Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 361
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Къде е тая разпродажба,че аз не я виждам? Rolling Eyes

Като отидеш например на woman - outlet/ clearance brand и излиза голям надпис SALE. Има много намалени неща.

# 46
# 47
  • Варна
и на мен ми дойде днес поръчката от 8ми - малко бельо, нищо особено... ама ви се чудя на късмета - как ги намирате тея яки рокли за по 12 паунда  newsm78 искам и ааааз  Crazy Praynig

# 48
  • Sofia
и на мен ми дойде днес поръчката от 8ми - малко бельо, нищо особено... ама ви се чудя на късмета - как ги намирате тея яки рокли за по 12 паунда  newsm78 искам и ааааз  Crazy Praynig
Мнооого мнооого следене и късмет. Попринцип се изчерпват веднага като ги намалят и случайно ако излезе някой номер е един и моментално се взима. Аз имах късмет, че ги нацелих всички наведнъж.  Embarassed

# 49
Еее супер, много пристигнали поръчки има, честито Simple Smile голямо раздвижване, аз чакам две от 11ти и 12ти дек. и вече се поизнервям лекичко, утре сигурно ще проверя в пощата и без бележка пристигнала  Tired

В крайна сметка каква е цената на обикновената доставка сега?

# 50
Еее супер, много пристигнали поръчки има, честито Simple Smile голямо раздвижване, аз чакам две от 11ти и 12ти дек. и вече се поизнервям лекичко, утре сигурно ще проверя в пощата и без бележка пристигнала  Tired

В крайна сметка каква е цената на обикновената доставка сега?
безплатна Peace

# 51
Честито на всички, които са си получили поръчките, особенно се радвам за sapunci i reny, защото и те като мен доста време почакаха.... за съжаление аз немога да се похваля с моите придобивки, защото продължавам да си чакам от 01.12 и нищо и нищо  Sad направо ми се реве вече, незнам какво ще обличам за Коледа и Нова година, като това, което си бях намислила да съм все още го няма  Cry Дали е, защото съм от провинцията и защо ли, но май ще взема да отида на място в пощата, макар че незнам какво ще ми кажат от там, като нямам бележка, значи не е пристигнало.

# 52
Момичета, има ли шанс ако поръчам днес да дойде преди Нова година? Май не, ама все пак да си питам Simple Smile

# 53
Момичета, има ли шанс ако поръчам днес да дойде преди Нова година? Май не, ама все пак да си питам Simple Smile

Има шанс единствено с експресна доставка, ако те устройва.

# 54
в сайта пишеше, че временно спират ексресната доставка заради лошото време, но дали е само за Англия или и за тук не знам. http://www.asos.com/Delivery-Messages/Cat/pgehtml.aspx?cid=12576 няма експресна.

е до кога е безплатна, аз получих мейл че е free до 19ти, много интересно....до кога така  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 22:48 от Mindy

# 55
И за тук е Sad Еми какво да се прави, няма да имаме нова рокля за Нова година Sad

# 56
  • Sofia
Честито на всички, които са си получили поръчките, особенно се радвам за sapunci i reny, защото и те като мен доста време почакаха.... за съжаление аз немога да се похваля с моите придобивки, защото продължавам да си чакам от 01.12 и нищо и нищо  Sad направо ми се реве вече, незнам какво ще обличам за Коледа и Нова година, като това, което си бях намислила да съм все още го няма  Cry Дали е, защото съм от провинцията и защо ли, но май ще взема да отида на място в пощата, макар че незнам какво ще ми кажат от там, като нямам бележка, значи не е пристигнало.
Не се натъжавай. Моята поръчка от 28ми Ноември дойде уж днес. Вчера като ходих да взема другата нищо не казаха, че имам. Днес като взех тази от 28ми видях дата 14ти Декември!!! Извадиха я някъде отзад, а пак имах бележка само за третата пратка. Не знам дали ме разбра. Просто беше бутната в склада и случайно едната служелка каза, че имам още една. Пробвай да видиш в пощата  Hug

# 57
  • Варна
ама вече не е безплатна доставката... нали?

# 58
днес поръчах няколко 50% намалени неща; доставката беше безплатна.

# 59
Пратките въобще не се движат, стоят на летището в Лондон, затова няма експресна доставка, няма смисъл, всички са заседнали там от миналата седмица.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт