Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 362
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Момичета, благодаря ви за пожеланията за вчерашния празник на Симонка! Hug
Чета си ви аз, но нещо не ми се пише напоследък. От 3 седмици съм с двете деца в къщи, като в голяма част от дните съм и без мъж, та ми е малко натоварено, но не се оплаквам...Шу, така ми се иска да можехме да дойдем на вашия рожден ден, но за съжаление не се очертава този месец да пътуваме към София. Sad Сигурна съм, че ще спретнете страхотно парти! Grinning
ПО-ЗДРАВИ на всички!!!!!!

# 601
Шу и ние с удоволствие ще дойдем да ви видим на 13и! Сега се сетих, че всъщност вече съм забравила как изглеждаш  Embarassed, защото преди да заминеш те видях един единствен път  Hug!
Айде аз отивам да взимам Марти от ДГ - страшно добре му понася, танцува, пеее, почна книжки да разглежда и много думи за 2 седмици научил - току вмъкне и някоя друга на немски - направо не мога да повярвам - а ходи за 3 часа сутрин само  Shocked!

# 602
Айде аз отивам да взимам Марти от ДГ - страшно добре му понася, танцува, пеее, почна книжки да разглежда и много думи за 2 седмици научил - току вмъкне и някоя друга на немски - направо не мога да повярвам - а ходи за 3 часа сутрин само  Shocked!

Рила, ама там немски ли учат?! Замисляш ме сериозно. Ние сме в голяма чуденка дали да пускаме Рая на европейско училище. Много ми се иска, защото ще е сред деца, макар и за 2-3 часа. Но и се притеснявам както отказва да проговори напоследък, което предполагам е заради 3-те езика дето слуша, да не откаже съвсем да говори. А ти казваш, че Марти проговорил?! Ама тя там ще слуша само фламандски, пък ние като не разбираме... ох, много ми е едно такова никакво. Cry

# 603
здравейте,

ЧИД на Симонките, на патерица!

Танче- като ти чета излиянията за свеки и ми се плаче. При нас е така с бабетката. Сжеки откакто и се случиьа лошите работи, е влезнала в час. Днес ми даде 100лв за 8 март, които отиват за зъбчето ми, 50лв за изследванията за яслата. Направо не мога да я позная понякога.

Дума-  Hug да се оправя тео бързо

Шу- браво за училището.
аз и преди съм казвала- пия Ясмин от 2 години почти, без прекъсване освен всеки месец по 7 дни. Никакви странични ефекти.

Покрай тези колела и мен ме хвана размисъл за РД.

хаиде  Hug

# 604
Oki4, ти май РД имаш днес!
Да си жива и здрава, много щастлива!  bouquet

Тони, пускайте я Рая, бе, много си е хубаво на ДГ, Марти направо разцъфна...! Даже да проговори на фламандски - още по-добре! Като му хване цаката на един език, после е лесно! На нас каката ни проговори първо немски в яслата, та после верно й беше водещ, но тя до 2 клас си ходи и на ДГ и на австрийско училище! Сега пък е друго! Мнението ми е, че се оправят децата,нямат проблеми с езиците!

# 605
Oki4, жива и здрава да си, за да можеш да понесеш всичката любов и щастие, които ти пожелавам да те споходят!

Честит празник и на Симонките (със закъснение, но от сърце)! Много целувки на малките сладурки!

За ученето на чужди езици от тази възраст аз съм малко скептична. Има деца, които се справят, но има и такива, при които се получават проблеми. Най-сериозния, за който съм чувала е заекване, защото в съзнанието се сблъскват две думи за едно и също нещо (познавам човек, който смята, че заеква заради едновременното учене на английски и български). Мисля, че е по-добре един език да е основата, а след това да се наслагват новите (може би към 4-5 годишна възраст).

Нашата баба е гузна и в момента се опитва да е любезна с всички. Само дето ще е ден до пладне! Аз ще работя по въпроса да убедя Ицо да се махнем при първа възможност, но няма да е скоро, за съжаление.

# 606
Окич, пожелавам ти всичко най-хубаво и целият свят да е твой!

ТаняТ, може би има нещо вярно, ако детето на тази възраст учи чужд език по стандартния начин. Но ако живее в чуждоезична среда или в двуезично семейство, би трябвало да няма никакви проблеми с объркването.

# 607
  • София
Окич,  много здраве, любов и поводи за усмивки!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 608
Окич, честит празник! От здраве да не се отървеш! Много усмивки и още повече поводи за радост.  bouquet

Ох, в голяма чуденка съм с пустата градина. Хем ми се иска да е сред деца, хем се притеснявам да не се обърка и да се изплаши повече от неразбирането на езика.
Мислихме от началото на март да ходим двете - да ме вижда, че съм на близо и да я оставям поне да поиграе с децата, поне докато свикне. Ще опитаме пък ще видим дали и как ще ѝ понесе. Confused

# 609
Здравейтеее  Wink
Не съм писала тук от цяяяла вечност,но сега реших да драсна някой друг ред !
Окич Честит Рожден Ден !!! Много здраве и любов ти пожелавам,а и парички за да си набавиш всичко останало  Wink
Олелеее ,дечицата ни вече ще празнуват вече вторият си рожден ден ! Кога минаха тези две години изобщо не усетих...
Искам да ви попитам дали давате някакви витамини на децата в това грипаво време? И ако давате, какви ? Наш Илия беше болен от бронхо-пневмония и 10 дни беше на инжекции. Сега много ме е страха да не вземе да го повтори. Педиатърката му изписа ГЕРИСАН на д-р Велев,някякви отзиви ако имате ,може да споделите  Wink
Хайде желая ви лека вечер  Hug

# 610
  • Варна
Нани, аз съм давала на Симона от този сироп - главно за повишаване на хемоглобина, но и за имунитет. Не мога да кажа, че е направил чудеса, но е билков и подсилва организма. Давай смело.
Оф, аз вече си търся работа. Преди малко се върнах от едно интервю, което продължи 1 час и щях да получа инфаркт от притеснение, защото оставих децата сами в къщи (Симона спеше, а на Криси пуснах филмче). Слава Богу Монката се събуди, малко след като се прибрах...Вие плюете бабите, а аз си мечтая да имам една на разположение (но ако може да не ми е в къщата Mr. Green) Много е трудно да нямаш грам помощ отникъде значи ooooh!

# 611
Окич, и тук Честит Рожден ден!!! Много здраве и късмет, любов и берекет   bouquet
Честито и на петерица на Симонките   bouquet  bouquet  bouquet

nani_v ние даваме герисан. мога да кажа, че съм доволна - от началото на зимата го давам, след като в рамките на един месец ми е боледува 3 пъти - сополи и лека кашлица. Откак го пие е ок (пи вече 3 шишенца, после почива 1 месец и сега пак почнахме - това от свекърва ми графика, нали е фармацефт) Боледува само веднъж за сега - леки сополи и кашлица, като слезнаха сополите надолу вече. Това за 4-5 дни отшумя. Определено съм доволна  Peace

# 612
  • София
Гери, нямам навик да давам непоискани съвети, но опитай се да не го правиш друг път това с оставянето на децата. Знаеш какви случки сме чували по телевизията. Нямаш ли някоя възрастна комшийка да ги оставиш за час-два срещу заплащане? А може би и фирмите за гледачки предлагат такива услуги. За един път и за малко време все ще можеш да платиш, пък няма да поемаш този риск.
Окич, честит празник! Жива и здрава да си, все така хубава, лъчезарна и идейна! Simple Smile

# 613
Окич- ЧРД и от мен, много здраве, щастие, усмивки и обич.

за чуждите езици- Елия знае 3-4 фрази на английски от бейби тв и без аз да я карам. А май- интересното е, че знае какво значат. Може би по- натам ще е запиша да учи език.

Аз да се оплача- зъбите са ми безбожно зле- 2 кариеса, 1 за изграждане и болни венци- 300лв + антибиотик. Красота. Обаче свекито поема разноските и нямаме подаръци за поводи, което е супер.

Хайде стига съм досаждала  Hug

# 614
  • София

Мерси за честитките!
Тортата е измазана ужасно, ама е много бърза и вкусна http://thegingercookies.blogspot.com/2010/07/blog-post_9056.html

Всъщност за украсата ми трябваше 2 пъти повече време отколкото за завъртането й. Ама то да шприцоваш със сметана хич не било толкова просто! Или аз нямах подходящите уреди и тренинг  Laughing

Днес ще пробваме да ходим в една пицария - да видим къде ще празнувам аз- на масата или в детския кът.

Нашият витаминен сироп е Leaton. Не мога да дам отзиви, че едва един курс от 10 дена сме направили.

Гери, да си намериш много добре платена работа, където да ти е приятно и интересно! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт