Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 323
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Днес получих тези
Много са добри - хубава кожа, отговарят си на номера. Дойдоха за 5 дни  Peace

aniK, каква е височината на тока?     bouquet

# 646
  • Sofia
eitalina, пишеше 10.5см, сега го няма в описанието, Опасявах се, че ще са ми високи (с това моето прохождащо бебе), но са доста удобни  Peace Дано и Тинкърбел сподели, тя ги е носила по-дълго време.
МОга да измеря утре  Peace

# 647
eitalina, пишеше 10.5см, сега го няма в описанието, Опасявах се, че ще са ми високи (с това моето прохождащо бебе), но са доста удобни  Peace Дано и Тинкърбел сподели, тя ги е носила по-дълго време.
МОга да измеря утре  Peace

Това ми е достатъчно - благодаря   bouquet !

# 648
ако някой има тези ботуши, би ли казал, дали цветът е добър... на мен ми изглеждат кафяво-зелени...

# 649
  • Варна
Момичета,имат ли проблем със сайта?...не мога да сложа нищо в кошницата...излиза ми, че това, което съм избрала не е в наличност...а не е възможно, защото пробвах с различни неща  Crazy

# 650
  • Варна
Здравейте!
Днес си получих якето, страхотно е. Добре, че взех 14 размер, отговаря на 42. Кожата е много хубава, не е тънка, а плътна. Можеше да ми е една идея по-голямо, но пък 16 можеше да ми е голямо. Момичетата, които ми дадохте съвет, да ви питам дали вашите са се отпуснали съвсем малко?
Дойде за 4 работни дни.  Peace

# 651
  • София
Здравейте, днес получих поръчка, но вместо 2 рокли дойде само едната, а вместо другата - ужасно грозна, огромна риза. Получената рокля пък ми е голяма. Моля за помощ как мога да ги върна и възможно ли е доставката да е за тяхна сметка (все пак вината за едната е тяхна).

# 652
Здравейте!Някой може ли да ми обясни горе долу как стават поръчките и колко отгоре излизат?Както и за размерите малко разяснение ... Мерси предварително! Simple Smile

# 653
Здравейте!Някой може ли да ми обясни горе долу как стават поръчките и колко отгоре излизат?Както и за размерите малко разяснение ... Мерси предварително! Simple Smile

Полезни неща:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551088.msg17281127#msg17281127   Peace

# 654
Благодаря!

# 655
  • Sofia
Момичета, много съм ядосана! През февруари си поръчах страхотни летни дънки, но вместо тях дойде лента за коса! Върнах им я, изпълнявайки всичките им инструкции. Бях платила с Пейпал и сега какво да видя - възстановили са ми сумата, но само за дънките, не и за пощенските разходи, които направих по връщане на грешния продукт! Много съм ядосана! Вие имали ли сте такава издънка с тях? За пръв път ми се налага да им връщам нещо, бях останала с впечатлението, че са коректни.

Да не говорим, че с последните ми 3 поръчки от тях все удрям на камък - 2 отказани, за които ми върнаха парите същия ден, защото стоките били вече изчерпани (да бе да, как все ми отказват неща, които съм купила със 70% намаление, а тези на редовна цена винаги са налични), а 3-тата поръчка е точно тази обърканата.  Close

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 15:09 от Anjieee

# 656
  • Sofia
11updatemylook - 20% discount до 20ти март. Пробвах го на ненамалени дейтсва  Peace

# 657
11updatemylook - 20% discount до 20ти март. Пробвах го на ненамалени дейтсва  Peace

Много, много ти благодаря за кода!   bouquet  bouquet  bouquet Действа и на намалени!

# 658
  • Sofia
Момичета, ако не си получа някоя пратка и пощата им я върне обратно, дали ще ми върнат директно парите или ще ми я пратят отново  newsm78

# 659
Момичета , ако искам да си поръчам една рокля,към кого да се обърна?Някой прави ли поръчка,към която да се присъединя???...

Общи условия

Активация на акаунт