Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 624
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
  • София
 Goody, честит рожден ден! Здраве, щастие, любов, късмет, сбъдване на всички желания и достатъчно свободно време за любимото хоби!   bouquet

# 286
Здравейте и Честита Нова Година!

Първо, нещата, които правите са невероятни. Поздравления!
Аз съм долу-горе нова в изкуството на гоблените, но много искам да се захвана по-сериозно. Преди време (доста) ших някакви маргаритки, които така и не довърших и общо взето това е моята история в бродирането :р
За да започна начисто съм си харесала ето това
Знам, че е много амбициозно за първи гоблен, но ми харесва. Дали някой от вас може да ме упъти за конците, цветовете и схемата.. и дали е удачно да се опитвам да купувам елементите отделно, вместо да си взема готов комплект?

# 287
  • Плевен

Goody, Goody, Goody- с  ЧРД те поздравявам !!
Много обич ти желая!!!Здраве, щастие,успехи и усмивки от сърце да даряваш все така!

От тук те наблюдавам,букет ти подарявам ,целувам те от все сърце !!!

С диета и без такава ,да се събереме дружно ,тортичка да си похапнем сладко!

С песничка те поздравявам! Не плачи , с твоята усмивка ни дари Hug Heart Eyes!Младичка си остани ,на годинките които чустваш се в момента ти Grinning!

http://www.youtube.com/watch?v=OVeXooeRb24

newsm59  ura Tada cheers Popcorn newsm37 luvbed Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох нали съм забравана  Whistling ooooh! още една рожденичка остана  Hug!

Sherlok-ЧРД мила!!!
Няма да се повтарям и тебе поздравявам ,здраве най-вече ти пожелавам !Твоите желания  да ти се сбъднат и през тази година Heart Eyes Hug!

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 13:01 от pepen

# 288
  • София
Честита нова година на всички.
Гудии на теб честит рожден ден,да си жива и здрава,много щастие и късмет ти желая останалото си го купи   bouquet  Hug

# 289
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте и Честита Нова Година!

Първо, нещата, които правите са невероятни. Поздравления!
Аз съм долу-горе нова в изкуството на гоблените, но много искам да се захвана по-сериозно. Преди време (доста) ших някакви маргаритки, които така и не довърших и общо взето това е моята история в бродирането :р
За да започна начисто съм си харесала ето това
Знам, че е много амбициозно за първи гоблен, но ми харесва. Дали някой от вас може да ме упъти за конците, цветовете и схемата.. и дали е удачно да се опитвам да купувам елементите отделно, вместо да си взема готов комплект?
Здравей, моето мнение е да си го купиш като готова комплектовка.  Wink

# 290
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Elie добре дошла!  Hug
И аз подкрепям Kordelia за готова комплектовка, но незнам коя фирма го предлага.
  bouquet
Редактирам се: намерих го ето тук: http://www.gobleni-magazinbg.com/product/48/vodopad.html

За този размер, с тези конци, според мен цената е добра. Само незнам с колко цвята е?  newsm78
Успех!

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 13:45 от Дуданка

# 291
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря момичета!

Шерлок, мой астрални близнако,  Heart Eyes много любов, много щастие и по много от всичко  Heart Eyes

# 292
  • Варна
Честита нова година! Дано ни донесе много здраве и много щастие!
Goody,Sherlok,честит рожден ден!  ura

# 293
Сбъдване на всичките ви мечти , Гууди и Шерлок!

# 294
  • София
Шерлок, ЧРД! Здраве, щастие, любов, късмет и сбъдване на всички желания!   bouquet

# 295

Благодаря ви,мили момичета!
 Вниманието ви  ме трогна!

# 296
  • Враца
здравейте момичета.искам да попитам откъде мога да си купя готов комплектован гоблена "за твоят рожден ден".

# 297
ЧНГ! Желая ви много здраве, късмет и свободно време за любимото хоби,
Goody,Sherlok, ЧРД! Живота ви да бъде пълен с радост и ви желая прекрасна младост!

Elie, комплектовката е на "Гоблен сет". След "Лилавия залез" ме очаква  точно този "Водопада". Конците са багрени във фирмата, нямат никакви номера, шие се 1:1, моето мнение е , че се шие по-трудно. Но нека други които са шили на "Гоблен сет" гоблени да си кажат мнението.
За съжаление доста отдавна не съм шила, просто нямах време, и нямям и как да снимам това което съм ушила, наистина става прекрасно, заслужава си труда.
http://my.picresize.com/6RVJ0XW0OO

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 08:36 от Tsetsa2

# 298
  • край Дунав
  bouquet  Браво! Влизам след почти седмица тук и първото нещо, което виждам е повод за сериозен поздрав! Момичета, Честит Рожден Ден и на двете Ви! Много слънце и любов, приятели и сбъднати мечти през новата година и + още 2 дни за Вас от следващата! бъдете живи и здрави!

# 299
  • гр.Добрич
Честита Нова Година на всички. Пожелавам най-вече здраве и свободно време за хобитата ни.
 Hug

ЧРД на Goody,Sherlok!

Sissak, честит имен ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт