Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 292
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря на момичетата които ме ориентираха за Хан Крум в София надявам се да си открия поръчката. Да мине някой друг ден ще помоля Mishit да каже като й пристигне поръчката да знам ,че и моята е пристигнала ,за да отида до София.

# 721
Здравейте момичета,

Току що направих и аз първата си поръчка и да видим какво и кога ще дойде Simple Smile
Ето ги мойте неща (докато си разгледам от вчера до днес и повечето неща, които бях запазила се изкупиха)

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1533496
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1339733
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1278014

дано съм си уцелила размера - номер 10 поръчах

Прочетох, че имало злоупотреби с кредитните карти, затова не я запазих в профила, както някой беше посъветвал по-горе.

# 722
Това се спомена няколко пъти, но все пак за какви злоупотреби става дума, какво е ставало?  newsm78

# 723
Mishit, може ли да пишеш кой размер на чорапогащника взе и на кой отговаря S M L....
А може ли и линк?

# 724
  • София
Момичета, правилно ли разбирам, че няма минимална сума за поръчка? Т.е мога ли да пусна нещо за 6-8-10 паунда?

# 725
Това се спомена няколко пъти, но все пак за какви злоупотреби става дума, какво е ставало?  newsm78

Ето това е от първата тема (10x to silviqmircheva  bouquet) ...
И още нещо важно за картите: При регистрация в сайта не въвеждайте за постоянно номера на картата си, правете го всеки път при пускането на поръчка и след това изтривайте данните за картата, защото има вече няколко момичета, с опити да изтеглят пари от картите им! Но това е и част от риска от интернет пазаруването!

# 726
Момичета, правилно ли разбирам, че няма минимална сума за поръчка? Т.е мога ли да пусна нещо за 6-8-10 паунда?

Да, на първа страница на сайта пише така: No minimum spend required.
Точно под надписа за безплатната доставка.

# 727

Ето това е от първата тема (10x to silviqmircheva  bouquet) ...
И още нещо важно за картите: При регистрация в сайта не въвеждайте за постоянно номера на картата си, правете го всеки път при пускането на поръчка и след това изтривайте данните за картата, защото има вече няколко момичета, с опити да изтеглят пари от картите им! Но това е и част от риска от интернет пазаруването!

Мерси   bouquet Знам го това, но пак не се казва какво е станало - някой им е откраднал данните на картите, или Асос са се опитали да вземат сумата за поръчката два пъти ли. И това с опит да изтеглят пари от картите им, на магазина ли се е дължало?

# 728
Хайде и аз тук. Правилно ли да разбирам, че вече доставката е безплатна за изброените страни, между които и БГ?Търсейки изгодни сайтове след гаврата на Ла Редут с нас май открих нова страст.   bouquet за темата- връщам се да чета

# 729
  • София
Супер сте, девойки!
Още другата седмица пускам нещо за проба като качество и време за доставка! Grinning

# 730
Супер сте, девойки!
Още другата седмица пускам нещо за проба като качество и време за доставка! Grinning

И да не забравиш после да се похвалиш Simple Smile

# 731
  • София
Супер сте, девойки!

И да не забравиш после да се похвалиш Simple Smile
Hug
Бъди сигурна! Grinning

# 732
  • Sofia
И аз много се чудех на този чорапогащник, но изобщо не мога да разбера кой номер кой е. Останали са номер 3 и 4  ooooh!

Аз виждам, че има 2 и 3 и ще си взема 2-йка. По приницип съм XS и винаги взимам най-малкото. Мисля, че е 2 а чор-ците  Peace

# 733
  • Sofia
И аз много се чудех на този чорапогащник, но изобщо не мога да разбера кой номер кой е. Останали са номер 3 и 4  ooooh!

Аз виждам, че има 2 и 3 и ще си взема 2-йка. По приницип съм XS и винаги взимам най-малкото. Мисля, че е 2 а чор-ците  Peace
Да, сега са 2 и 3...Не знам дали попринцип има и 1.  Аз нося S  newsm78

# 734
Някой знае ли, дали има действащ код за отстъпки днес..?

Общи условия

Активация на акаунт