Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 396
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
12 в никакъв случай не е L, а М, и по-скоро отговаря на 38 отколкото на 40  Peace

# 556
  • Варна
Да поръчвам тогава 14-ка? Ох, ако не беше толкова пари да рискувам, но не ми се прижалват 200-220лв.  ooooh!

# 557
Аз го измерих,но незнам колко ще ти е от полза при положение ,че е 8-ца.От рамо до рамо е 37 см.Аз също бих те посъветвала,ако се колебаеш между 2 номера ,да си поръчаш по-големия.Иначе си струва от много хубава,мекичка естествена кожа е,но е тъничко,като за пролетта.

# 558
  • Варна
Някой да си е поръчвал този пръстен http://www.asos.com//Asos/Asos-Stack-Effect-Band-Ring/Prod/pgepr … .aspx?iid=1453850 размер L и да му е голям  Blush
Много е готин, но поръчах М  и ми е малък. Няма да го връщам, че не ми се занимава  Crossing Arms

# 559
момичета дънки diesel 31 номер на колко ук отговарят

# 560
Момичета и аз имам въпрос към вас .Имах пратка която трябваше да получа но не получих и в крайна сметка се разбра че се е изгубила сега ми пратиха нова и са ми дали и тракинг номер но не ми е ясно как се проследява поръчката номера в сайта на DPD UK.Ще може ли да се включи някоя от вас която си е проследявала поръчката да ми обясни и още нещо къде ще дойде пак през пощата или по куриер ?

# 561
Нямаш ли директен линк към сайта на ДПД,за да си я следиш? Rolling Eyes
http://www.dpd.co.uk/tracking/tracking.do Виж тук,ако нямаш линк!
Ще си получиш пратката по куриер.Ще ти се обадят като са на адреса,за да питат дали има кой да я приеме. Peace

# 562
Имам линк с Parcel No но не знам нещо не се справям .Добре в полето пиша този номер и му подавам Next и ми казва че номера е невалиден

# 563
# 564
В очакване на колета ти са.Провери утре пак как се движи.Като кликнеш на show details ще виждаш историята.

# 565
Мерси много  Hug И друго да те питам когато е в България какво ще пише ?

# 566
Здравейте! Искам да ви попитам как стои въпроса, когато откажат някой от поръчаните артикули. парите бяха блокирани и мислих че ще се разблокират по някое време, но днес виждам че са изтеглени всички. Да им пиша ли нещо или да чакам. Благодаря!:)

# 567
Мерси много  Hug И друго да те питам когато е в България какво ще пише ?
В проследяването ще ти изпише,че е в България вече.
Аз имах проблем с една пратка по куриер,явно е нямало никой у нас (а те не бяха ми се обадили,което беше странното) и ми беше изписало,че пратката е била на адреса,но е нямало кой да я приеме.

# 568
Момичета, знае ли се до кога ще бъде безплатна доставката?

# 569
Май никъде не пише докога ще е  безплатна.

Имам въпросче  Rolling Eyes    Вчера си поръчах една рокля, всичко си беше ок и днес сутринта имам мейл, че е била out of stock, тяхна си е грешката, и че ще ми върнат парите, но още не са, кога става това обикновено? Нали няма нужда да им пиша?

Общи условия

Активация на акаунт