Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 370
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
За колко време ви идват нещата в момента?

С пощата, на четвъртия работен ден я получих.

# 631
Аз си поръчах тези шляпачки на Лакост, но в бяло:

http://www.asos.com/Lacoste/Lacoste-Lemara-Strap-Rubber-Flip-Flo … =-1&clr=Black

Страхотни са, но ако някой иска да си поръча да има в предвид, че не си отговарят на номера. Аз поръчах UK 6, което е EUR 39, но на етикета им пише UK6/EUR39,5/US8. Обаче според мен са си направо 40-ти номер. Та ще ги връщам.

Имам едно питане, съжалявам ако вече е коментирано, но нямам време да чета назад в темите:
Като върна сандалетките, мога ли да сканирам пощенската разписка, за да ми възстановят пощенските разходи. Или няма опция за връщане на пощенски?

Pepsilight, моята пратка пристигна за 7 дни.

# 632
  • София
На някой случвало ли му се е вместо пръстен да му пратят рокля  Shocked

На мен ми се случи веднъж между две пратки ми пристигна черен  клин  Crazy и за  радост беше моя номер  Laughing

# 633
  • София

Имам едно питане, съжалявам ако вече е коментирано, но нямам време да чета назад в темите:
Като върна сандалетките, мога ли да сканирам пощенската разписка, за да ми възстановят пощенските разходи. Или няма опция за връщане на пощенски?

Pepsilight, моята пратка пристигна за 7 дни.

Пощенските разходи ще са си за твоя сметка.

# 634
Благодаря, sparkk!

# 635
Ядосана съм, бях си отказала една поръчка преди 3 - 4 седмици и пишеше, че ще ми върнат парите по картата до 10 работни дни, минаха 15 работни дни вече оттогава и им писах мейл, отговориха ми че искат да им пратя банково извлечение и то по факс за да се уверят. това е абсурдно, те не виждат ли на кого са изпращали пари  Shocked плюс това преди време ми бяха отказали една рокля след объркване че е била out of stock и за нея нямаше проблеми и ми върнаха бързо парите.

# 636
  • Варна
Този код ми намали сметката с 10$ днес - 0703INCORRECTSWS

# 637
  • Sofia
lija, според мен, ако им обясниш, че има грешка в номерацията и обувките не отговарят, ще ти поемат пощенските разходи. Най-малкото можеш да опиташ  Peace Когато те имат някаква "вина", си ги поемат.

Mindy , да не би парите да са само блокирани по сметката ти от нашата банка, без да са изтеглени от АСОС. Обикновено ги освобождават до 45 дни, някои банки и по-бързо  Peace Просто провери в банката - ако си наредила плащането и веднага след това си кенсълирала поръчката, най-вероятно така е станало.

# 638
Здравейте, да попитам нещо.
Дойдоха ми едни обувки в кошмарен вид, днес ги изпратих по пощата обратно и отбелязах, че искам да ми върнат парите. Пазарувах с Пейпал, ако някой има опит, може ли да ми каже кога ще ги върнат, как точно и дали трябва да им пиша мейл или не?

Мерси предварително   bouquet

# 639
  • София
Дойдоха ми едни обувки в кошмарен вид, днес ги изпратих по пощата обратно и отбелязах, че искам да ми върнат парите. Пазарувах с Пейпал, ако някой има опит, може ли да ми каже кога ще ги върнат, как точно и дали трябва да им пиша мейл или не?

Мерси предварително   bouquet
Връщала съм няколко пъти, неща плащани с Пей Пал, никога не съм им писала...връщат парите на картата въразана към Пей Пал. Много са коректни, доволна съм. Peace

# 640
  • Варна

Мерси предварително   bouquet

Аз скоро връщах рокля, също платена през Пей Пал, парите ми ги върнаха много бързо, най-вероятно веднага, след като бяха получили колета  Peace

# 641
  • Sofia
Днес получих тези
Много са добри - хубава кожа, отговарят си на номера. Дойдоха за 5 дни  Peace

# 642

Мерси предварително   bouquet

Аз скоро връщах рокля, също платена през Пей Пал, парите ми ги върнаха много бързо, най-вероятно веднага, след като бяха получили колета  Peace

Същото ми се случи, само че не през пейпал. Бързо и безпроблемно работят хората.

# 643
  • В офиса
Днес получих тези
Много са добри - хубава кожа, отговарят си на номера. Дойдоха за 5 дни  Peace

Потвърждавам - нося ги почти цяла зима, страхотни са.

# 644
  • Варна
Някой да си е поръчвал тази рокля? Как е с размера, че в кошницата си държа черна, р-р 6 и се чудя дали ще ми е ОК, при положение, че от Франция си поръчвам 34 номер, но от Англия в повечето случаи - 8-ми. Rolling Eyes
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1316115

Общи условия

Активация на акаунт