Раждане вкъщи 7

• 62 842
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 300
Честито и тук, Ескориал!!  Hug Heart Eyes
Толкова красив и осъзнат разказ трябва да бъде прочетен от възможно най-много хора!!

# 301
  • Варна
Честито бебе, ескориал! Малкия Алек да расте здрав, хармоничен и щастлив!   bouquet

# 302
Ескориал си има бебче  Heart Eyes, ето го разказа: http://escorial.wordpress.com/2011/04/13/

Страхотен разказ...  Hug   Очарована съм  Heart Eyes   На човек да му се прииска водно домашно раждане  Grinning

# 303

Страхотен разказ...  Hug   Очарована съм  Heart Eyes   На човек да му се прииска водно домашно раждане  Grinning
Лелеееее, буквално и завидях, толкова хубаво звучи. Simple Smile Heart Eyes

Ескориал, прекрасен разказ.   bouquet
Да ви е живо и здрав малкия юнак, и много да ви радва!

# 304
Ескориал честито!  bouquet Прекрасно е всичко, а разказа ти е като поезия!
Ако искаш сподели колко голямо се роди бебенцето!

# 305
Много ви благодаря  Hug

Извинявам се, че съвсем бях забравила за тази тема...добре, че беше Кипра Маца да ми напомни.  Simple Smile

Ако искаш сподели колко голямо се роди бебенцето!

Все още не сме го мерили и теглили, защото нямаме кантар, който да го отчете толкова точно. Всъщност не е това основната причина - просто нямам вътрешна нужда да знам какви мерки и теглилки е - виждам го, че си е стандартно новородено бебе Simple Smile
В понеделник ни записаха час за лекар и сигурно там ще искат да го теглят и мерят и тогава ще пиша.

В разказа съм забравила да напиша, че Алек проплака секунда след като го извадих от водата. Проплака много чисто и хубаво, не се чуваха никакви хрипове и не сме правили никакви допълнителнителни процедури за да почистваме дихателните му пътища.

# 306
Честито и тук, Ескориал!   bouquet Hug

# 307
  • София
Прекрасни мигове за Ескориал и цялото й семейство!!!  Peace

По-нагоре Мег! спомена за времето през бременността.
И аз съм си мислила това, дали е възможно да се създаде център за бременни жени, който всъщност да е градина, пълна с поляни, гори и цветя и с възможности за релакс, щастие, отдаване на творчески пориви, рисуване, йога и т.н. и т.н. С прекрасни помещения, в които да влиза слънчева светлина, да се отглеждат растения за храна, да се събират хора със сходни интереси...

Иска ми се да проектирам такова място, чудя се дали все пак има филантропи, които да финансират идеята за по-добро бъдеще...
напоследък обаче попадам на конспиративна литература  Twisted Evil и почвам да се чудя, защо наистина недоволните в света са повече от доволните - все едно ни е зададено все нещо да ни липсва...

# 308
Били-сан, такива места трябва да има не само за бременните, но и за децата, за всички всъщност. Т.е. трябва да се проектира нова среда на живот и това може да стане в нещо като еко-селище и такъв център да бъде просто център за общността. Така би имало и финансиране, и възвращаемост. Ще стане един ден и то няма да е след дълго  Peace

# 309
Честито Ескориал! Много щастие за цялото семейство!

Мислех си, че човек трябва да внимава с домашните/естествени раждания. Толкова са окриляващи, че водят до пристрастяване  Grinning Аз вече си мисля как ми се ражда пак, но въобще не знам дали искам и бих могла да се справя с отглеждането на трето детенце.

# 310
Ескориал, браво - четвърто дете!!! Дай Боже всекиму...

# 311
  • Варна
Ааа, не го пожелавай всекиму, някои може и да не искат.  Mr. Green

# 312
Bili-san, не е честно само за бременни, все бременни ли да ходим? Wink

Ескориал, честито бебче! Любов и щастие на цялото ти семейство!

# 313
   Честит Алек, escorial! Много здрави бъдете!

# 314
  • София
Честито бебче, Ескориал! Поздрави за цялото ти семейство и спокойни дни!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт