Отговори
# 30
  • София

боклук, боклук, колко да е боклук
като всички други
...
Ми у нас не върви по пода - ей толкова боклук  Mr. Green
С паркет сме и то реден преди доста години и фугите не са малки и не става. Повърхността трябва да е много гладка. По стените върви, ама някак - не съвсем в права линия, а накъдето тя си реши - най-вече в кръг  Crazy По прозорците по-скоро не ще, поне не на светло....
Във всеки случай ако не вървеше реклама по детските канали никога нямаше да купя подобно "чудо на техниката", защото предварително бях убедена, че няма да става. А цената й хич не е малка  Naughty

И нашата събира прах на рафта вече, прилежно опакована в кутията си  Mr. Green

# 31
  • зад парка
Казвате за тази количка , че е боклук  Mr. Green

Я ме питайте за т.нар. "бисквитена фабрика"... Добре че цената е наполовина  Joy

# 32
Казвате за тази количка , че е боклук  Mr. Green

Я ме питайте за т.нар. "бисквитена фабрика"... Добре че цената е наполовина  Joy

Хахаха, аз такова чудо, лунен пясък и т.н. категорично забраних на близки и приятели да ни подаряват, но въпреки всичко пак имаше изненади... Banghead Килима е ужас...

# 33
  • зад парка
Лунният пясък е класи над споменаваните по-горе играчки и е цвете в сравнение с тях  Joy

И развива умения , и не се нуждае от това да си инженер, за да го подкараш, и други такива...

# 34
Здравейте, в крайна сметка тези от вас , които  вече имате в къщи количката може ли да кажете струва ли си или не? Аз се опасявам , че ще се окаже поредната захвърлена ненужна вещ а все пак не е без пари.

Благодаря ви.

# 35
  • на кой му пука, майна
Здравейте, в крайна сметка тези от вас , които  вече имате в къщи количката може ли да кажете струва ли си или не? Аз се опасявам , че ще се окаже поредната захвърлена ненужна вещ а все пак не е без пари.

Благодаря ви.

Не. Не си струва. Аз я купих преди години за лапето, че беше луднал....Игра си с нея точно 3 дни ! Тя наистина е капризна. Върви по стени...ама друг път ! По пода обаче е стрела. Наистина си иска много гладка повърхност. Не си заслужава парите изобщо Naughty

Общи условия

Активация на акаунт