Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 445
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
tuly
Първият линк са Орхидеите на Ланарте,това ли имаш предвид?!

Здравейте момичета, Силви много са красиви, аз започвам третата.
Понеже днес ми е последното включване преди Коледа искам да пожелая на всички Весела Коледа да сте здрави , щастливи и хубави моменти с любимото ни хоби! Hug  bouquet

# 46
Весела Коледа и от мен! Мир и любов в семействата ви!

# 47
След толкова красоти чак ме е срам да  покажа това, над което работя в момента , но все пак да се отбележа и аз:

# 48
мимито и светла, много благодаря   bouquet за схемичките

# 49
# 50
Да се запиша и аз , благодаря за темата   bouquet

Незнам дали се шиеше вчера, ама аз 3 пъти разшивах и реших че не било писано да шия....После разбрах , че било Игнажден.... Някои казват , че до Ивановден не се шие , ама аз само сега имам време... Rolling Eyes

Моля, ако някой може да помогне  Praynig Става дума за схема на гобленче, представлява ръка , която държи бебешка ръчичка, в сиво или в кафява гама.  Имах я и не мога да я намеря  Cry

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 10:35 от Галля

# 51
  • БЪЛГАРИЯ
      Майко мила!!! Shocked Разногледа ме правите! Crazy... Кога да бродирам като само вися тук да ви зяпам, и си цъкам ли, цъкаааам... Не ми е възможно да изкажа възхитата си от всичко видяно- УНИКАЛНИ сте! Hug .... А това, което правиш ти, sissak, ... ами к'во да ти кажа... , изтече ми едното оЧо- точно по мой вкус ("Красотата е в простотата!") е!!! Heart Eyes

# 52
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Търсените йероглифи съм ги изтеглила от тук и по тези схеми в РМ съм ги шила http://club.osinka.ru/topic-16804?p=5087321&#5087321 Не знам дали ще иска регистрация. Мисля, че и на mari_eta пратих тези и тя ги ши.
Както винаги страниците са пълни с красоти. Аз само да кажа, че свърших календара на Крам в събота и почнах един Риолис по схема от Галерия бродерия, но т.к. съм с настинка нямам сили да шия и съм още в началото. Дано довечера се добера до домашния комп за да кача снимки на свършените месеци от календара.

# 53
     Майко мила!!! Shocked Разногледа ме правите! Crazy... Кога да бродирам като само вися тук да ви зяпам, и си цъкам ли, цъкаааам... Не ми е възможно да изкажа възхитата си от всичко видяно- УНИКАЛНИ сте! Hug .... А това, което правиш ти, sissak, ... ами к'во да ти кажа... , изтече ми едното оЧо- точно по мой вкус ("Красотата е в простотата!") е!!! Heart Eyes

Ще имаме разправии.Как само едното ще изтече.И двете трябваше  newsm47

# 54
  • БЪЛГАРИЯ

Ще имаме разправии.Как само едното ще изтече.И двете трябваше  newsm47

Не бе, sissak, с'я че ти обЯсним: и двете тръгнАха, ама подпрЕх е'ното, щото ше ми трЕбва да те д'ръжим изкъсо! Wink (Ше ти се явявам коректив, разби'ш ли, да не боднеш къде не трЕбе! JoyHug

# 55
 smile3532 Това със забождането, дето не требе,  искам да ти го обясня, ама не е за пред хора.Ще разуча от къде си и да се видим на 4 очи и две сърца.

# 56
  • София
Галля това ли търсиш

sissak много е красиво  Peace
Didka82 прекрасни  Grinning елените са като истински!
Unknown_lady много сладурско зимно гобленче  Heart Eyes

# 57

Това е "Европейско бистро", един от любимите ми гоблени, имам схемата в РМ, мога да ти я метна  Hug

добре,давай я, много ми хареса това бистро, с право ти е любим... Wink

# 58
  • БЪЛГАРИЯ
smile3532 Това със забождането, дето не требе,  искам да ти го обясня, ама не е за пред хора.Ще разуча от къде си и да се видим на 4 очи и две сърца.

rotfImbo  rotfImbo Аз- Майстор Сръчко, Пръв рицар на Ордена на Кривата игла, приемам под'Фърлената ръкавица! smile3540 Среща в потайни доби (преди "Сънчо"!) в Нощния бар, оръжието- бутилка Бърбън, с паяжина по нея! newsm24 Давам джентълменска дума, че ще се държа достойно и храбро ще падна от коня още преди да си размахала охладеното си оръжие! Drunk        Joy  Joy  Joy  Joy

# 59
danym не само си го ушила, но си успяла и да го рамкираш! Чудесен е станал!

Незнам дали се шиеше вчера, ама аз 3 пъти разшивах и реших че не било писано да шия....После разбрах , че било Игнажден.... Някои казват , че до Ивановден не се шие , ама аз само сега имам време... Rolling Eyes

И аз ших. По принцип на такива по-големи празници не шия, защото нямам време от други приготовления, но иначе си боцкам! Не кърпя сдраната риза или чорапи, за мен това е нещото, което не трябва да се прави в подобни дни! А и така съм се овъртяла с проекти за 25, че нямам никакво време за пропуски!  Crossing Arms Да не говорим, че първо бяха едни, впоследствие се наложи да ги сменя, защото при мен времето в момента е много кът и сега се надявам да успея. Като свърша всичките ще ги покажа!

Общи условия

Активация на акаунт