Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 486
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,имам мъничък проблем и като гледам какво творите си мисля,че вие сте хората който ще ми помогнат.Въпросът е следния:от гоблените които ших ми останаха доста конци-кафява,зелена,синя  цветова гама.Моля ,дайте идея  какво да ги правя. newsm78

# 526
  • БГ
Деси-и-и рожбо сладка,ненагледна - благодаря ти!
Всичко засега е точно!

Момичета,имам мъничък проблем и като гледам какво творите си мисля,че вие сте хората който ще ми помогнат.Въпросът е следния:от гоблените които ших ми останаха доста конци-кафява,зелена,синя  цветова гама.Моля ,дайте идея  какво да ги правя. newsm78

Запази си ги,ако имат номера запиши си ги- винаги може да ти послужат за нещо .
Ако шиеш  гоблени по постоянно така можеш в даден момент и да не купуваш поне половината от конците.

# 527
  • София
Момичета,имам мъничък проблем и като гледам какво творите си мисля,че вие сте хората който ще ми помогнат.Въпросът е следния:от гоблените които ших ми останаха доста конци-кафява,зелена,синя  цветова гама.Моля ,дайте идея  какво да ги правя. newsm78

Оставяш си ги за следващия гоблен, който ще си комплектоваш  Hug

di_ni,   Hug

# 528
Здравейте и от мен!
Днес имам рожден ден и искам да ви почерпя!

http://www.zdravei.net/files/pictures/torta-dobush.jpg                                                                                                 

# 529
Джижи , Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти да си много щастлива и всичките ти мечти да се сбъднат   bouquet . \и ти си козичка, като мен  Laughing \

# 530
  • София
Честит рожден ден! Здраве, щастие, любов, късмет и сбъдване на всички желания!   bouquet

# 531
уха,страхотна торта...ммм Честит рожден ден, с най-добри пожелания  bouquet

Днес имах много вълнуващо преживяване.Разгледах наживо около 50 ушити гоблена

,като някои не съм виждала до сега...Снимах някои,за да покажа,надявам се нямате нищо напротив...Аз не попитах жената би ли имала нещо напротив,но това изкуство просто трябва да се увековечава,а не да стои скрито по чанти и шкафове

Сега още повече се заредих за шиене

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 17:17 от tuly

# 532
Честит рожден ден, Джижи!Много здраве и време за любимото ти хоби!

# 533
Наистина хубаво преживяване е било 50 гоблена.Представям си каква красота е било!?
50 гоблена newsm78 леле тия хора как шият евала за труда им!Поздравявам ги!  bouquet

# 534
  • София
tuly, благородно ти завиждам! Струва си да се види толкова красота на едно място! Благодаря за споделеното изживяване, страхотни неща е избродирала жената!   bouquet

# 535
  • София
Като разглеждам и като чета направо ми се плаче. На 26.01. съм на много тежък изпит и съм си обещала, че ще си открадвам по 30 мин на компютъра и ще гледам новините и сериала, а през останалото време ще чета, за момента удържам фронта, ама как ще изкарам още две седмици не знам #Crazy

# 536
Кременка   Hug , благодаря за съвета за надписа на бебешкото гобленче , твоето супер се е получило  Peace
аз още не съм избрала шрифта  Thinking Просто мислех си , че трябва да има кръгло паспарту , и би трябвало да се вместя в малкото празно пространство там ... А сега като виждам твоето седи много добре и без да има задължително паспарту кръг  Heart Eyes
Честит рожден ден, Джижи!  Hug   party041

Пепен , благодаря ти за схемичката на това невероятно свежарско мини гобленче  Hug Heart Eyes

странно защо ли на схемата е без очички  Thinking ако го шия някой ден може би ще стъкмя някакви очички там   Wink
може би две френски възелчета  Flutter

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 20:05 от Мимито & Светла

# 537
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Днес имах много вълнуващо преживяване.Разгледах наживо около 50 ушити гоблена

... Сега още повече се заредих за шиене

Mr. Green това е Баби от стария пазар, нали? страхотна колекция си е спретнала  Peace ще я преслушам аз  Mr. Green

мимито и светла,  за пореден път се убеждавам, че сме една кръвна група  Mr. Green и на мен това най-много ми пасна  Mr. Green очичките салесни- две френски възелчета и готово, но се чудих дали не мога  да го догодя ня момченце Thinking тогава ще стане от Мишко за госпожите в детската градинка  Blush

# 538
Di_ni,да ти е жив и здрав бебока и много да те радва!Всички останали искам да поздравя и да им пожелая ,много свободно време за нещата,които искат да правят!Смятах да представя последния си гоблен и то рамкиран но не избрах подходящата рамка.Понякога се получава така .Не знам да ли споделяте моето мнение,че за да изгежда добре рамката е от голямо значение.

# 539
        Джижи  bdbaloni

Много здраве, късмет и любов!

Общи условия

Активация на акаунт