Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Сиа, да ти е живо и здраво момичето!  bouquet

Много хубави дни и радости да ви носи!

# 661
  • София
 Честит рожден ден на Лора и от нас, с пожелания за много здраве, късмет и незабравими мигове  Hug sia, прекрасно да си изкарате днешния празник.

Благодаря ви за споделените насоки и препоръки за ненаситното ми сукалче  Wink. То при нас май всичко стана покрай избиването на кучешките зъби, но аз все си мислех, че като се покажат и ще си възвърнем стария ритъм. Вече нищо не го мъчи човечето, а въпреки това си иска постоянно. Не искам да го отбия, а просто да не суче толкоз често. SZA, точно така почнах да го прелъгвам  Peace и вече приема по-добре отказите ми, защото в началото при всеки мой отказ почваше да плаче. През нощта все още по-тежко го приема, но няма да отстъпвам, за да видя дали най-накрая, като спре да свързва събуждането и повторното заспиване със сукане, ще почне да спи непробудно (или поне да не се буди по 5-6 пъти на нощ).

Аз въпреки, че от няколко дни съм добре гласът ми все още е като на болна. Нито съм хремава, нито ме боли гърлото, кашлям сууууупер рядко и въпреки това звуча ужасно  Thinking

Elwing, дано не е нещо сериозно и бързо да се оправиш  Hug

~Elg~, дано бързо и лесно свикне с яслата Елия, за да ти е по-леко и на теб. 

# 662
Честит рожден ден на Лорчето! Да расте здрава, щастлива и спокойна Simple Smile Весел празник!

# 663
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug тази вечер ще се събираме семейно, а детското парти ще е в неделя в клубче.

Елуинг, дано бързо да оздравееш, че е много лошо така.

Лора от следващата седмица също тръгва на ясла, та съм се зачудила как ще е. Тя е свикнала сутрин да спи до късно и да се излежава, сигурно ще е голяма драма ама какво да се прави. Гляма мъка ми е

# 664
Честит Рожден Ден на Лора!С пожелание да бъде здраво , щастливо и усмихнато дете.
На мама Сиа

# 665
  • София
Честит рожден ден на Лора! Здраве , късмет и много, много усмивки! Да е послушна, умна и игрива!
Колко много ясленчета се насъбраха сега, май повече от есента!

Някой може ли да ми каже какво съм натиснала, че като дам "нови отговори на публикации" не ми излизат само активните теми, а всииичко, където преди съм писала и са приключили?

# 666
  • София
ЧРД на Лорката! Здрава и щастлива!
Елвинг, стягай се!

# 667
  • Варна
Някой може ли да ми каже какво съм натиснала, че като дам "нови отговори на публикации" не ми излизат само активните теми, а всииичко, където преди съм писала и са приключили?
И при мен е така newsm78

# 668
  • София
И при мен е така newsm78
И при мен! Прави ми впечатление, че всичките теми, които ви излизат там са вече в архива. Явно нещо са оплескали при последната работа по сайта, дано да не е нарочно, защото мен лично ме дразни  Crossing Arms

# 669
Кликнете си "Маркирай прочетено! горе в дясно и всичко изчезва Simple Smile

# 670
Честит Рожден ден на слънчевите Симона и Лора!
Да са засмени, здрави късметлийчета за радост на мамите им!

Аз се поизгубих, но следя редовно темата. Нещо така ме е завъртяла работата, че само гледам всеки свободен миг да прекарам с Александър.

Окич, как се казваше клубчето, което нае за първия рожден ден на Мария и какви бяха впечатленията ти - имаше ли играчки? Иска ми се само зала да наемем, май няма да има бюджет тази година за пълна програма в клубче.

Елг, Sia и на всички, които им е нужно - лека адаптация и на мама, и детенце!

До скоро  Hug

# 671
Rila,  като го маркирах стана още по-зле  Crazy Вече ми излизат теми, в които съм писла от...2006 г.  #Crazy
Помагайте как да ги разкарам  Praynig

# 672
  • София
Честит рожден ден и на малката прекрасна Лора ! Sia, да ви е жива и здрава, да е весела и безгрижна и да пълни дома ви с лудории и смях !

# 673
  • София
Благодаря ви за съчувствието! Hug  На всички с разни оплаквания - бързо да се оправяте  Hug
За новите публикации четох нещо в Клюкарника, ще го потърся пак. А всъщност какво ви притесняват? Аз от край време си имам много, сега проверих - 73 страници са  Crazy ooooh! , но следя само това, което ме вълнува  Simple Smile

# 674
  • София
Има промяна във форума, нещо по архива. С всяко цъкане МАРКИРАЙ ПРОЧЕТЕНО изчезва по 1 страничка. Засега друг метод не е открит  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт