Раждане вкъщи 7

• 63 522
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 450

И като прегледа форума на Родилница, видя някой там да убеждава някого да ражда вкъщи и да не постъпва в болница?

Ами хайде отворете форума за всички и да дискутираме с истински цитати кой кого в какво убеждава?

Защо не ми отговориш на въпроса, изисква елементарен отговор - "да" или "не"?

О, не разбрах, че има нужда от пояснение, извинявай - "да" в такъв случай.

# 451
Ок, мерси, това исках - да се уверя, че си в състояние да излъжеш.

# 452
Ок, мерси, това исках - да се уверя, че си в състояние да излъжеш.

Simple Smile Разбира се, че  мога да излъжа. Не виждам никаква нужда в случая да го правя обаче.

# 453
Повече нямам какво да ти кажа.

# 454
Повече нямам какво да ти кажа.

Щях да разбера, че е така, ако не го беше казала. Simple Smile

# 455
*

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 13:52 от Вечерница

# 456
jp, четох темата в твоя форум. Там видях как се вихрите с  jasmin_veni там и колко злоба се изля там. Затова употребих този епитет.
А може би трябваше да съм по-нежна? Mr. Green

"Моя" форум? Имам собствен форум, айде стига бе...

Какво точно съм казала в zachatie, което не съм казала тук? Въпреки всички доста груби думи, които ми идват в главата за отговорните за този фатален край, трябва да призная, че се сдържам доста добре и дори не съм нарекла никого "малоумен" или "убиец" - макар и да ми идват тези думи в главата.

Така че не ми е ясно как точно заслужих да бъда обиждана от теб. Но ще го преживея.

# 457
Въпреки всички доста груби думи, които ми идват в главата за отговорните за този фатален край, трябва да призная, че се сдържам доста добре и дори не съм нарекла никого "малоумен" или "убиец" - макар и да ми идват тези думи в главата.

Та кои точно са отговорните за този фатален край? Дай да изровим де що има фатален край и да наричаме виновните "малоумни" и "убийци", искаш ли?

# 458
  • Под кленовите дървета
Добре, а щом искате раждане у дома, защо първо не се погрижихте да стане по модел на Англия, а после да ни обяснявате на нас, които сме предпочели медицинската помощ защо е по-добре да се роди у дома.

Вечерница авторката беше написала инициали и само първото име на жената.

Осъзнавате, че ние се намесваме в темата ви, защото смъртта на едно бебе е факт, нали? И че каквото и да изговорят и двете страни един човешки живот е погубен.

# 459
Добре, а щом искате раждане у дома, защо първо не се погрижихте да стане по модел на Англия, а после да ни обяснявате на нас, които сме предпочели медицинската помощ защо е по-добре да се роди у дома.

Tired

# 460
  • Куциндрел
Не та разбрах теб - кога роди у дома, а ако не си, плануваш ли такова раждане?
Не си разбрала, защото не си чела... Влезе в темата за да изкудкудякаш, не че ти пука кой как ще ражда и как е раждал...  Wink  
Трябва ли да ми пука?!? За друго влязох в темата, но някои не са си измили очите, за да разберат. Или просто не могат.
Започваме да се повтаряме, но аз считам, че обществото на почитателките на болнично раждане има вина за смъртните случаи там - поне колкото лекарите.
В какво е вината ни?
А в какво е вината на хората, искащи право на избор и желанията им за собственото им раждане да се зачитат? И къде пише, че е незаконно да се ражда у дома? Аз такъв закон не съм видяла, пък уж съм попрочела някой и друг закон...
[/quote]
Ти кажи с какво сме виновни. Не забравяй, че клеветата е подсъдна в България. Безсмислени обвиненя един нормален човек не хвърля наляво и надясно.
"Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание."
Чела си закони, ама толкоз си ги разбрала.
Вече темата се изродява, за това, успех на всички.
Стелт, съвет от мен (едва ли ще ме чуеш), не бъди кон с капаци и за да имаш успех и да те уважават, гледай нещата от двете страни.

# 461
*

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 13:52 от Вечерница

# 462
Ceca, точно си намерила кого да наричаш кон с капаци...  Laughing  Аз съм най-демократичният човек и най-зачитащият правата на другите, когото познавам (май прозвуча нескромно)...  Wink   Това не ме прави кон с капаци със сигурност, видяла съм много повече от две страни...  А както можеш да видиш, обвиненията не тръгнаха от мен, просто показах и на вас колко абсурдно звучите - виждам си го забелязала...  Wink

# 463
 Shocked Това е вече 7-мата тема; а последните страници ме връщат в начантите 2-3 теми... явно дълъг път има още да извървим...
Както и да е, ще го вървим, къде ще ходим... Но преди това малко да разведря обстановката тук Simple Smile

Красиво домашно момченце от такиз сутрин в София  Heart Eyes
Да е живо и здраво и много да радва родителите си  Heart Eyes

# 464
Ceca, точно си намерила кого да наричаш кон с капаци...  Laughing  Аз съм най-демократичният човек и най-зачитащият правата на другите, когото познавам (май прозвуча нескромно)...  Wink   Това не ме прави кон с капаци със сигурност, видяла съм много повече от две страни...  А както можеш да видиш, обвиненията не тръгнаха от мен, просто показах и на вас колко абсурдно звучите - виждам си го забелязала...  Wink

Фанатизмът може да се прояви независимо от добродетелите на каузата, която защитаваш. И аз мисля, че малко желание да разбереш за какво се говори и какво точно ти казват, няма да ти е излишно.

Общи условия

Активация на акаунт