Професионални серии за коса - 15

• 51 355
  • 710
  •   1
Отговори
# 495
2.   без отмиване този за увредена коса или този за боядисвана
...
и от трите - няма утежняване, леки са помоя преценка, косата не остава сух
след тях, аз ги ползвам и с малко коприна за дължините

това, което обичайно ползвам след измиване са Elsève Color Vive или Lakme Teknia Deep Care Drops

знам колко е тъп въпросът ми, но дали наистина имам нужда от реконструктор? май съм се спряла на горните два продукта на Yunsey

мисля, че ако ползваш реконстрктора без прекаляване и с кристалите - би имало добър ефект  Peace

# 496
bubanka, аз не съм виждала косата ти и не мога да бъда 100% сигурна, но честно да си призная дълбоко се съмнявам, че имаш нужда от продукти с високо съдържание на протеин.
Продуктите с високо съдържание на протеин втвърдяват и пресушават косата и са предназначени за силно увредени коси - изрусяване, всекидневно изправяне с преса или къдрене с къдрин. Те не се използват с цел подхранване, а още по-малко с цел хидратация на косата.
Това са продукти за силно увредени коси. Ако косата ти е от мазните и е с много тънък косъм-тип перушина, то един такъв продукт може да ти хареса. Ще ти хареса, защото ще ти втвърди косата и ще я пресуши, но това при този тип коси не става от едно ползване, а трябва наслагване на продукта.
Не мога да си обясня, каква е тази мания за протеинови продукти в този форум  Rolling Eyes
То не остана човек, който да не си е купил Deep Fuel  Laughing

# 497
  • в 1001-та нощ
bubanka, вторият продукт е един вид кристали, а първият - до колото виждам е спрей без отмиване за боядисана коса, но не намирам информация как точно действа

със сигурност не е реконструктор и като масов продукт без отмиване за боядисана коса - предполагам основно затваря косъма и е на силиконова основа за заглаждане

спомена, че се боядисваш - това може да доведе до загуба на кератин и да има полза от внасяне на протеин....

при положение, че не термо-обработваш косата си - не й нанасяш много други вреди - освен боята

затова - мисля, че ползването на реконструктор - не е критично при теб, но би имало ползотоврен ефект - заради боядисването  Peace

след рекнструктора можеш да ползваш и кристалите - вече си им свикнала - как и по-колко  Peace

кой от двата реконструктора - ако решиш - малко ще помисля  newsm78

озадачи ме това, че ти пада косата newsm78 на какво го отдаваш  newsm78

# 498
Алена, имах предвид на един от двата продукта, не и двата едновременно  Peace
вероятно за боядисана коса ще потърся
пада периодично, обичайно се оправя с подкъсяване, предполагам хормонални проблеми, но не ми се ходи на лекар  Embarassed

Ако косата ти е от мазните и е с много тънък косъм-тип перушина, то един такъв продукт може да ти хареса. Ще ти хареса, защото ще ти втвърди косата и ще я пресуши, но това при този тип коси не става от едно ползване, а трябва наслагване на продукта.

значи е възможно да ми допадне като ефект

B & C, манията произлиза от тази тема - четеш, четеш и накрая си казваш 'само аз ли нямам такова чудесо?' и се отнасяш към магазина  hahaha

благодаря ви, момичета!   bouquet

# 499
  • в 1001-та нощ
B & C, моите почитания за информацията с която грижовно предпазваш, но бих искала да добавя, че посочените продукти не са с високо съдържание на протеин - това не са протеинови концентрати с отмивне (тип deep fuel или vita ciment), нито реконструктори с отмиване, които обичайно са с по-високо съдържание на протеин

това са реконструктори без отмиване и целта им е да кондиционират косата накрая

според мен разликата е огромна и не бива да се бъркат нещата

# 500
  • в 1001-та нощ
bubanka - не съм и прдположила, че ще ползваш и двата реконструктора едновременно - имах предвид да ползваш реконструктора и след него малко от кристалите на лакме  Peace

комбинацията е много успешна  Peace

според мен - зеленият реконструктор е по-силен и при теб - с оглед боядисването - розовият за боядисана коса - ще е по-подходящ  Peace

# 501
благодаря за препоръките!   bouquet

# 502
Здравейте момичета  Hug Дали някоя от вас може да ми каже от къде мога да си купя ампулите Volumorphose, защото не намерих  =)))

# 503
Myr4oni, така е с ароматите. И аз не разбирам хората как може да харесват Angel, но вкусове разни   bouquet

Bubanka, ако се събуждаш сутрин и  след  поглед в огледалото си ужасена, ако те е срам от косата ти и се чудиш какво повече да ползваш като козметика, ако и други хора не намират косата ти за хубава и ти казват да се подстрижеш, ако се изрусяваш, или пък си била черна и си станала руса, и ако прекарваш повече време с пресата, отколкото пред компютъра, да вземи си реконструктор.

agalia, виж във фризьорските салони или питай в Златна рибка.

# 504
Bubanka, ако се събуждаш сутрин и  след  поглед в огледалото си ужасена, ако те е срам от косата ти и се чудиш какво повече да ползваш като козметика, ако и други хора не намират косата ти за хубава и ти казват да се подстрижеш, ако се изрусяваш, или пък си била черна и си станала руса, и ако прекарваш повече време с пресата, отколкото пред компютъра, да вземи си реконструктор.

май имам нужда от нов парфюм или чанта, не от реконструктор  hahaha
благодаря за порцията смях  Hug

# 505
Мацки,надявам се да ми помогнете в избора ми нова професионална серия за коса,която да използвам.Досега ползвах Absolut Repair на Loreal,но е време да я сменя.
Косата ми е изтощена,защото я изсветлявам от години.Освен това е и доста чуплива(почти къдрава).Вече си поръчах ето този шампоан: http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Bain-de-Force-250ml
Сега ми е нужно мнението ви за маската,която да си взема.Колебая се между :
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Masquintense-Epais-200ml
http://www.feelunique.com/p/Redken-Extreme-Rescue-Force-250ml
Също така чета добри мнения и за тази http://www.feelunique.com/p/Osmo-Essence-Intensive-Deep-Repair-Mask-250ml , ниската й цена ме възспира да си я поръчам,защото не ми се ще да си давам парите за поредния боклук.
А и някой ако си каже мението за сериите за къдрави коси на Керастас и Редкен ,също би ми било доста полезно.
Чакам съветите ви  Hug

# 506
На така поръчания шампоан бих избрала маската на Редкен. Безсмислено е и нелогично да ползваш циментов шампоан и после маска от оранжевата серия Нутритив.

Друго бих ти препоръчала също

http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Ciment-Anti-Usure-200ml
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Masque-Age-Recharge-200ml

За къдравата серия на Керастас не мога да кажа нищо хубаво, на Редкен не съм ползвала. Но може примерно да помислиш за бейн сатин 3 и маскинтенс в комбинация следващия път. Ако си оформяш къдриците и ходиш предимно къдрава, имай предвид, че примерно олео релакса ще отпусне косата и ще я изглади, и съответно развали къдриците.

Много се каня на Редкен и аз, но още обмислям какво да пробвам. Преди малко си поръчах Люмиер Нутри Скулпт на Керастаз. Толкова отдавна съм го ползвала, че не помня дали ми харесва.
Някой беше писал преди време за Смуут даун, но наистина не помня какво ...

# 507
Смейте се вие, но на мен не ми беше никак смешно след като косата ми се бетонира от реконструктора на Joico  Crossing Arms
Каквото и да пишете, аз ще продължа да отстоявам моето виждане по въпроса, че тези продукти са предназначени за наистина увредени коси и не са за всеки.

bubanka, най-добре е да си купиш някоя протеинова бомба и да я изпробваш. Така наистина ще бъде сигурна дали тези продукти са подходящи за косата ти или не.

Люлякова, преди време MissNellie беше писала за маската. Аз също мисля, че бях писала, но не съм много сигурна.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534968.0

# 508
Много ти благодаря   bouquet

# 509
Люлякова,байн сатин 3 не го намерих в сайта и затова се пренасочих към циментовата серия.Косата ми наистина е увредена след толкова години тормозене,но не е чак като онези гадните жълти коси,които са като слама и които не мога да понасям. ooooh!
Ще чакам да пробвам как ще се отрази на косата ми този шампоан ,а после ще се ориентирам към маската.
Мислех си и за маската на Рене Фуртерер с карите...така че ще решавам май впоследствие.
Благодаря ти за съветите   bouquet

И още едно питане-за този продукт имате ли някакви лични впечатления? http://www.feelunique.com/p/Philip-Kingsley-Elasticizer-Extreme-150ml

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 15:59 от Anlita

Общи условия

Активация на акаунт