Памперси Либеро отзиви

• 26 219
  • 63
  •   1
Отговори
Знам ,че много зависи от детето какви памперси ще са най-добре за него , но от известно време на сам съм решила да сменя марката на тези които и слагам в момента(Памперс Актив Бейби) сякаш и спарват един ден е със зачервено дупе и дуда , а другия ден не е , и зпадва им гелчето от вътре и полепя по нея.четох доста и много майки хвалят либеро за деца с чувствителна кожа , искам да ви попитам имате ли някъкви наблюдения върху тази марка , пропускат ли , добре ли пасват около крачетата и наистина ли са най-добрите за чувствителни бебешки дупета Heart Eyes

# 1
  • Шумен
Ползвала съм Либеро. Освен цената (не са по джоба ми  Confused ) не ми допада това че са по-дебели. В момента ползваме пелени на Памперс, гелче изпада и полепва при много пълна пелена поне при нас е така. Зачервявания са се получавали понякога след изакване аз на храната по-скоро го отдавах. Либеро не са ни пропускали, добре пасваха и на двете около крачетата според това как е залепена пелената ( стягах ги повече на Валерия че е по-слабичка Simple Smile )

# 2
  • София
На нас Либеро редовно ни пропускаха. След първия джъмбо пакет, който наскоро опитахме - четворка, с около 90 вътре, се върнах на Памперс Актив Бейби и съм 100 пъти по-доволна. От тези приблизително 90 пелени Либеро от около 10 беше изтекло или мокро, или ако, разбира се, редкия му вариант. А да кажеш, че не ги стягам достатъчно - не, напротив. Винаги щателно проверявам отвсякъде, след като залепя пелената. Просто имам чувството, че на Либеро са им по-рехави дантелките и не задържат. Поне при нас беше така.

# 3
Либеро са дебели, твърди и груби.. и пропускат
А от Памперс никога не съм имала оплаквания-това със зачервеното дупе мисля че не е от самите пелени - сменяйте по-често памперса, мажете с кремче, може и да е подсичане от друго, но според мен не е от самите пелени  Peace

# 4
  • София
Точно заради този гел минахме на Либеро.
Много бях доволна, не са пропускали повече от другите видове.

# 5
Само Либеро съм ползвала, и много бяхме доволни.  Peace

# 6
  • София
Купувала съм само 1 пакет и повече не повторих. Дебели, твърди някак ми се струваха... Имахме 2-3 пропускания за целия пакет. Проблеми с подсичания не е имал сина ми, така че в тази посока не мога да потвърдя, че са по-добри за чувствителна кожа.

# 7
Либеро са много хубави пелени. Гащичките им също.
От особено значение е, че се рециклират.

# 8
  • София
И аз повече харесвам Либеро,много хубаво са изрязани ,не пропускат,абе въобще много ги харесвам,ама много скъпи ми идват Crossing Arms.

# 9
  • София
Ползвам все още нощем Либеро гащички - минах на тях след дълга употреба на Памперс - получи някаква алергия и се обриваше от Памперс, определено съм много доволна от Либеро, с тях не е имала този проблем, не са пропускали.

# 10
Ние сме с проблемна кожа (дерматит). Сменила съм почти всички видове памперси - като се почне от Памперс (вкл и тези Премиум кеър), Пуфис, Хъджис, Еви бейби,(само Молфикс не съм ползвала, ама нсе мисля, че нещо съм изпуснала). Та откакто минахме на Либеро нямаме вече проблеми с дупето. Много меки и приятни пелени за разлика от твърдите и ароматизирани на Памперс (не знам защо другите майки твърдят, че на Либеро били твърди). От много хубава материя са и НЕ пропускат, за разлика от всички други. За доста време ползване съм имала само едно пропускане на по-течно ако и то беше малко. А другите редовно. Но за пропускането от значение е по-честата смяна на пелената. Естествено, че ако я задържиш повече от 3 часа на детето има опасност да пропусне (а и повече от 3 часа да не смениш пелената не е хигиенично, освен през ноща де).

# 11
Либеро действително не съдържат никакъв лосион и са много меки.
Чела съм много мнения на майки, които са имали огромни проблеми от ароматизирани пелени с кожата на бебетата си. С Либеро са решавали проблема.
И на мен никога не са ми протичали, детето ми винаги е било сухо.

Maggie_magg, определено не си изпуснала нищо, от това, че не си пробвала Молфикс - твърди и скапани пелени.

# 12
    Най-хубавите за мен са Либеро и Хъджис - те затова си и държат цена все пак. Simple Smile Никога не са пропускали, много лесно се слагат и най-важното - няма го гадния ароматизиран лосион. Според мен подсичанията стават точно заради него - и наистина не мога да си обясня защо го блъскат в 90 % от памперсите на пазара. За мен това е минус, не плюс.  Rolling Eyes

# 13
Аз съм сменила много марки, но единствено от Либеро останах доволна. И то много, от гащичките им също. А и нямат разни гадни лосиони. Това, което спомена Сърчи за рециклирането също не е за пренебрегване и беше една от второстепенните причини да се спра на марката. Реших, че щом ще ползвам пелени, то поне да "товаря" с отпадъци Природата възможно най-малко.

# 14
При нас Либерото спаси положението Peace . През нощта или сутрин вечно му пропускаха памперсите. Смених и Памперс и Пуфис, все беше мокър. Откакто минахме на Либеро е сух винаги. Изглежда попиват повече. Не ми е направило впечатление да са по-дебели. През деня използвам Пуфис (не са скъпи като Либерото), нощем -  Либеро.

Общи условия

Активация на акаунт