Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 353
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
ЧРД на Симона!
Слънце да ви е жива и здрава!

# 631
  • София
 Слънце, честито на порастналата Симонка. Много здраве, щастие, по-малко бели и много весели и незабравими дни baloni

Аз също малко боледувах, но вече съм добре. Сега се мъча да понамаля малко "цоканията" на Тео, че нещо го подкара като новородено и взе да ми писва  Crossing Arms Понякога успявам да го заплесна с нещо друго, но не винаги се получава. Ще ми е интересно да получа съвет от консултантките ни  Hug Я споделете вашите кърмачета как се държат.

Мънки, и моят мъж е на същото мнение, като теб, за спорта и болестите  Peace

poli+, бързо да се възстановяваш и физическ и емоционално.

SZA, а ти оправи ли се вече?

oki4, страхотна е тортата. Ще тичам и аз скоро до онова магазинче. Кажи сега, наистина ли е толкова вълшебен вкуса на дулсе де лече? Не си се похвалила и как прекара РД. (Да не би авторката на Ginger Cookies да му е собственичка  newsm78. Не че има значение, но така навързах нещата от статиите, които прочетох.)

Всички болнички бързо да се оправят. Много здраве и прегръдки им изпращаме с Тео  Hug

Последните дни е разкошно времето и хич не ми се иска пак да скове студ. Дано вече се позатопли трайно  Peace

# 632
  • София
на Симонка! Да е жива и здрава, все така чаровна и усмихната! Слънце, честит празник!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 633
Слънце, честит празник на Симонка! Много здраве ѝ желая и прекрасни дни!   bouquet

# 634
Слънце, честит рожден ден на Симонка!С пожелание да е жива и здрава!Да бъде много щастливо и усмихнато дете!

За щастливата мама!

# 635
Честит рожден ден на малката Симонка!!!
Да расте щастливо, безгрижно и обичано дете!!!

newsm59 newsm59 newsm59

Слънце   bouquet  bouquet  bouquet весел празник!!!

# 636
Честит Рожден Ден на Симонка! Да е жива и здрава, много щастлива и да има прекрасно безоблачно детство!   bouquet

Поли+ - на анемичните навремето даваха - жълтък, захар и масло разбити! Аз си слагах и какао - мисля, че е доста сериозна калорийна бомба! Също така трябва да гледаш да ядеш храни с висок хипогликемичен индекс. Не забравяй зеленчуците и плодовете! Можеш да взимаш и хранителни добавки. Спомням си навремето, че Хербалайф имаха за напълняване! От витамините - невробекс например (комбинация от б витамини) и Омега 3 (е-тата) - от тях се пълнее и са много полезни!
Ако се чувстваш изтощена, има бонбонки от плодова захар - много бързо енергия отделя, ааа  и мед и бира (не наведнъж)! Май телешко бон филе с една бирица е най-питателно!

# 637
  • Стара Загора
Благодаря на всички за хубавите пожелания!!!!

# 638
Здравейте момичета Hug

Слънце, да ти е жива и здрава прекрасната принцеса Симона, много да е щастлива и много да ви радва.

Поли+ много те прегръщам Hug

Аз хем се готвя за идване, хем го правя мнооого бавно. Така ми се е схванал кръста,че едвам мърдам. Всичките ми планове за ходене по магазините отпаднаха Confused

Исках да кажа нещо и моля обърнете внимание! Понеже няма да изпишем темата до утре, аз няма да имам нет, поне в началото докато съм в БГ и няма да мога да пусна друга, моля някой друг да го направи Praynig.

Много много ви прегръщам, отивам да поседна малко Hug

# 639
  • София - Рим и обратно
Честит 2ри Рожден Ден на Симонка, следващото ни пораснало дете!!!!
 nbirthday Tada
Слънце, да ти е здрава, палава и да ви носи безкрайна радост цял живот заедно с баткото !!!

# 640
Слънце, ЧРД на Симончето!!! Да расте живо и здраво   bouquet

# 641
ЧРД на Симонка! Да расте здрава, щастлива и обичана! Слънце, хубав празник    bouquet

# 642
ОХ,Симонка ни е рожденничка
Слънце ,да ти е жива и здрава,много умна и пошлушна.

Май,вече съм по добре,имам апетит и вече изпразних хладилника,чакам мъжо сега да го зареди отново.

ШУ, Рила,Мънки,блаодаря за загриженоста,много сте мили, вашата положителна енергия вече ме застига.
ще ги разгледам тия витамини и ще си взема нещо. Simple Smile

хубава вечер на всички

# 643
Слънце, да ти е жива и здрава рожденичката, а и всички близки около нея!

# 644
  • София
Вероники, ситуацията с кърменето при нас е почти като вашата - рядко успявам да залъжа буболец с друго, но все пак понякога успявам  Mr. Green Аз съм решила да оставя изцяло на него решението колко и до кога да суче, като най-засегнат от цялата работа. Колкото повече ми се случва да чета материали от доверени източници в тази насока, толкова повече се убеждавам, че ЗА НАС (за мен и буболец) конкретно това е най-доброто решение. Тепърва ни предстоят емоциите покрай "трудните" зъбки: от вчера е вече с "цели" 11, май е на опашката от "наборите". Нощем спим съвсем прилично, суче по няколко пъти, но в легналата поза, дори не ставам, само се завъртам към него и това е. Още е зима, грипаво време... ей такива дреболийки...
аз не съм консултант и мога само да споделя лично мнение в тази тема

Общи условия

Активация на акаунт