Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 510
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
 BlushПродължение -календара за 2011

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 09:47 от pepen

# 76
  • БЪЛГАРИЯ
        Тц, тц, тц... pepen... , страхотия си, душо! Евала, евала!

# 77
  • Sofia
pepen, поздравления   bouquet Страхотни неща си творила тайно, браво на теб  Peace

# 78
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пепен  Hug Heart Eyes Hug страхотни са!

# 79
pepen  smile3501 smile3501 smile3501 newsm20
Остави ме абсолютно безмълвна пред тези красоти!

# 80
Браво pepen!!! Страхотна си!!! smile3501

# 81
пепен, немаш спирка бе жена  Hug

# 82
  • София

Деси  Heart Eyes ,  това с кръстчета ли се шие , и на каква панама  Hug
или няма значение...
ако го шия на тази българската дето долугоре отговаря на аида 14 , дали няма много на квадратчета да се вижда newsm78

п.п. или ако купя светлосиня , какъв каунт да взема  Thinking
то незнам дали ще имам избор , може светлосиня само един вид да намеря ...

Светлосиня Аида 14 със сребърни нишки, кръстчета, 2 ката конец ми звучи чудесно. Честно казано, схемата беше така гола, без други обозначения  newsm78 А нямам идея как изглежда българската панама, моята е все Аида

Пепен, невероятна си!   bouquet

Ето го и моето момиче - готово, изпрано и изгладено  Embarassed

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 10:53 от -=Деси=-

# 83
  • Враца
КОРДЕЛИЯ би ли ми казала откъде да си поръчам този гоблен с дядо коледа.
ПЕПЕН всички неща са страшно хубави,поздравления.продължавай в същият дух,за да ни радваш.
отскоро съм се регистрилала във форума и тъй като съм на вие с компютрите още не съм се научила как да си поставя гоблените,но и това ще стане.шила съм ги преди 8години,но четейки ви се запалих отново.надявам се да ме приемете при вас.лек и хубав ден.

# 84
  • София /Абсурдистан
Пепче, ти перка ли имаш отзад бе душко Grinning
Календара е супер, както и всичко останало Peace

# 85
ПепенShocked к`во направи ти бе душицо?!? Направо останах безмълвна пред красотите, които си сътворила.  smile3525 .

ДесиGrinning страхотен е станал гоблена, красота. Поздравления и на теб  smile3525 .

# 86
Exeeeeee pepen, уникална си!  newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
КОГА и КАК  успя да направиш толкова много красоти! Страхотни са, и ти си страхотна! Специален поздрав за теб - "Супер групата - Страхотен ден"

А на всички работливки весели празници и незабравими изживявания! Много настроение и усмивки!  bouquet

# 87
Пепен,много са красиви! smile3501Най-много ми хареса часовника с кафето Grinning
Деси,твоето момиче е станало супер за разлика от моето с коня,което все още е в началото Embarassed
Имам  "The kiss " на Вервако с конците и схемата но съм загубила упътването ConfusedМоже ли някой да ми каже как се шие? Praynig

# 88
  • Атлантис, Галактика Пегас
КОРДЕЛИЯ би ли ми казала откъде да си поръчам този гоблен с дядо коледа.
ПЕПЕН всички неща са страшно хубави,поздравления.продължавай в същият дух,за да ни радваш.
отскоро съм се регистрилала във форума и тъй като съм на вие с компютрите още не съм се научила как да си поставя гоблените,но и това ще стане.шила съм ги преди 8години,но четейки ви се запалих отново.надявам се да ме приемете при вас.лек и хубав ден.

На мен ми е подарък от тазигодишна Коледна томбола. Така че не знам откъде. Wink
Пепен, браво бе много красоти много нещо!!!!

# 89
  • Атлантис, Галактика Пегас

Момичета искам да се похваля!!! Имам си страхотен подарък за Коледа.  Hug
Синчето ми подари този гоблен, направо едвам не припаднах.  Joy Joy Joy
Сега ще имам удоволствие да го боцкам след Дядо Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт