Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 342
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Лелееее, започна се  Mr. Green

ЧРД на Симона и на Лора, да разстат най-вече здрави, безгрижни и с радост да откриват света!

Никита, изчезва ти една страница и ти се показва "долната", затова виждаш по-стари публикации.

Аз хвърлях по едно око, но нищичко не помня какво е писано. Имам един въпрос :
Срещала съм термина тренировъчни гащи, но не ми е ясно какво представляват. Иска ми се нещо, което да й обувам на дупето, но отвън да е непромокаемо, за да не мокри горните дрехи. Има ли такова животно? Ако не - ще почакам да се стопли и я оставям по гащи, че да махаме вече тая пампа, така ме посъветва сестрата от яслата и смята, че бързо ще се научи. Но трябва да е топло. Просто не ми се ходи до магазина с репликата "Моля, 5 кила пампи за 2-годишно и 3 кила за новородено"  Mr. Green

Успех на всички нови ясленчета!

# 676
Честит рожден ден на Лора! Да расте здраво, умно и умерено палаво дете за радост на всички!

Аз се справих с проблема на многото теми като просто "надникнах" във всяка от тях и те ми изчезнаха. Явно при промяната в сайта се е загубила информацията кой коя тема е чел. Е, аз имах предимството, че съм писала в сравнително малко теми (станах активна форумка покрай вас и то доста след раждането на Митко).

За тренировъчните гащи и на мен ми е интересно!

Elwing, бързо да оздравяваш!

~Elg~, сигурна съм, че Елия бързо ще свикне с яслата - тя е доста напред и с гърнето, и с храненето и е оправна и самостоятелна (поне с такива впечатления останах). Успех и на теб с възстановяването на работния ритъм.

На мен доста започна да ми липсва целодневното общуване с Митко, а и на него 2-3 часа на ден с нас не са му достатъчни, та наваксваме през уикендите. Сутрин ме убеждава, че било тъмно (и ми сочи прозореца, където грее слънце!), защото когато е тъмно си стоим в къщи и си играем...
Но иначе си ходи без проблем на ясла, спи там, храни се, ходи на гърне (вчера ми го върнаха с омазано боди и блузка).

Сия, за късното спане - аз Митко не го будя, оставям го да се събуди сам. Той обикновено става в 7, но 2-3 дни се буди към 9 и в яслата ме предупредиха, ако закъсняваме, но ще ходим, да се обаждам, че да го включат в бройката за обяд.

# 677
  • Варна
Бухта, честно казано от теб чувам за такива гащи. Ако намериш, свиркай Simple Smile
Аз също чакам по-топло време за отказването на памперса. С Криси номерът стана точно както са те посъветвали - лятно време просто я обух с гащи (преди това нямахме особени успехи с гърнето), слагах я често на тоалетна (или под дръвчетата Mr. Green) и за една седмица сама почна да си казва когато й се пиша. Но докато ходим с дебели дрехи, няма как да се получи....освен с помощта на тези вълшебни гащи  Grinning

# 678
През нощта все още по-тежко го приема, но няма да отстъпвам, за да видя дали най-накрая, като спре да свързва събуждането и повторното заспиване със сукане, ще почне да спи непробудно (или поне да не се буди по 5-6 пъти на нощ).

Вероник, Рая все по-рядко се буди през нощта. Вече дори и не суче за заспиване, а поцоква и после се дупи, в онази странна поза, дето всички деца на тази възраст спят и си заспива сама. После чак на сутринта като се събуди си търси да си поцока малко. Виж на обяд си заспива на гърда и това е. Мисля, че след като вече не я морят зъбите естествено се отказва от сукането. То и при мен вече трябва да има малко количества коластра само, както пише по дебелите книги, но все пак не мисля, че ще се отбие. Peace Хубавото е, че вече се заслушват какво им се говори и по-лесно се прилъгват да правят нещо друго, вместо сукане. При нас изключение прави уплах, или ако се удари някъде. Тогава задължително се гушка и суче за успокоение. Peace

Мацки, рефрешнали са форума и затова излизат старите теми като нови - може да ги маркирата като прочетени, на цяла страница с нови теми - има бутон в горния десен ъгъл. Wink
А, тя Рила и Зеленкото вече писали. Peace
Бухта, и аз искам да разбера повече за тези гащи....ама то и ние сме до под кривата с памперса, но се надявам от март до май да го махнем...че и аз така с 2-та размера памперси..Simple Smile

А, да... забравих да помоля Окич, Вероник, СЗА, или който може да помогне... да датат някоя лесна и хубава рецепта за торта на Рая за рождения ден, че тук проблема с тортите е сериозен.... Thinking

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 11:39 от Tony_st

# 679
Здравейте,

ние ходихме до доки- изписа ни желязо заради хемаглобина, попълни документите.
директорката ни иска в понеделник да ни разясни за яслата и май от вторник нататък ще се даваме. Реве ми се.

Elwing- оправяй се. Hug

ТаняТ- мерси ( както и на останалите). И аз разчитам на това, че яде сама, казва си за пиш и т.н .
Притеснено ми е, защото не знам дали ако и се допие вода ще и дадат, дали ще я сложат на гърне, дали няма да я шамаросват. Дано нямаме проблеми.

Хайде и едни стиснати палци за наш тати

# 680
Ели, не се притеснявай. Елия е толкова послушна и се справя добре, че ще е песен в яслата. Ще свикне бързо - сигурна съм.

Стискам палци за нея, теб и тати - дано всичко се нареди както е най-добре за вас. Hug

# 681
  • Варна
Ели, и аз мисля, че нямаш поводи за притеснение с това кротко и самостоятелно дете, макар опасенията ти да са напълно разбираеми. Важното е тя да се чувства добре сред другите деца и да случите на възпитателки. Стискам палци да е така! Praynig Hug

# 682
 Здравейте пак от нас! Кали три дни беше с температура, вчера нямаше цял ден, но сега пак е вдигнала 38, 2. Май ще се наложи антибиотик да почва. Уф, писна ми вече! Crossing Arms Tired  В момента при нас е 5:18 сутринта, будна съм от час и половина и изобщо не мога да заспя от притеснение.

Ели, успех с яслата и работата! Simple Smile Hug

Ние плануваме март месец да си идваме в БГ (само да сме живи и здрави) и се надявам да се видим с някои от вас! Hug

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 13:21 от Мишел Обама

# 683
  • Стара Загора
Момичето нашата скъпа fever има огромна нужда в този момент от много много стиснати палци и молби на Господ. Бременна е отново и пак е в болница поради същата причина, която се случи когато бременееше с нас. Hug Hug Hug Hug Hug
Кремо дано този път всичко завърши благополучно и Господ да е с теб за да прегърнеш и целунеш така желаната рожба!!!!

# 684
  • Варна
 Praynig Praynig Praynig Дано всичко премине благополучно! Господ да ги пази!
И аз щях да ви моля за едни стиснати палци за нещо, което е важно за мен, но след поста на Слънцето всичко останало ми изглежда незначително.

# 685
Много, много се моля тази път всичко да е наред с fever и бебето. Praynig Praynig Praynig

# 686
  • София
Милата ни Фивър, дано всичко се оправи този път  Praynig Praynig Praynig

# 687
 Praynig Praynig Praynig Дано всичко е наред! И Фивър най-накрая гушне така желаното и чакано бебче  Praynig Praynig Praynig

# 688
и от мен  Praynig

# 689
 Praynig Praynig PraynigМного се моля и Вярвам, че всичко ще мине благополучно и ще е със щастлив край. Fever много положителна енергия ти изпращам и кураж!!! Господ да пази и теб и бебчето!!!

Общи условия

Активация на акаунт