Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 352
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Вероники, аз също не съм консултант, но да си кажа - Митко суче вечер (след като се върна от работа) и сутрин към 6-6.30, но от известно време му предлагах шише да си допива, когато започне да дърпа на сухо и вече го прие, даже си го иска.

# 646
Вероник, дали не му растат на Тео нови зъбки?
Рая понакога спи непробудно цяла нощ, а друг път спи неспокойно и сънува - буди се с рев, я за кукла, я за хигурки разни...взима си нещото, за което е плакала и поцоква и заспива отново. Тя пък през деня нещо взе да се удря в масата, да плаче за нещо и идва да се успокоява със сукане....ама като сме на вън изобщо не се сеща..та излизаме за по-дълго време просто. Wink

# 647
ЧРД на Симонка! Нека расте здрава, красива и щастлива!!! Весел празник, Слънце  bouquet

# 648
  • София
Хайде, Слънце и тук-Честита втора годинка на Мони!  ura cheers
Чакам снимки и разказ за веселбатa!
Вероники, ами за мен- тцъ- чудото не е такова чудо, каквото си го представих. Но може би някоя друга марка да е по- чудесна Grinning Но е наистина много ефирно и неповторимо. Леко по- концентрирано си го представях, а и аз съвсем малко съм си близнала, че трябваше цял буркан за тортата... Магазинчето на Иван Асен не е на джинджър (която ти е адашка). Нейния магазин е онлайн, а тя е от някой морски град, май от Варна.
В събота и неделя ще се снима благотворително за Вики . Тук има инфо, както и във фейсбук групите. Останали за събиране още около 7хил. лева, доколкото прочетох.
Ние ще ходим при EliG в събота, че в неделя едно меропиятие ни стига.
Шу, Мария май ще е добре, като гледам- пу-пу-пу! Оправяй се и ти!

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 23:23 от oki4

# 649
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНКА БОНБОНКА! СЛЪНЦЕ ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА, ДА РАСТЕ ВАША ГОРДОСТ И ОТМЯНА

Шу и ние с Билянката имаме желание да дойдем на вашия празник - стига да сме здрави

# 650
Танче много ще се радвам да дойдете  Hug

# 651
  • София
Честит рожден ден на Симонка на патерица! Да е здраво и весело момиче!

# 652
Честит Рожден Ден на Лора!!!
Да е  жива и здрава, много щастлива, весела и глезена малка принцеса!!!

Сиа, весел празник!!!

# 653
Днес е нашият ден  Grinning! Ех, кога мина това време направо не го усетих.  Laughing
Съжалявам, че няма да сложа картинка, но не ме бива много, а и доста бързам, но моля чувствайте се почерпани!   cook

# 654
  • София
Честит втори рд на Лора! Да расте здрава, щастлива, все така чаровна и много усмихната!

Аз съм болна, с 38.8 Т, дано не заразя децата. Направо съм като парцал...

# 655

Честит рожден ден на Лорка! Всичко най-прекрасно!

# 656
  • София
Сиа, честит ВТОРИ рожден ден на Лора  Tada newsm59 Tada

# 657
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Лорка и от мен. Здраве и щастливо детство и пожелавам. Сиа   bouquet

# 658
ЧРД на Лора!!!

Аз вече 3 път ходя на зъбар и му се вижда края. На антибиотици сам заради венците, разни мазила и води, но поне спасих няколко зъба.

Да се похваля или оплача- на 14 тръгвам на работа- старата, но и там си има предимства. На Елия са и готови изследванията и остава само доки да напише разни бележки и тя почва ясла. Много набързо се случи всичко, но дано е за добро.

# 659
Слънце, честито на Симонката! Сия, и Лора да е жива и здрава! Ей, как растат дечицата... Много много да ги нацелувате по малките пухкави бузета.

Вероники, мерси, че питаш, аз съм добре, този път не успях да се срина както предните пъти, да чукна на дърво. За кърменето има някои тактики, които можеш да приложиш - едната е да не предлагаш Simple Smile и да избягваш да те вижда в положение, в което е свикнал да цока, другата е да отлагаш, например като иска да му казваш "ей сега, само нека първо да довършим играта", "добре, но първо да прочетем книжката", "да, веднага след като се наобядваш"... Схващаш идеята  Wink Би трябвало за 2-3 седмици да намалиш с тези тактики кърменията, ако това е целта ти. Ще погледна още някои неща, да видя дали мога да ти дам и други идеи.

Общи условия

Активация на акаунт