Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 365
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета!

Сега видях Теди , че целият е в обрив- по корема , гърба , шията , около памперса и към ушите , така назад към косичката. Вчера го къпах  на обяд и нямаше нищо, значи нещо от снощи или от днес сутринта.

Шарки баткото не е карал никакви и изобщи не знам какво е това.

Снощи му дадох Нурофен преди да легне , пи и Стодал  и заради болеста - изопринозин по 1/2 хапче на ден. Дали от него нещо не е ?  Доки сега каза да си го пие него, но да спра да му давам противоалергични . Аз не давам такива , кво ли имаше впредвид?

# 586
  • София
Танче, това на свекърва ти ми прилича на склероза, съчетана с лош нрав. Няма оправия, току си вдигайте чукалата.

# 587
ДиМа, само да кажа, че София 2 пъти е получавала обрив от Нурофен и вече не и го давам. Не казвам, че е от това, то без да го види лекар, може само да гадаем, но все пак имай едно на ум за Нурофена. Ако още поддържа Т, просто го смени с друг антипиретик.
И да си похваля детенцето - то сигурно ще ви се стори супер незначително, де  Crazy, но много ми стана мило... днес за пръв път стигна дръжката на вратата и си отвори сама  Grinning Голяма радост беше и после цяла вечер познайте какво правихме  Crazy
А вчера спретна първото по-дълго изречение - Мама Мия чака там долу София ( на пързалката да я чакам долу). Човечета са си вече големи  Grinning

# 588
Здравейте момичета!

И да ви се похваля , че си имаме Шарка-Розеола. Много се радвам , че не е нещо алергично. Ще мине за няколко дни и готово. Много леко протича!

# 589
  • София
 Честит имен ден на красивите ни именички. Слънце, Гери, от сърце желая на госпожиците здраве, щастие, късмет и най-страхотното и незабравимо детство.

dyMa, бързо да се оправя малкия адаш  Hug

ТаняТ, направо ти се възхищавам на търпението. Аз отдавна да съм си хванала детето за ръчичка и да съм си тръгнала. В такива моменти съм неимоверно щастлива, че имам щастието да живея самостоятелно.

*Nikita*, как ще е незначително, паметни моменти са това. Браво на Софи!!!

Обувки, викате, на разпродажба да купувам, ама те тук на разпродажба са 100-ина лв. хубавите марки  ooooh!. Май по-евтино ще ми излезе да отида с лоу кост до чужбина и да напазарувам от там (хем и свят да видим) Mr. Green. Без да меря никога не съм взимала обувка и все още не смея

# 590
И аз не смея да взимам все още обувки за малкия без да меря, поръчвала съм онлайн само гумени ботуши и джапанки Simple Smile За Гого вече поръчвам от марки, на които вече има обувки - основно спортни (Адидас, Найк), за които знам, че си отговарят на номерата. И пак съм поръчвала 2-3 чифта най-много. За Ники досега не съм взимала маратонки - за мен това не е добрата обувка за прохождащото краче, на Гого първите маратонки взехме май като стана някъде на 4. Сега се престраших и поръчах едни найкове от спортсдирект и на двамата - еднакъв модел, ей-така да мога еднакво да ги облека Simple Smile Не знам дали съм уцелила, ще видя като пристигнат. И аз много харесвам на Кларкс обувките - не само за децата, а и за мен. Но не съм се престрашила да поръчам онлайн, а тук детските нямат голям избор и са много скъпи. Ако имаше избор, поне можа да премеря в магазина... Геокс Гого има 3 чифта, последният почти не го носи. Бях доволна от предните, но от две години нещо не мога нищо да си харесам в Геокса тук...Основните ми принципи като купувам обувки са три - да имат твърд форт, да са от естествена кожа и да ми пасват като стил и дизайн, разбира се.

Старите обувки от Гого си паза и сега всички, които са запазени и не са деформирани, носи Ники. Говорила съм с ортопед, който ми обясни как да познавам дали обувките са износени по изтритото около петата, така че запазените ги нося на Ники, а някои съм оставила на вилата да имат по-малките резервни обувки.

Танче, твоята свекърва няма да я търпя и два дни у дома.

Дума, лека е шарката, наистина, бързо оправяне.

Ох, аз пак съм болна, писна ми вече.

# 591
  • София
Честито на Симоните!
Да са ви живи и здрави и да растат щастливи!

Такива колела като на Тони и Шу в БГ няма, нали?http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Bikes-and-Rideons/Bikes/Boys/ … le&aw_link=aw
Някой да е срещал тема където се обсъждат поредимставта на тротинетките, триколките с род. контрол и другите подобни? Хич не знам какво да взема- сякаш е малка за тези триколки вече, а ще се дават сто и колко лева там!

Театърът, който трябваше да гледаме беше "Огнивото".

# 592
Окич, на Рая не е точно такова, а е с 3 колелета. Ето го.

Честито на двете Монки-бонбонки! Слънце, Гери, много да ви радват!  bouquet

# 593
  • Варна
Да са живи и здрави малките красиви Симонки и да си красят името и занапред!

Оки4, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275314.0 Аз тук четох преди време. И мен ми хареса това, което Шу пусна, но го няма тук. В тази тема предимно мнението беше Кетлер или Смарт Трайк. Аз държа на гумени колела, а може би и опция за родителски контрол няма да е лошо все пак.

СЗА, дали ще ни споделиш и на нас урока от ортопеда? Как да познаваме кои обувки са безоопасно носени Simple Smile
Аз обувки започнах да купувам онлайн, специално маратонки за нас - тях сме пробвали в тукашен магазин и вече знаем кой номер. За Ния също рискувах и улучих с Адидаса. Сега пак съм й поръчала, дано пак нацеля.

# 594
  Обувки, викате, на разпродажба да купувам, ама те тук на разпродажба са 100-ина лв. хубавите марки  ooooh!. Май по-евтино ще ми излезе да отида с лоу кост до чужбина и да напазарувам от там (хем и свят да видим) Mr. Green. Без да меря никога не съм взимала обувка и все още не смея

Хич не е лоша идеята! В аутлета, където ходим туристи с автобуси идват само за пазара Simple Smile! Вече и хотел построиха, човек може направо на шопинг почивка да отиде! Това ми напомня на една заключителна разпродажба преди 6-7 години, когато имаше такива намаления, че детските обувки на Тимбърланд издлизаха по 11 евро! С една приятелка се бихме буквално с китайки и виатнамки и други.... Тя беше при обувките и мяташе кутии през тълпата, аз ги ловях, мерех на децата и трупах! Та тогава накупих обувки за цялото детство на каката! Последните сандали ги носихме преди 2 години Simple Smile! Спомням си, че едва затворих багажника на колата тогава - тоооолкова сладко беше!

Честит имен ден на Симонките! Да са живи и здрави принцеските!
Дума, бързо да се оправя малкото! Розеолата не е тежка шарка!
СЗА - бързо оправяне!

# 595
  • Стара Загора
Благодаря и тук за хубавите пожелания!!!!  Hug

# 596
  • Варна
А, да, забравих.... Вероники, определено си струва подобно пътешествие, ние отдавна си говорим вкъщи. Когато пътувах често до Виена, беше пълно с българи на шопинг, а аз основно оттам се обличах, макар и да не съм хващала баш най-големите разпродажби. Що нямах дете тогава .....
А и Лондон хич не е за изпускане за такава цел - туризъм+шопинг. 

СЗА, оправяй се!  Hug  И нашето семейство е поразено от някаква здравна конспирация, аз съм нон-стоп болна, сега и мъжът ми. Добре поне, че Ния най-здраво се държи, но не сте ме чули да го казвам! Simple Smile

# 597
Рила, Бухта, мерси!

Честито и от мен на Симонките!

Ние също сме мислили за шопинг пътуване Simple Smile Но ако тръгнем и с децата, няма да ни излезе много по-евтино Simple Smile Иначе наши приятели миналия януари пътуваха до Англия точно с такава цел, но сестрата на момичето живее в Лондон, иначе цените на хотелите там не са много ниски. Аз пък като бях там една командировка, изхарчих целия лимит на кредитната ми карта, който не е малък, а хем нямаше намаление Simple Smile Но пак ми се видя много по-изгодно (както и сега пазарувам от техните сайтове)...

Бухта, ами аз написах за обувките - гледа се дали подметката е изтъъркана отстрани на петата, т.е. задната част на подметката - ако няма изтъркано отстрани, значи не е деформирана. Не знам успях ли да обясня. Аз така или иначе имам обувки от Гого, носени по няколко пъти и си ги знам кои са и ги пазя отделно за носене на Ники. Сега зимата ще изкара с едни ботушки от батко си и едни апрески.

# 598
Здравейте мацки Heart Eyes

СЗА бързо да оздравяваш!!!!

Честито на прекрасните Симонки!!!!

Окич няма ли вариант да се поръчат? Аз много се чудих, но според мен триколка не си заслужава вече. Смятам че това ще може да го кара до около 5 г.,а и гледах на едно друго такова в Аргос, че дръжката управлява кормилото, което за мен е много важно.

Аз днес водих Яна на плейгрупа. Много и хареса, игра и се кефи. Само се възмути на сополите на някои деца и идваше и ми ги сочеше и показваше че имат сополи, и после се опита да привлече вниманието на майката на едно бебе, което се мъчеше по корем на земята и църкаше. След като  сумати време я дърпаше и сочеше и тя не погледна даже, Яна се отказа. По едно време ми донесе едно портмоне с пари, та го занесохме на лелите от управата  Simple Smile Аз също се забавлявах. Бяхме с няколко майки от училището. Говорихме какви ли не глупости и се смяхме. Видях дечица с които живот и здраве ще тръгва на училище. Ми те с една глава по-високи. Много дребно ми се видя моето. После ме закараха до така нареченото Прискул и подадох документи за 2012г. казаха че сигурно ще има места и ще си тръгне детето. Проверих и цените на градината - 198паунда на седмица Crazy, ще си я гледам.

Имах и час за консултация за противозачатъчни. Сега ми изписаха цилест за три месеца, да видим дали ще ги пия редовно и дали ще ми понесат добре. Даде ми и листовки за още три вида - спирала, имплант в ръката и инжекции. Сега трябва да чета и да избера, но аз съм голямо шубе, вие какво ползвате???

Утре пак се бях разбрала да я водя на една друга група, но сега се сетих че май ще се наложи да пропуснем. Тя е с неща от природата (листа, пръст, вода, пясък, памук, лен и тн.), но изрично ни предупредиха да не я пускам да играе с вода, пясък и пръст и.... Тя има още една коричка между пръстчетата  и ще изчакам поне тя да падне. Имаме и нова дата за доктор– 14ти Април, ако е така както говорихме, сега трябва да чакам писмо за операция на 15ти Април.
Днес беше толкова доволна и усмихната че чак си каза името (знам че сме много назад с говоренето).

Ох стига съм ви занимавала, и пак да си подсетя, казвайте кой още ще дойдеееее. Заформя се прекрасна компанияяяяя.

# 599
  • София
Шу, много ми се иска да дойдем на 13-ти с Илийката да ви видим, та ще се заявя, с единствената уговорка да сме здрави, разбира се, че с тази градина...

Общи условия

Активация на акаунт