчислява числата по методите на някаква кабала-астрология и казва,че няма значение ,че няма в хороскопа ти предразположение да спечелиш от игри, достатъчно е в момента да има подходящо разположение на планетите и да си пуснеш фиша в твоите 3 звездни минути през деня и печалбата била гарантирана. Simple Smile Не знам от астрологията ли е ,от това че вярва безусловно в този метод ли е, факт е че спечелил два пъти.Първият път си взе отпуска една година,после пак се върна на работа,че му доскучало, с втория джакпот купи фабриката дето работи(иначе по професия е счетоводител).И продължава да играе тото. Simple Smile

Сега се сещам и за една друга женичка от въпросната поредица.Тя печели 1 млн от билетче с търкане.Купувала си всеки ден от едно и също място.След като спечелила продължила пак,пак от същото място.След месец печели пак 1лмн. Пуснати са незнам колко си билета в разпродажба, от тях само 3 печеливши за 1 млн.Шансът 2 от тях да идат в един и същи пункт и да бъдат купени от един и същи човек е 1/200 млн.Обаче женицата не се интересува от математика,просто е вярвала и продължила да си купува билетчето .Simple Smile

Парите са енергия,която е неутрална.Дали ще бъде положителна или отрицателна зависи от този който ще я управлява.Няма значение дали идват от лотария или са спечелени по друг начин.Дали ще донесат щастие или нещастие за притежателя им зависи от самия него.

# 544
Аз не съм печелила нищо май. Наскоро участвах в нещо като конкурс с отговори и ме оцениха, но все пак не бих го определила като печалба. Бях се самонавила, че ще ги взема 2-та билета за един семинар и накрая, в последния ден - успях.

Вчера ми се случи нещо странно: мислех си за човек от миналото, който някога много харесвах и напоследък започнаха все по-често да изникват спомените. Накрая, поради различи обстоятелства, реших че не е за мен и превърнах огромните си симпатия в озлобление, защото и доста се разочаровах.
Сякаш и влюбването е вид самонавиване. Вярваш, че си срещнал любимият, и ако от другата страна се получи същото, то вероятността да сте заедно - значително се увеличава. Та, както се присетих за този човек, изведнъж ясно си спомних колко не си подхождаме и т.н. и в този момент падна един капак от шкафа и се счупи. Капачето е от едни сервиз, който много харесвам и му се радвах тези дни (взех го за Коледа) и направих асоциация как като държа на нещо и то в един момент се чупи, разпада: дали връзка, предмет. Може би има някаква по-дълбока символика. Поне аз търся такава и затова може да ви звучи объркано. Другото е, че аз освен спомените, започнах да си задавам въпросите дали не сбърках в миналото с поведението си спрямо този човек (за когото пиша) и дали отреагирах правилно на поставените ситуации. Времето няма да върна, но искам да си извадя поука, а съмненията не ми позволяват да продължа напред начисто.

За астролозите да кажа: имам марс близо до десцедент и много изпускам и чупя разни неща. Според мен така "изпускам" напрежението. Напоследък ми изникват разни неприятни спомени от миналото, които дълго ме обременяваха и бях забравила, но явно ми е трудно за момента да се справя с тях. От там и напрежението. Не мога да си събера мислите, сякаш някой се опитва да ми влияе. Може и да се бъркам и просто да ми е трудно да се справя с някои емоции, но дали винаги проблемът е в нас...понякога се намесват външни хора и ни влияят.

Ето един въпрос, който ми изникна вследствие на горното: ако аз искам нещо много силно, но друг много иска да не получа това нещо, то какво ще се случи накрая? В моя случай ми се струва, че се получи точно това: аз исках да се получи връзката ми с дадения човек, но имаше толкова много външни вмешателства, че накрая не издържах психически и зарязах всичко. Дали това е било отражение на собствените ми противоречия или друго, не мога напълно да си обясня.

# 545
Тоя мит, богатите били нещастни....аз не вярвам.
Щастието не е свързано с парите, а и както казаха момичетата нагоре, ак оимаш глава, и знаеш какво да ги правиш, защо да те направят нещастен.
Хората които печелят от тото и губят, според мен, просто не знаят какво да правят с парите.
Казват си, ето ако спечеля ще си купя къща. Е да ама печели много повече от една къща, никога не е бил предприемчив и реално не знае какво да прави с тези пари. Затова или харчат като не видели, или правят кофти инвестиции.
А тото милионерите в Бг, не са толкоз богати. 1000 000 лв доста бързо се харчи, не че ги имам, ама няма и да ми стигнат  Joy
Аз тото не играя, не ми се вижда сериозно в Бг, според мен го манипулират. Обаче и аз си казвам...трябва ми еди каква си сума, за еди какво си, и досега винаги е идвала. Не съм си пожелавала все още милиони, но никога не е късно, трябва само да реша за какво да ги харча  Hug

# 546
Парите са енергия,която е неутрална. Дали ще бъде положителна или отрицателна зависи от този който ще я управлява. Няма значение дали идват от лотария или са спечелени по друг начин. Дали ще донесат щастие или нещастие за притежателя им зависи от самия него.

Peace Peace Peace Peace Ти май четеш моите мисли по въпроса  Laughing Плюс парите очакват човек да гледа една крачка напред какво ще направи с тях, но конкретно, а не само "абе аз да ги спечеля, пък после ще видим".... А и като слушам/ чета как някои хора се жалват, че финансово имат въпросчета в едно изречение, а след това в два тлъсти и сочни пасажа защитават колко им е добре така, защото иначе видиш ли можело да е алтернативата да са женени за човек от друго тесто, да това, онова, трето, пето.... Че кои джуджета ще дойдат при някой, който не ги иска.

То май с всички цели е така. И аз си намерих една, на която уж я искам, а имам цял арсенал от аргументи как ми е добре от това, че не съм я постигнала и колко други неща имам поради това, че нея не. Дрън-дрън шикалки. Просто ме е страх. Това е. От разилчното в тази сфера. От неизвестното. Да се доверя, че може да ми е добре и когато тази цел е реализирана. Но пък от момента, в който схванах този капак, и някакси нещата се промениха. Аз се промених....

# 547
Здравейте  Peace
Присъединявам се към вас, в следващите няколко дни само ще чета.  smile3529

# 548
споделяне с  позитивно! по темата:
"стоя си аз със някакви дами май в гора, нещо си приказваме, уж да запалим огън, добавяне на сламки, съчки, и в един момент сякаш почна да става като огнено езическо  приношение със изгаряне на различни субстанции и продукти в огъня и призоваване на Дионис и други "богове". Бях "на тръни" още в съня. После като се събудих имаше още напрежение.
Сега, за позитивното - "да не излезе че няма такова" - да правим само нещата, които наистина сме сигурни как действат и какво е следствието им. Според мен заигравките с езически ритуали и лунните сили може да не е от най-ясните и достъпни за разбиране неща в наше време, дори да ни...влече.

# 549
  • София
Може би е нещо, карма или каквото там да го наречеш...Да речем, аз във всяквакви игри на лотариен принцип печеля. Е, не 100 от 100, но...ако играя в 10, в 5 печеля.  Embarassed За това и не си давам зор с тото-то на малки тиражи, че ще взема да спечеля 6-ца на някоя мижава сума. 

Аз пък виждам проблем в начина ти на мислене Simple Smile

Т.е искам да спечеля, ама само ако е много Simple Smile.Т.е поставяш условности,вярваш че е само късмет.Т.е печелиш само веднъж и ако е малко,язък за пропиления късмет Simple Smile Напротив ,трябва да си мислиш,че ще стане по най-добрия за теб начин,без значение кога и колко, иначе нищо няма да стане.

Не, аз така или иначе печеля малки неща, но играя само за неща, които искам. Ако има игра с печалба... newsm78 - билет за концерт на Азис, просто няма да играя, защото не ме влече. Ако е билет за Форинър ще играя. Разбираш ли разликата, не е в цената, в малкото, а в това дали го искам. В случая с тотото искам голяма сума, това е. За това не играя преди да съм сигурна, че сумата, което мога да спечеля наистина Е голяма.  Laughing
Както и да е.

