Раждане вкъщи 7

• 62 918
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 30
Дано, Мулти, дано!!! Simple Smile
Но има дълъг път дотам... От една страна със сегашното си обучение акушерките не са готови да асистират домашни раждания, трябва им допълнителна подготовка и малко формат на диска Wink От друга, ако не се легализира асистираното домашно раждане, няма как да напрупат опит и да се обучат в необходимите умения и знания за домашно раждане.
Може би момичета, които сега се обучават в традиционно акушерство ще направят моста и ще бутнат нещата напред. Много силно година си пожелавам за тях  Hug

# 31
  • София
Поздрави за КрисиPeace

Много късмет ти желая  Simple Smile

като дойде времето, ще трябва да си организираш нещата - ако никой от близките не те подкрепя, ще трябва да си сама - да си намериш спокойно местенце!!!

в онзи момент жената е хубаво да е в релаксираща атмосфера, за да позволи на тялото си да си свърши работата - всяко напрягане на мозъка и активиране на отбранителния рефлекс действат по-скоро забавящо и болезнено на процеса на раждане

а сега ти предстоят няколко месеца, в които можеш да си общуваш с душата на детето ти  Wink
бъди много щастлива, весела и в добро настроение  Peace - така вибрациите ни са по-високи!

# 32
multimodal , дано , дано  Peace

Днес във вести видях статистика и лекарите споделят, че все повече жени не искат тяхната помощ и ползват болницата като хотел hahaha Много обнадеждаващо ми се стори, досега не бях чувала такова нещо и много се изкефих.

# 33
  • ул. "Мечтание"
Днес във вести видях статистика и лекарите споделят, че все повече жени не искат тяхната помощ и ползват болницата като хотел hahaha Много обнадеждаващо ми се стори, досега не бях чувала такова нещо и много се изкефих.

Joy Joy Joy

Яко!

# 34

Дано стават все повече този вид жени!  Simple Smile

# 35
Снощи, в 22:17 във Варна се роди първото ни домашно бебенце за тази година, момиченце. Роди се 2 седмици след термин. Раждането е минало леко, за около 8-9 часа, от които напъните бяха около 3 часа. Плацентата е излязла час по-късно. Мама и бебе се чувстват отлично. Да е живо и здраво детенце и за много такива леки раждания да поздравяваме!

# 36
БРАВОООО!!! Hug Поздравления на варненци!!!!  Hug
Апропо, първото домашно бебенце за миналато година също беше момиченце и се роди на юг от Бургас; явно край морето върви по вода Simple Smile

# 37
  • София
Честито на родителите и да е здраво, усмихнато бебето!!!   bouquet  bouquet

# 38
Родителите нали имат брак, Милуш? Ако има проблеми с регистрацията, ще ги свържем със семейството в Бургас, защото са сходен случай и ще обменят информация как са се преборили...

# 39
  • ул. "Мечтание"
Чудесни новини, Милуш!
Много се радвам за тях! Да им е честита малката госпожица!  Hug  bouquet

# 40
  • Варна
Да е добре дошла на този свят малката госпожица, родена на Йордановден! А по вода да върви на всички майки и бебета, независимо в коя част на страната раждат!

# 41
Снощи, в 22:17 във Варна се роди първото ни домашно бебенце за тази година, момиченце. Роди се 2 седмици след термин. Раждането е минало леко, за около 8-9 часа, от които напъните бяха около 3 часа. Плацентата е излязла час по-късно. Мама и бебе се чувстват отлично. Да е живо и здраво детенце и за много такива леки раждания да поздравяваме!

Ееее,Варна водите!Честито първо домашно бебе!
Айде и лятото да имате раждане с делфини в Черно море. Wink

# 42
  • Варна
Дими, те делфините са във Делфинариума, сгъчкани на тясно. Черноморските ги виждаме много рядко, само когато вълните изхвърлят някой труп на плажа.
А, един делфин се появи долу вляво. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 16:01 от Lilibon

# 43
Честито , здраве и щастие на новото домашно бебече и неговите родители  bouquet newsm32 newsm51

# 44
Честита радост! Много здраве и веселие им пожелаваме!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт