Професионални серии за коса - 15

• 51 269
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

Това изглежда интересно, някой друг да го е пробвал? Някой по-разбиращ може ли да погледне съдържанието, и да го коментира...?

не видях съдържание в сайта, иначе продукти от орифлейм и ейвън не съм ползвала  Peace

но е добре да се коментира и резултата от ползването

Ето го съдържанието, копирано от сайта.

Списък със съставки:

aqua, peg-40 hydrogenated castor oil, hydroxyethylcellulose, peg/ppg-20/6 dimethicone, panthenol, polyquaternium-7, parfum, sodium citrate, benzoic acid, glycerin, hydrolyzed vegetable protein pg propyl silanetriol, cocos nucifera, propylene glycol, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, sine adipe lac, trideceth-9, oryza sativa bran extract

# 616
  • София
Люлякова, как страдам, че вече няма VO5 в България, ако знаеш... Cry Това бяха любимите ми продукти за коса. ПРеди 15 години за пръч път си ги купих и около 5 години ползвах професионалната им серия за обем. После спряха да я внасят и внасяха сами продуктите от масовата серия. Маслата им бяха невероятни. Имаха и една маска Hair food, която беше страхотна. Докато ползвах тези продукти , нямах никакви грижи с косата. БЕше плътна, с обем, със страхотен блясък... От време на време редувах с маслата на Суис формула (които също страдам, че вече ги няма). В момента, в който спряха да внасят тези продукти, косата ми драстично се влоши.

В гимназията ползвах горещи масла и на ОРифлейм. Имаха и много хубава маска за плътност  и блясък. Трудно намирах дистрибутори тогава. Сега тези продукти също ги няма. И нищо на Орифлейм не ми харесва вече. А от Ейвън като студентка такава жестока алергия направих, че 4 месеца бях с белези от нея...

# 617
  • София
До ползващите Stimuliste (B&C например   Flutter). Колко често си го слагате. Всеки ден ли или само след миене на косата? Сутрин, вечер? Колко пъти пръскате?
Аз от няколко дни го ползвам. НЕ забелязвам да ми омазнява. "Бебешките" ми косъмчета обаче щръкнаха от него. НЕ ме сърби скалпът , както от повечето противокосопадни продукти. Мирише приятно. За косопада още не знам.

# 618
  • в 1001-та нощ
mamaden - само по състава - аз бих го праобвала - особено на тази цена  Joy

сред челните съставки е хидрогенирано рициново масло, което се ползва и при косопад; представено е като не мутагенно и не канцерогенно... в тази си форма трябва и да е лесно усвояемо

съдържа и екстракт от кокосова палма, както и оризов протеин (както си пише), но според мен - в много малки количеста - вероятно - колкото за името;
иначе си съдържа други растителни протеини, които са повече от оризовия

бих взела да го пробвам и после ще решавам - харесва ли ми или не  Peace

# 619
# 620
ето това на Ейвън е много хубаво 

От тази маска , някой да има отзиви http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=98&products_id=294

ПП това е масло , което се затопля преди употреба.  Като това на VO5

# 621
  • в 1001-та нощ
това какво е? Rolling Eyes

# 622
  • Пловдив
Алена, благодаря за коментара!

# 623
  • в 1001-та нощ

аз съм я ползвала - хареса ми, не знам какви отзиви очакваш  newsm78 Rolling Eyes ?

# 624
  • Бургас
Това Ейвън, в шишенцето е горещо олио, с маслинови листа , има хидролизирана целулоза  Sad , втвърдява ми косата
Орифлейм ампулите с ориза , и те ми втвърдяват. Бях награбила 20  Shocked по добри спомени от старите им ампули, които ползвах преди 15 години, те омекотяваха прекрасно, но сега формулата е друга.
Изобщо косата ми е много протеиново чувствителна, никак не й трябват

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 13:26 от vivi.vivi

# 625
  • в 1001-та нощ
а може би и косата ти се е променила  newsm78

каква ти е косата? какви продукти ползваш и какво третиране? (сигурно си споделяла, но не помня  Rolling Eyes Embarassed )

# 626
  • Бургас
Възможно е , сега е доста по-силно третирана, боядисана и кичури . Иначе все си е била гъста, обемна, с много дебел и твърд, природно сух косъм. След опити и четене установих, че много по-добре ми се отразява козметика с масълца, най-вече серуми без изплакване с масла. Да запечатам влагата.

# 627

Да, и по маската, за която P-r-o-l-e-t пише, но тя май въобще не се произвежда. И на мен ми бяха толкова любими  Heart Eyes

P-r-o-l-e-t, ако ти е много силен косопада трябва всеки ден, ако е поддържаща терапия и не чак толкова сериозен, може след всяко миене на косата.

Маската Лумино констраст е една страхотна лека маска за коса, която не утежнява и не  втвърдява. Не е за силно изтощена коса, на мен ми идва лека, въпреки че косата се разресва добре след нея. За дамите, които нямат особено проблеми с косата си е подходяща. Страхотно ухае. Шампоанът лумино аз го харесвам много, както и серума от същата серия.

# 628
Аз днес си направих един експеримент и мисля, че има ефект.Намазах си косата с маска Абсолют рипер и маслото със златни частички на Нюкс и седях повече от час, когато я суших беше много мека и някак по плътна.

# 629

аз съм я ползвала - хареса ми, не знам какви отзиви очакваш  newsm78 Rolling Eyes ?
ами незнам , просто ако е ползван проукта дали е останал доволен ползвателя ... но като гледам как се отговаря тенденциозно  ....

Общи условия

Активация на акаунт