Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 297
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Свърши безплатната доставка... Sad
Сякаш не е още  Thinking

При мен явно и втората поръчка няма да пристигне  Tired а толкова много ги чаках тези боти  Sad

# 16
  • ...край Дунава
Записче Hug

# 17
Пристигнали са ми и моите неща, но ще си ги взема утре вечер. Нямам търпение вече Simple Smile

# 18
Пристигнали са ми и моите неща, но ще си ги взема утре вечер. Нямам търпение вече Simple Smile
От коя дата ти е поръчката?

# 19
# 20
От коя дата ти е поръчката?

Ми от преди 5 дена, но аз съм в Германия и мисля че те си имат складове вече и тук Simple Smile

# 21
О, да, то си пише, ама не бях забелязала, че си в Германия.  Mr. Green

# 22
Аз чакам от 8-ми.Предната от 5-ти дойде.
Чакам и потвърждени за return-Минаха 10 работни дни,писах,писах,отговориха ми,че custоmer отдела е затрупан с работа и ще се забавят с отговорите.Пак лошите климатични условия били виновни и т.н Tired

# 23
Може ли линк към рокличката от първи пост?  Rolling Eyes

# 24
Може ли линк към рокличката от първи пост?  Rolling Eyes

http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Two-Tone-Knot-Front-Dr … t=-1&clr=Navy за тази ли става въпрос?

# 25
И моята поръчка закъснява,уж трябваше да я получа до 16.12,вече взех да се притеснявам.

# 26
# 27
Записвам се и аз в темата с радостната новина, че получих поръчката си от 6-ти, шипната на 7-ми с обикновена поща (в София).  Grinning
Весели празници момичета, дано всички пратки да дойдат до Коледа, въпреки хаоса из Европа.  Wink

# 28
  • Sofia
Аз пък една лоша новина и една хубава. Лошата е, че поръчката ми от 28ми Ноември още я няма, а от 3ти Декември дойде днес. Дали да отпиша първата?  Cry

# 29
  • В мечтите
да ви следя и аз... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт