Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 306
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
поръ4ах за сестра ми на 17.3. разни неща, а днес ги е получила с DPD ( Shocked ),но ми каза, че й изпратили само една обувка... другата липсва. Тя е скарана с английския, а аз нямам бланката пред себе си, та питам каква причина трябва да се отбележи в бланката за връщането... и как става номера с поемането на разходите за пратката? мерси  Simple Smile

# 676
някой ще прави  ли скоро поръчка към assos да се включа че имам само дебитна карта- превеждам парички когато кажете......моля

Току що поръчах с Дебитна  Виза карта на ПИБ и ми изписа че ми е минало успешно плащането, пък ще видим, защото поръчвам от тук за първи път.
Няма никакъв проблем да се плаща с дебитна карта.И моята е на ПИБ,и си пазарувам редовно от тук.
Любимият ми сайт! Heart Eyes

И на мен започва да ми става любим.  newsm47 . Имам само едно въпросче. Има една опция да си запазиш в кошницата артикул за 30 дни. Наистина ли ще ми го пази толкова време ?

# 677
... Има една опция да си запазиш в кошницата артикул за 30 дни. Наистина ли ще ми го пази толкова време ?
да, но само за бърз достъп до тоя артикул... през това време може да се изчерпи наличното количество.

# 678
не, няма да ти го пази толкова време, запазва се така в нещо като wish list, но реално не е запазено, в кошницата може да ти преседи 2 часа и дотогава трябва да го платиш.

# 679
  • София
Няма ли детски дрешки в този сайт? Или аз не ги виждам?  Confused
Малко оф, ако наистина няма, откъде пазарувате на децата (без ebay i LR)? Praynig

# 680
  • Sofia
Малко оф, ако наистина няма, откъде пазарувате на децата (без ebay i LR)? Praynig

Освен ибей и Редут, от ASDA (George), Minimode, Tesco.

Вчера напазаРИХ много хубаво , дано ми пратят с DPD. Praynig

Azalee, напишете им писмо за липсващата обувка. Пък във формата можете да опишете причината.

# 681
а с дебитна на райфайзен банк може ли да се плаща

# 682
Няма ли детски дрешки в този сайт? Или аз не ги виждам?  Confused

детските дрешки са в аутлета дамския Simple Smile

може с дебитна на райфайзен, защо не  Crazy стига да не е маестро

# 683
  • Варна
Няма ли детски дрешки в този сайт? Или аз не ги виждам?  Confused

детските дрешки са в аутлета дамския Simple Smile

Защото са на изчерпване и, според мен, повече няма да зареждат. Преди си имаше отделен раздел. Tired

# 684
  • София
Благодаря ви! Hug

# 685
Момичета,показвайте какво пазарувате или харесвате!В последните седмици съм в криза и нищо не ми харесва. Crazy
Явно се пожърквам вече. Mr. Green

# 686
  • Sofia
И аз напоследък не мога да харесам нищо. Трябва да си поръчам някакъв топ, предложения?

# 687
  • Пловдив
Момичета,показвайте какво пазарувате или харесвате!В последните седмици съм в криза и нищо не ми харесва. Crazy

Същата работа и при мен. Вече няколко кода пропускам без да възползвам...чак ме е яд  Tired. А за детските дрешки и аз много страдам, и също си мисля че вероятно повече няма да се предлагат в сайта  Sad.

# 688

идеи винаги има  Mr. Green аз си харесах новата шапчица и изчезна докато се наканя

http://www.asos.com/Asos/Asos-Premium-Flower-Detail-Hat/Prod/pge … .aspx?iid=1480654

доста е интересна, какво мислите?

# 689
... Има една опция да си запазиш в кошницата артикул за 30 дни. Наистина ли ще ми го пази толкова време ?
да, но само за бърз достъп до тоя артикул... през това време може да се изчерпи наличното количество.

Благодаря ви ! А нещата по пощата ли пристигат ? 

Общи условия

Активация на акаунт