Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 464
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
бадем, благодаря ти! Търся ето това http://www.stitch1knit1.com/acatalog/vervaco_cross_stitch_birth_ … cross_stitch.html,  съжалявам че не мога да го сложа като снимка  Sad, ако не се намери съм си записала и твоето предложение!   bouquet

# 61
  • София
Аааа, ето го, не му е най-прекрасна схемата, ако някой има по-изгладена ....

# 62
  • София
Момичета, страшни красоти!!!   bouquet Няма да изброявам, защото ще пропусна някого, но просто съм във възторг от нещата, които показвате.

Въпреки че вчера беше Игнажден, толкова бързо ми вървеше (а може би стигнах до най-лесната част), че ми трябва още около един час и утре ще се похваля с момичето на Ланарте  Hug

# 63
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Ето и последните три месеца от календара. Първите шест месеца вече са рамкирани и са закачени, остава да си взема рамки и за другите шест. Дано скоро ми мине хремата, защото се чувствам доста зле и не мога да шия. Снощи боднах три квадратчета и не издържах. yu5

# 64
  • София
zapis  bouquet

# 65
Здравейте! Страхотни сте както винаги. Аз искам да попитам някой има ли схема на Св.Димитър. Иска ми се да го ушия за подарък. Благодаря предварително!
И да споделя нещо - имам приятели които имат сайт - електронен магазин . Ако някой иска да продава гоблени там могат да ги включат - http://pazarlak.com/
Знам че повечето шият за удоволствие, включително и аз, но ако има нещо пишете.

# 66
  • Атлантис, Галактика Пегас

момичета, имам въпрос този Дядо Коледа се шие с конец двоен или единичен??? newsm78 Почнах с двоен, но сега си месля така ли трябва?

# 67
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Не съм шила Дименшън, но няма ли упътване? newsm78

# 68
Има ама на английски, а аз не съм с него на ти.  Sad

# 69
  • Plovdiv

момичета, имам въпрос този Дядо Коледа се шие с конец двоен или единичен??? newsm78 Почнах с двоен, но сега си месля така ли трябва?
  Погледни на схемата, на първата колонка е вида бод,  на втората колонка са знаците, на третата- БРОЙ НИШКИ-2,3;на четвъртата- номерата на конеца

# 70
Kordeliq,пoгледни в колонката със знаци.Там пише на колко ката да се шие

# 71
Мерси, огледах пише strаnds for stitching знак на схемата и в скобите (2) или 4 или 1 това е броя на нишките ли?

# 72

Ето тук се появи още едно детско

Деси  Heart Eyes ,  това с кръстчета ли се шие , и на каква панама  Hug
или няма значение...
ако го шия на тази българската дето долугоре отговаря на аида 14 , дали няма много на квадратчета да се вижда newsm78

п.п. или ако купя светлосиня , какъв каунт да взема  Thinking
то незнам дали ще имам избор , може светлосиня само един вид да намеря ...

Мерси, огледах пише strаnds for stitching знак на схемата и в скобите (2) или 4 или 1 това е броя на нишките ли?
Да  Heart Eyes

# 73
Мерси, мерси!!!

# 74
  • Плевен
Днес ми е ден да си покажа тайните които работих през последните месеци!Който ги е получил да са му честити ! Hug

оганайзер-игленик с две лица и много варианти според настроението  Mr. Green

и малко картички,за съжаление някой не са фотогенични ! SadИма и още но явно не съм ги фотнала!

Общи условия

Активация на акаунт