Отговори
# 15
Специални благодарности на Irra!!! Златна си Hug Hug Hug

# 16
  • София
ей, да не забравите след Коледа да споделяте впечатления за количката Simple Smile

# 17
|Моля ви!
Как да обясня на сина си, че дядо коледа няма да му подари това което иска:( И защо тогава му отговори на писмото Sad
Никъде я няма ! Нито в интернет нито по магазините!
Не съм спряла да плача от сутринта:( Миличкия направи какво ли не само за да я получи, като си мислеше че Дядо Коледа гледа.....
Много е тъпо не смяташ ли???? Предмет да направи детето ти щастливо??!!! Та нима това е най-важното в живота му??!!! Моя син поиска лап-топ и джаги - ИСТИНСКИ  е аз като нямам 2000 лв. да му ги купя , а ги продават да не ревна случайно!!! НЕ обясних му че дядо коледа че джуджетата не могат да направят такива играчки и че ние ще трябва да ги купим , а не можем и че ще му донесе друго и т.н... изобщо ми е смешно че не можеш да забаламосаш едно дете и че от сега ще те върти на пръста си и че ще ревеш за подобни глупости! А аз на моите деца им казах че от реклами НИЩО няма да получат, че те са с цел да продадате нещо което никому не е нужно/ замисли се защо ще ти рекламират необходима вещ която ще си купиш така или иначе/. Вече пичвам да мряза коледа заради материализирнето и!!!!!

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 21:24 от veni-b

# 18
  • София
Да, ама това обяснение е дошло преди да напишете писмото, да кажеш на детето какдядо Коледа ще изпълни  заръчаното, преди детето да е изпълнявало това и онова само и само да е в белият списък....нали...защото има разлика...
и сигурно ако имаше парите да купиш на детето си каквото иска(особенон ако сумата не е 2000лв) щеше с радост да го направиш...

Важното е, че детето няма да остане разочаровано от дядо Коледа, нито ще се чуди къде е сгрешило и с какво се е провинило... Wink така че драма вече няма Simple Smile

# 19
Моля ви, някой знае ли магазин в София или В. Търново, където я има тази кола. Днес проверих всички детски хипермаркети, навсякъде е изчерпана. Предполагам, че в някои от по-малките детски магазини все още я има. Он-лайн не пазарувам, а от София или Търново имам възможност да ми я купят. моля ако знае, кажете къде ги има все още.

# 20
Здравейте,

Казвам се Ивелина Брънзова и съм представител на ФЕЛИКС ТОЙС  - фирмата вносител на играчките AIR HOGS и в частност на Zero Gravity Laser. Като за начало искам да се извиня на всяка от Вас, за създаденото неудобство, и да ви уверя, че правим невъзможното, за да внесем допълнително количество от продукта.
Не искам да подведа никой от форума с обещание,  което няма да мога да изпълня, но ще се постарая.
Моля, пишете ми на адрес: iva.branzova(@)felyx-toys.com, като ми посочите телефон за връзка и ще направя каквото мога, за да ви намеря играчката идните дни.

Поздрави,
Ива

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 12:13 от Nicotiana

# 21
Здравейте,

Казвам се Ивелина Брънзова и съм представител на ФЕЛИКС ТОЙС  -
Аз имам една нестандартна молба- ако може рекламите на детски играчки във детските канали ДА не са по средата на филмчетата!!!! Разбирам търговския интерес но нека да помислим и за НАШИТЕ деца- нека не се комерсиализират от ранна детска възраст !!!!

# 22

Цитат

Аз имам една нестандартна молба- ако може рекламите на детски играчки във детските канали ДА не са по средата на филмчетата!!!! Разбирам търговския интерес но нека да помислим и за НАШИТЕ деца- нека не се комерсиализират от ранна детска възраст !!!!

Здравейте Veni_B,
Решението кога да има рекламни блокове се взема от самите телевизии. Cartoon Network, например имат строга политика в това отношение - те никога не прекъсват предавания, заради реклами, нито рекламират хранителни продукти и това е международна стратегия на компанията.  Дисни ченъл, за сметка на това няма такива ограничения и вероятно визирате точно техните предавания. Ние нямаме директно отношение по този въпрос и за това и в най-смелите си надежди, не бих могла да се ангажирам с конкретно обещание.
При всяко положение, Вашето мнение е важно за нас и сме щастливи от всяка възможност за обратна връзка.
Оставам на разположение,
Поздрави,
Ива

# 23
Днес се обаждах в Хиполенд и казаха, че на 27-ми ще я получават, но ще са малко бройки и е хубаво да си запазите предварително.

Ние вече я имаме (проверявах за една колежка), даже вчера си я получи на тържеството в детската градина - много е доволно детето, наистина интересна играчка  Peace

# 24
Здравейте Ива,

искам да изкажа своята благодарност към вас и целия ви екип, които бяхте съпричастни към мен и молбата ми. Удивена съм от светкавичната ви реакция и бързина на работа! Днес подаръка на моя син пристигна с куриер, и в навечерието на Новата година ще видя сиящите му очички, благодарение на Вас Ивелина, както и на целия ви екип от ФЕЛИКС ТОЙС.

Желая ви много здраве, успехи и Щастлива Нова Година!

Здравейте,

Казвам се Ивелина Брънзова и съм представител на ФЕЛИКС ТОЙС  - фирмата вносител на играчките AIR HOGS и в частност на Zero Gravity Laser. Като за начало искам да се извиня на всяка от Вас, за създаденото неудобство, и да ви уверя, че правим невъзможното, за да внесем допълнително количество от продукта.
Не искам да подведа никой от форума с обещание,  което няма да мога да изпълня, но ще се постарая.
Моля, пишете ми на адрес: iva.branzova(@)felyx-toys.com, като ми посочите телефон за връзка и ще направя каквото мога, за да ви намеря играчката идните дни.

Поздрави,
Ива

# 25
Здравейте Ива,

искам да изкажа своята благодарност към вас и целия ви екип, които бяхте съпричастни към мен и молбата ми. Удивена съм от светкавичната ви реакция и бързина на работа! Днес подаръка на моя син пристигна с куриер, и в навечерието на Новата година ще видя сиящите му очички, благодарение на Вас Ивелина, както и на целия ви екип от ФЕЛИКС ТОЙС.

Желая ви много здраве, успехи и Щастлива Нова Година!

Здравейте,
специални благодарности и от мен към Ива и Петя! Невероятни сте... Hug Hug HugБлагодарение на вас, малкото ми момченце отново повярва в дядо Коледа newsm51

Благодаря Ви!!!

# 26
Доволни ли сте от играчката, защото ми казаха, че е голям боклук и не се движи по всякакъв тип повърхности?  Rolling Eyes

# 27
Движи се само по идеално гладки повърхности, защото е на принципа на вакума отдолу, и ако има малко неравност, не става....
У нас по стените неще, по паркета се движи, а по стените се захваща но върви надолу...
Много и се радва малкия обаче, което е най-важното:)

# 28
  • с/у ОколоМръсТното
образовах се и аз  Blush, за какво иде реч в темата.

# 29
Доволни ли сте от играчката, защото ми казаха, че е голям боклук и не се движи по всякакъв тип повърхности?  Rolling Eyes

боклук, боклук, колко да е боклук
като всички други
движи се, има си проблеми, но това е
нашата вече отлежава и събира прах на рафта
и аз бях дотук с рекламите
иначе комплименти на девойките от феликс - и мен спасиха с няколко неща, приятно изненадана съм

Общи условия

Активация на акаунт