Професионални серии за коса - 15

• 51 242
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
Какво имаш предвид? Че никой не ти отговаря ли? Ако е заради това, не го приемай лично, тази маска наистина не помня да сме коментирали, но ето виж - аз съм писала за нея.

Наистина зависи каква ти е косата и от какво има нужда тя в момента   bouquet

# 631
  • БГ
Здравейте,
имам едно последно запитване преди да направя поръчката на маската Lakme deep care. Как точно се нанася на косата? Питам понеже с сайта пише: Нанесете върху суха и подсушена коса. Оставете да подейства няколко минути и изплакнете с вода т.е. след като си изкъпя и подсуша косата да нанеса маската и след няколко минути да я изплатка? Съжалявам за глупавия въпрос  Blush

# 632
  • Пловдив
Правилно си разбрала Peace. Измиваш, подсушаваш с кърпа и нанасяш старателно  Simple Smile.

# 633
Да си я подсушиш означава да попиеш водата с хавлията, за да не капе. Така се нанасят повечето маски за коса - върху влажна коса.

# 634
  • БГ
Благодаря за бързия и компетентен отговор  Hug

# 635
КАкво ви е мнението за Лис ултим маската?

Отлично.  За коса, която има нужда от изглаждане е перфектна. Косата се разресва лесно и е наистина изгладена. Върши си работата.

Да, имам нужда от намаляне на обема и изглаждане, но все пак да не пада мека по главата ми и другото което ме интересува е омазнява ли косата, всмисъл тежка ли е, средна или лека маска, условно казано?

# 636
Аха, точно тази Simple Smile Peace
Като се наканя най-после да я изпробвам ще пиша как е Simple Smile

# 637
# 638
Гледам, че коментирате горещите масла на Орифлейм и Ейвън
аз съм ги ползвала и двете, при мен се отразяват добре на косата, но не правят чудеса

# 639
  • в 1001-та нощ
nakita - не е тежка  Peace

# 640
Благодаря за отговорите, значи е подходяща за мен.

Не мога да не споделя възхищението си от действието на deep fuel върху косата ми.Досега не е била толкова здрава и добре изглеждаща никога.Слагам го трети път вече, но да поясня - заедно с дълбоко подхранваща маска, наистина заедно, не едно след друго и слагам по малко.Някой писа,че тази доза е за еднократно ползване, а аз за три пъти съм изхабила малко повече от половината макар че не съм пестила.Няма втвърдяване, може би заради хидратирането, което осигурява другата маска (deep care в моя случай) или пък косата ми наистина е имала сериозна нужда от протеини, което си е възможно впредвид накъсването на косъма.Искам да попитам, въпреки че доста е писано - ако реша да се боядисвам днес, е желателно след това да не го ползвам ли?

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 09:39 от nakita

# 641
  • София
Здравейте:)!
Искам да ви попитам ползвалили сте продукти на Biopoint и доволни ли сте? Извинявам се , ако е обсъждано:)!
И понеже знам, че тук пишат  доста блондинки, препоръчайте ми хубава серия за поддържане на руса коса (понеже от скоро съм блондинка и ми избива жълтеникаво). Взех си балсама на престиж, но не съм очарована. Пробвах балсама на Л'ореал, но не тонира особено - но иначе си чувствам косата страхотна след него;). Чудя се за Лакме-дали матира достатъчно:)!
Благодаря предварително:)!

# 642
Някой писа,че тази доза е за еднократно ползване, а аз за три пъти съм изхабила малко повече от половината макар че не съм пестила.Няма втвърдяване, може би заради хидратирането

#Crazy  #Crazy  #Crazy
Как успя да си намажеш цялата коса три пъти и дори имаш още от дозата, която е 20ml?  Shocked  newsm78
и твърдиш, че не си пестила от продукта

Най-вероятно не си се намазала добре и може би това е причината да го използваш толкова често и да не ти се получава втвърдяване.

Не може да се мажете с една доза 10 пъти и да искате втвърдяване.  Simple Smile

# 643

Ами ей така, три пъти съм слагала, и има една трета в тубата

А и косата ми е с дължина над раменете!

Аз НЕ ИСКАМ   ефект втвърдяване, а подхранване и заздравяване.Постигам го и споделям как

# 644
Ами ей така, три пъти съм слагала, и има една трета в тубата

В коя туба?  newsm78
Нали за deep fuel става въпрос?
Той и в туби ли се продава?

Общи условия

Активация на акаунт