Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 413
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Да,Adidas са умалени.Ако носиш UK 4.5,на Adidas трябва да си вземеш 5.5. Peace

# 526
А на Асос номерата отговарят ли си,чудя се за едни сандали?

# 527
  • София
Благодаря ви, за отговорите!  Hug
И аз се интересувам от Асос-ките обувки. Видях в продавалника едни сиви, за които пише че са 40, а отговарят на 39. Може би зависи от модела- затворена/на токче/ботуш?!?

# 528
Имам едни и според мен си отговарят.

# 529
Според мен са умалени, т.е. аз поръчвам с един номер по-големи.

# 530
  • Варна
Аз днес получих първата си поръчка и съм доста разочарована, вместо синя рокля, с която в неделя трябваше да отида на сватба получих ужасна мъжка карирана риза  ooooh! И една туника, която е огрооомна, но това второто поне е по моя вина, нещо не съм преценила добре размерите:(
Сега какво да правя - връщам ги нещата със стикера, който беше в пакета, това е ясно, но новите неща как ще ги получа - ще ми ги пратят след като получат сгрешените, или сега да ги пускам като нова поръчка? И дали мога за сгрешената дреха да си поискам обратно парите, а не да ми я подменят с правилната?

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 16:26 от Rock`n Frog

# 531
  • В офиса
А на Асос номерата отговарят ли си,чудя се за едни сандали?

Моят опит - отговарят си. Нося 38, понякога 39, поръчах ботуши 38 - точни са ми.

# 532
Аз днес получих първата си поръчка и съм доста разочарована, вместо синя рокля, с която в неделя трябваше да отида на сватба получих ужасна мъжка карирана риза  ooooh! И една туника, която е огрооомна, но това второто поне е по моя вина, нещо не съм преценила добре размерите:(
Сега какво да правя - връщам ги нещата със стикера, който беше в пакета, това е ясно, но новите неща как ще ги получа - ще ми ги пратят след като получат сгрешените, или сега да ги пускам като нова поръчка? И дали мога за сгрешената дреха да си поискам обратно парите, а не да ми я подменят с правилната?

Не правят замяна на продукт с друг продукт, само с друг размер.

В твоя случай ще ти върнат парите, когато им върнеш нещата. А ако искаш други неща в замяна, трябва нова поръчка. На твое място също бих им обяснила в мейл, че грешката за карираната риза е тяхна и да ти върнат и пощенските.

# 533
  • Варна

Не правят замяна на продукт с друг продукт, само с друг размер.

В твоя случай ще ти върнат парите, когато им върнеш нещата. А ако искаш други неща в замяна, трябва нова поръчка. На твое място също бих им обяснила в мейл, че грешката за карираната риза е тяхна и да ти върнат и пощенските.

Мерси за отговора, писах им и ще чакам да видя какво ще кажат  Tired

# 534
Не си отговарят асос изобщо на номерата.. дано това ти помогне.. с номер по-голям ако не и повече  bouquet

# 535
  • Варна
Отговарят си на номера - имам 3 чифта на Асос, и трите си отговарят. Peace

Rock`n Frog, в твоя случай, понеже е тяхна грешката, ако я има налична роклята, която си поръчала, ще ти я пратят (ако все още я искаш, де).

# 536
VIPSS11 за -15 %  Peace

# 537

ооо не става, а как исках да взема на мъжо едно нещо

# 538
  • София
Колебая се между 2 рокли, ще съм благодарна, ако няко който ги е поръчвал даде отзиви.
номер 1 и номер 2
Интересувам се от качествето на материята, разтегливи ли са ..Специално в областа на бюста. Малко по трудно си купувам рокли, ако ми стават на талията и ханша, в бюста са ми тесни и обратното.  Blush Нося 38, предполагам това значи 10 размер нали?

Благодаря, за отзивите за обувките!  Hug

# 539
Кодът вече не се хваща... каква е тази глупост не знам, а дори имейл бяха пратили за него..

Общи условия

Активация на акаунт