Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 398
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
И тук да попитам за обувките на River Island...
Отговарят ли си на номерата?
Нося 37-37.5 и се чудя 4 или 5 размер да поръчам.Благодаря предварително

# 541
  • Пловдив
FEBLADELSWS11 - 10%, пише,че е валиден до 28  този месец.

# 542
  • Плевен
Момичета имам нужда от помоща ви, до сега не съм поръчвала от сайта, интересуваме обувките на Lacoste дали си отговарят на номера- за мъж,който носи 41 номер би трябвало да  е 7 по тяхната.Благодаря ви много предварително!  bouquet

# 543
  • Пловдив
При дамските 41 е7.5,но много рядко има такъв номер.Имам няколко чифта 8-42,поръчвала съм 7-40(за лакост).

# 544
  • Варна
Не ми се хваща  Crossing Arms

# 545
Не ми се хваща  Crossing Arms
На мен никога не ми ги приема Sad вече доста пъти си поръчвах

# 546
  • Sofia
този за 15% и аз го получих, но още не съм го пробвала - пише, че е персонален за мейла, на който е изпратен и важи до 16 февруари. Ще го пробвам и ще споделя  Peace

# 547
  • Варна
И аз го получих, освен, че пише, че е персонале, има и марки за които не важи:

The following brand exclusions apply: 1971 Reiss, Aldo, Barbour, Chanel, Diesel Black Gold, Fred Perry, GHD, G-Star, Hugo Boss, Hunter, Juicy Couture, Links of London, Lodger, Lulu Guinness, Lulu Guinness, Moschino, Nixon, Paul & Joe, Paul by Paul Smith, Paul Smith, Peter Jensen, Polo Jeans, Polo Ralph Lauren, Preen, Quoddy, Reiss, Richard Nicoll, River Island , Rolex, Stephen Webster, Sunspel, Susan Caplan, Trickers, TW Steel, U-Boat, Ugg, V.Westwood, Vintage Designer Bags (vintage heirloom), Vintage Watches, Vivienne Westwood, Warehouse, Welder, Whistles, YMC

Валиден е до 16.02.2011.

Поиграх си с кода, не важи за намалени, само за такива от пролетната колекция е. Close

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 19:44 от chockolina

# 548
SWS11FAF8
10% и на намалени неща

# 549
SWS11FAF8
10% и на намалени неща
Благодаря за кодчето, при мен работи.  bouquet

# 550
  • Варна
Здравейте!
Накой да си е поръчвал яке от тази марка да сподели, какво е качеството на кожата? А и за размера се чудя 12 на 40 ли  отговаря?

# 551
здравейте момичета,
искам да пусна една поръчка и да използвам код за намаление -изпробвах около 20 и  стигнах до изводаю че освен че са персонални, а и ако един е използвал кода втори не може, изписва че вече е използван.
ако някой има неизпозван код който действа на намалени неща и не му е нужен може ли да ми го отстъпи  Praynig  може и на лични
благодаря предварително   bouquet

# 552
  • в града на атомното слънце :)
lari4ka - кодовете не са персонални - при едни става, при други  - не. Провбвай да изтриеш кукисите,  излез и влез наново в акаунта си.

# 553
Pepsilight, имам яке на тази марка,много е качествена кожата,аз лично нося хs или s,но по разпродажбите имаше само №8, което е s  и ми е добре,малко ми е по-свободно,но за сметка на това ръкавите са доста тесни и си мисля,че ако бях поръчала №6 ,нямаше да мога да си мушна ръцете.Би трябвало №12 да е L,т.е 40-ти.

# 554
  • Варна
milushka, благодаря за отговора. Сега ми оставя само да реша, кой номер да си поръчам. Имам 2 кожени якета, едното е 40-ка, а другото 38. 38 размер ми е малко тесничко в раменете, но пък успявах да го нося дори и през бременността, а сега след нея 40-ката ми идва малко тясно. Ето затова съм в чуденка. Отделно имам едно зимно яке на Найк, на което пише L(12-14), но ми идва една идея по-голямо.  newsm78
Ако може да ми дадеш някакви размери, напр. от рамо до рамо, под мишниците и на ръкава на бицепса. Да направя някакво сравнение с тези якето, които имам.

Общи условия

Активация на акаунт