Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 493
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Това е моята малка колекциика от гоблени, които съм ушила

# 541
  • Враца
disni70. Направо ме "занеми"..Красота..  Peace

# 542
Джиджи, честито на патерици  Hug
disni70, тези 2 сладурчета са страхотни

# 543
Този с децата много ми харесва.Не съм го виждала досега.

# 544
Здравейте. Днес имам рожден ден и наминавам да почерпя  Hug

# 545
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Много рожденници днес!!!!
Да сте живи и здрави, късмет и много реализирани мечти и най-вече гоблени.
nbirthday
Момичета търся схема на гоблена "За твоя рожден ден" за сестра ми. Намерих варианта на Гоблен сет в оригинал и в пренабор. Намерих схемата от Галерия бродерия, проблема е че не мога да я разпечата в цветен вариант защото принтера е черно-бял. Вече купих конците - Ариадна и за това исках да работи по този вариант. Моля предложете някакво решение.  Embarassed Или да търся цветен принтер? Лошото е, че това което намирам като сканирано от списанието е с не толкова добро качество и трудно се чете при принтиране.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 09:40 от ba4iiska

# 546
Бибито честито и от мен!!

Благодаря още веднъж за пожеланията ми отправени вчера и днес!
Дисни страхотни са  Hug Hug

# 547
  • Sofia
Аз напредвам с мечките на Дайменшънс, скоро ще покажа почти готови - без фона.

И да се оплача  Sad По време на местенето ми изчезна безследно една кутия с конци за слънчогледите на Ван Гог. На този гоблен не му върви и това си е. Самият гоблен е при мен, те вървят заедно, но кутията не мога да я намеря и това е. Преди време пак така - схемата ми изчезна, разгеле намерих я...Явно не иска да го ушия  newsm78

Бибито, ЧРД   bouquet Джиджито, на патерици и на теб ЧРД   bouquet Много здраве, късмет и радост!

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 11:55 от Vesito

# 548
  • Варна
Този храст долу в ляво нещо много бавно става та чак ми идва да го оставя. Като се рових из нета видях това но нито разбрах как се казва нито на коя фирма е. Някой имали идея?

# 549
bi bi to, честит рожден ден newsm59! Бъди жива и здрава!Пожелавам ти да имаш време за любимото си хоби и да осъществиш всички свои мечти!

# 550
disni70 страхотна колекция! Много ми харесаха дечицата - как се казва гоблена и може ли да се намери схемата ?
да покажа нещо и аз
http://duncho.snimka.bg/tapestries/gobleni.559889
снимките не са с добро качество, за което се извинявам. Имам и още неща за показване , но още не са снимани.

# 551
    newsm59   bi_bi_to     Gift

Нека здраве и късмет винаги да бъдат с теб!

# 552
# 553
  • Варна
Bi bi to честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет ти желая!
Дисни хубава колекция имаш!
Tuly и аз благородно ти завидях за възможността да видиш толкова красота на живо!
Ето и нещо коледно от мен, което успях да завърша чак сега - чорапче и играчка за елха.

# 554
  • София
bi_bi_to, Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет, сбъдване на всички желания и достатъчно време за любимото хоби!!!   bouquet

Дисни, тези дечица са разкошни!!!   bouquet И аз не съм ги виждала досега  Hug

Vesito, явно наистина не иска или не му е дошло времето  Wink Изчакай кутията да се появи сама  Hug

g_lina,   прекрасен става  Peace

Марго, мнооого са хубави!   bouquet

Аз съм малко в застой, защото имам много работа, но няма да ви изпускам от поглед!  Wink

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 13:54 от -=Деси=-

Общи условия

Активация на акаунт