# 550
  • София
Това с тото... Mr. Green
Като се замисля колко хора визуализират, вярват и т.н. а току спечели някоя баба или дядо от задръстено село, дето никакви практики не прилага, ми става ясно, че не говорим изобщо за вселенски принципи на привличане и други подобни. За тях работят евентуално по-малките печалби, които спортният ни тоатализатор на местна почва раздава. Иначе тото е манипулирано и ако някой наистина спечели, то е обикновено от някой тотопункт, дето не е успял да му отчете фиша в системата навреме или нещо се е бъгнало.
Пък и...каква математически е вероятността от няколко милиона пуснати фишове, комбинации и прочее, да се пада 6-ца само на един фиш и то през няколко тиража.
Навремето, като ги обработваха ръчно, всяка седмица имаше шестици, а хората, които играеха бяха в пъти по-малко от сега. Всяка седмица при няколко стотин хиляди единични, не комбинации, фишове, падаше шестица. А сега - няколко милиона фиша, плюс огромен брой комбинации и шестици падат веднъж на 2 масеца. Евентуално. Е...просто е излишно да си мечтаем. Но ако някоя от тези, които го вярват това наистина, в чест на експеримента, може да почне за наше добро да прилага практика за привличане и да видим реален резултат. В тази посока.

За по-малките суми казах, че не е невъзможно и да работи.

Лично аз, от 6 числа, в 6 колони, не познавам ни едно Mr. Green
Ако има печалба за непознал ни едно число, аз съм там победителят. Затова по едно време бях решила да си попълня фиша, после да взема, да премахна всички числа, които съм попълнила и да пусна друг, в който те да не присъстват. Направих го и...и тях ги нямаше. Мисля, че на този принцип, ако изключа и тях, просто няма начин да не позная шестица, то числа не остават други просто hahaha

# 551
  • София-в сърцата на моите деца
И що да не мечтаем на "едро"??? newsm78Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Ами аз  си мечтая да посетя колкото се може повече страни, да видя колкото може повече, но пък за това ми трябват пари, ама не малко пари. Е, защо да не си мечтая да ги спечеля от някоя хазартна игра, т.к. видях , че иначе ги събирам по цяла година тези  пари, за да ида донякъде , и после пак и пак ....Ама наистина съм убедена , че ще се случи/печалбата, заедно с околосветското Laughing/, но не знам кога....Но пък упорствам..За сега съм печелила една ескурзия до Гърция-Метеорите,  една до Австрия, но пък тя ми беше подарък и очаквам следващите....Абе късметлийка съм си. LaughingЗа сведение на тук пишещите съм зодия Стрелец..Я и вие се разкрийте.. Flutter

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 11:01 от didiela

# 552
  • София
Рак.

# 553
Хъ, какво съвпадение!
Вчера реших да направя един списък с фантастични желания, грандиозни направо. Като ще е чудо, да е чудо. Та едно от желанията ми е да спечеля от лотарията.
Предвид това, че нито тото пускам, нито купувам лотарийни билети, да видим как точно печалбата ще дойде при мен.

Моята година започна стремглаво. За пореден път се убедих, че в момента, в който имам ясна визия за това, какво искам да направя, изведнъж започвам да получавам помощ от всякъде, за да го постигна. Laughing

И писмо до Кармичното ръководство писах. Дори вече ми се предостави възможност да се преборя с някои от нещата, от които исках да се освободя.
Явно добре съм написала писмото, с едно малко изключение - написах го на 21.12. Просто целия ден бех с убеждението, че всъщност е 23-ти. Crazy

# 554
  • София
Дидиела, не съм казала да не се мечтае наедро. Казах, че тото за мен е манипулирано в частта си с джакпота и големите печалби и логично предложих да се съсредоточи мечтата към по-ниските нива - петиците хич не са малки суми, например, стигат за доста екскурзийки. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт