Циркът по Станция Нова

• 30 325
  • 322
  •   1
Отговори
# 90
Снимал филм. Затова изглежда така  Grinning

Не знаех Peace Прощавам му Mr. Green

# 91
За мен присъствието на двете Вихра и Ирина е повече от абсурдно. Като че ли бих приела вариянта Вихра да остане, а Ирина да си тръгне. И без това рубриката и е доста изтъркана, измъчена  и напомпана в стил Карбовски. Винаги съм сменяла канала.
Аз на няколко пъти имах желание да я гледам,но тези захаросани и напудрени неща не са за мен.Предпочитам Вихра и Мая защото поне не ме натоварват с нищо ,Ирина ми е неприятна като визия и като говор сякаш се опитва да ме манипулира и хипнотизира с тази интонация

# 92
За мен присъствието на двете Вихра и Ирина е повече от абсурдно. Като че ли бих приела вариянта Вихра да остане, а Ирина да си тръгне. И без това рубриката и е доста изтъркана, измъчена  и напомпана в стил Карбовски. Винаги съм сменяла канала.
Аз на няколко пъти имах желание да я гледам,но тези захаросани и напудрени неща не са за мен.Предпочитам Вихра и Мая защото поне не ме натоварват с нищо ,Ирина ми е неприятна като визия и като говор сякаш се опитва да ме манипулира и хипнотизира с тази интонация
Peace И аз така.  Grinning

# 93
 Формата в този му вид, идва свръх разбиранията ми за морал, себеуважение и етика.
 Първо ни занимаха, цяло лято,  подробно с личните си взаимоотношения. Бяхме заляни с непоискани откровения, които според мен обиждаха и демонстрираха неуважение към близки и роднини.
 Сега спокойно  и Вихра и Ирина демонстрират липса на себеуважение и чувство за достойнство, явявайки се заедно в един формат. Представям си какво напражение е за целия екип да работят в тази ситуация.
 Историята е направо безумна.

# 94
Освен наистина да е било пияр в което се съмнявам ooooh!....цялата тази история..

# 95
Личи си че ПиАр-а от последните месец и нещо има ефект
2 стр. само коментар,,,,,,, дали, или, защо, тя ...оная... Joy
дайте да се разберем
няма новина,, всички играят в един цирк Станция Нова!!

# 96
Освен наистина да е било пияр в което се съмнявам ooooh!....цялата тази история..
е аз мислех, че е ПР, но случайно видях, че не така.

# 97
Какво достойнство, тук става въпрос за пари?
Две изтрещели патки, които вдигат рейтинга на мижитурката, която ги направи за смях пред всички.
Ако наистина е пиар, то е от най-нескопосаните.

# 98
На мен също ми прилича на пиар. Всъщност по-скоро, че превърнаха историята си в пиар кампания. Много грозна пиар кампания, но явно май успешна, щом толкова се говори за тях. Аз никога не бих разнесла толкова публично цялата си история. И наистина ми е прекалено странно двете да продължават да работят заедно. Но всеки с разбиранията си.

# 99
Не успях да ги гледам днес, но явно не си е заслужавало?

# 100
Какво достойнство, тук става въпрос за пари?
Две изтрещели патки, които вдигат рейтинга на мижитурката, която ги направи за смях пред всички.
Ако наистина е пиар, то е от най-нескопосаните.

Пука им на двете за рейтинга на мижитурката. За собственото си благополучие се грижат и тук достойнството е на заден план. Всички, които са гледали и слушали Вихра са наясно с интелектуалния й капацитет. Какво ще прави, ако го удари на чест и напусне? Тя ми е точно тип " футболна съпруга", става единствено и само за разговори за парцалки, бижути, пари и прехласвания пред чалга диви. Като водеща е кръгла нула, и без финансовата помощ на Иван е за никъде. Другата явно не страда от липса на пари, но жадува да е на екран. Със или без този секс скандал предаването е непоносим фарс.

# 101
Аз лично се надявам, тези две момичета да се събудят и да се отрезвят, поне малко, защото нищо не си струва такова унижение. Ситуацията е абсурдна, не защото опира до пари, а до липса на себеоценка. Ни съм очаквала, че е толкова трудно да се оцениш и запазиш и ми е тъжно, че жените в България, толкова се пренебрегват.  

# 102
Абе ..какво отрезвяване каква себеоценка Crazy и 2 те не познават такива думи ... за това да са по тАлавизорО и да са "известни" са готови и през труп=иван.. да минат

# 103
Гледам Съпругите и се чудя Мая Савова какво прави там, освен да седи на фотьойла и да мига на парцали. Не съм фен на Вихра, но тя си го води предаването, задава си въпросите, тази жена просто не й е необходима. Честно казано, мислех, че от новия сезон ще сменят Мая с някоя по-активна госпожа.
Всеки път се чудя- Мая наистина ли е толкова тъпа или само се прави  Thinking И аз се надявах да я сменят...много ми харесваше Даниела като водеща.

# 104
И аз гледах предаването вчера.... А може би, ако не бяха тези истории около личния им живот, нямаше да го гледам... Та определено ПР или не, но имаше ефект, но за друго искам да споделя...
Историята която Ирина разказа ме разтърси наистина, плаках.. И след това - "недоразуменито" Мария Велкова. Това момиче сякаш живее в някакъв неин си филм... Този паралел между ценности и стойности ме фрапира....

Общи условия

Активация на акаунт