Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 312
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Момичета , ако искам да си поръчам една рокля,към кого да се обърна?Някой прави ли поръчка,към която да се присъединя???...

Доставката за България е безплатна и без минимум, така че можеш да си поръчаш и сама:)

# 661
http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Coloured-Mini-Shorts/P … t=-1&clr=Pink

нещо не я разбирм тази номерация, манекенката с 26 ли е?  Rolling Eyes

# 662
  • Варна
http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Coloured-Mini-Shorts/P … t=-1&clr=Pink

нещо не я разбирм тази номерация, манекенката с 26 ли е?  Rolling Eyes
Да.
Номерацията е като на дънки  Peace

# 663
Момичета някоя от вас има ли проблем с плащането през ПейПал? Отивам на крайната стъпка за плащане и като я потвърдя ми изписва от сайта на асос, че не може да бъде изпълнено.
Писах си сто пъти с асос и пейпал, всеки си прехвърляше вината без особен резултат и накрая ми казаха да се обадя в банката, че оттам блокират плащането. Остана и там да звънна.
Някой с подобен проблем  #Cussing out

# 664
Тази рокля до къде стига на дължина? Трябва ми нещо по-официално за сватба, а никога не съм имала рокля  Crazy и искам да се скрива коляното  Crazy

Аз съм 168см и ми е една идея над коляното, но дължината може леко да се коригира чрез презрамките.
Страхотна е, аз точно за сватба си я взех, надявам се да не сме на една и съща  Wink

Има само един недостатък - не е еластична, стои плътно по тялото и се трябва да се ходи с доста ситни крачки  Confused

# 665
  • Sofia
Lalu, да нямаш някой артикул, който не се доставя до БГ (в кошницата под него ще имаш червен надпис)

# 666
някой ще прави  ли скоро поръчка към assos да се включа че имам само дебитна карта- превеждам парички когато кажете......моля

# 667
някой ще прави  ли скоро поръчка към assos да се включа че имам само дебитна карта- превеждам парички когато кажете......моля

Току що поръчах с Дебитна  Виза карта на ПИБ и ми изписа че ми е минало успешно плащането, пък ще видим, защото поръчвам от тук за първи път.

# 668
  • София
Хайде, идвам в новия ЛаРедут. Отивам да чета назад и да разгледам сайт!  Hug

# 669
  • Sofia

Ааааа, моля, моля, не ги сравнявай  Naughty Mr. Green Peace

# 670

Naughty Naughty Naughty smile3521

# 671
  • София

Naughty Naughty Naughty smile3521

ИзФинявам се.  Mr. Green
Отивам под стола да се срамувам.  newsm43 newsm43 newsm43

# 672
Момичета някоя от вас има ли проблем с плащането през ПейПал? Отивам на крайната стъпка за плащане и като я потвърдя ми изписва от сайта на асос, че не може да бъде изпълнено.
Писах си сто пъти с асос и пейпал, всеки си прехвърляше вината без особен резултат и накрая ми казаха да се обадя в банката, че оттам блокират плащането. Остана и там да звънна.
Някой с подобен проблем  #Cussing out

на мен ми се е случвало като си бях надвишила дневния лимит за плащания с тази карта  Crazy

# 673

Току що поръчах с Дебитна  Виза карта на ПИБ и ми изписа че ми е минало успешно плащането, пък ще видим, защото поръчвам от тук за първи път.
Няма никакъв проблем да се плаща с дебитна карта.И моята е на ПИБ,и си пазарувам редовно от тук.
Любимият ми сайт! Heart Eyes

# 674
  • Варна
Тази рокля до къде стига на дължина? Трябва ми нещо по-официално за сватба, а никога не съм имала рокля  Crazy и искам да се скрива коляното  Crazy

Аз съм 168см и ми е една идея над коляното, но дължината може леко да се коригира чрез презрамките.
Страхотна е, аз точно за сватба си я взех, надявам се да не сме на една и съща  Wink

Има само един недостатък - не е еластична, стои плътно по тялото и се трябва да се ходи с доста ситни крачки  Confused

Поръчах 12ка, черна и не ми става  Close  дори и да сме на една и съща сватба, няма да съм явно с тази рокля  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт