Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 558
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Браво на момчето.  Hug Корделия, с радост да си го шиеш.

Blush и аз ще се хваля. тези дни ми бяха за довършване  Blush

Blushпървите две китки вече сте ги виждали, ето и третата

Blush първите две феи съм показвала, ето и другите две  Hug

# 91
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ау, Гуди, много нежни тези феи. Браво!!!  bouquet

# 92
КОРДЕЛИЯ би ли ми казала откъде да си поръчам този гоблен с дядо коледа.
ПЕПЕН всички неща са страшно хубави,поздравления.продължавай в същият дух,за да ни радваш.
отскоро съм се регистрилала във форума и тъй като съм на вие с компютрите още не съм се научила как да си поставя гоблените,но и това ще стане.шила съм ги преди 8години,но четейки ви се запалих отново.надявам се да ме приемете при вас.лек и хубав ден.

ЗДравей,има го в американския ибей-аз от там съм го поръчвала,на по-добра цена е от английския!Аз лично съм го купувала от този продавач,пише че не доставя за България--но попитах на лс и ми го прати около 4 долара беше доставката
http://cgi.ebay.com/Dimensions-Counted-Cross-stitch-kit-SANTAS-S … sh=item43a31823b6

# 93
  • София
Корделия, чуден е!   bouquet

Goody, пропуснала съм, когато си показвала феите. Но са НЕРЕАЛНО красиви!   bouquet

# 94
  • София
Goody,

Нямам думи!!!   bouquet

Невероятни са... направо се влюбих в тях!!! До сега не бях ги виждала!

На коя фирма са?

# 95
  • БЪЛГАРИЯ
     Ама сте решили да изригнете цялата си прелест предпразнично!
     Много сте способни! Много ви се радвам!
     Корделия, на колко е твоето безценно съкровище, страхотен сюрприз!!!

# 96
Goody, браво и на тебе. Много нежни са станали. Този бод на цветята винаги съм искала да го науча как се прави....

Деси , момичето е много красиво!  Hug

Корделия, браво на момчето! Те такива синове на всички!!! ...искам и аз такъв ...гоблен  Rolling Eyes

Можете ли да ми кажете къде онлайн се продават Дименшънс??? Че от това наше село  ooooh! Crossing Arms Tired

# 97
  • Атлантис, Галактика Пегас
     Ама сте решили да изригнете цялата си прелест предпразнично!
     Много сте способни! Много ви се радвам!
     Корделия, на колко е твоето безценно съкровище, страхотен сюрприз!!!
Онзи ден стана на 19.  Peace Да страхотен сюрприз.  Mr. Green

# 98
  • БЪЛГАРИЯ

Да ти е жив и здрав! И ти разбира се, да си се радвате дълго и взаимно! (Вече е голям и ще се дърпа, ама ти му удари една цунка от кака ФинЕти Mr. Green , без да ме издаваш де! Wink  Joy )

# 99
  • Плевен

Да ти е жив и здрав! И ти разбира се, да си се радвате дълго и взаимно! (Вече е голям и ще се дърпа, ама ти му удари една цунка от кака ФинЕти Mr. Green , без да ме издаваш де! Wink  Joy )

Това с целувката дето пращаш на детето ми хареса Peace!Тя Корделия е силна по тях,само и виж аватара,винаги му се кефя  LaughingИзяде го тоя мъж,не за първи път го казвам  Joy

Гуди и ти изригна с тия красоти като заспал вулкан!  bouquetЕвала душко!Бля,бля с Финети ,ама накрая ей така  Shockedгледам на красотите ти!Така че човека не го гледай как говори , а какви ги върши ! PeaceА то твоето работа излезна ГОЛЕМО Hug

# 100
засрамих се

# 101
  • Враца
благодаря за бързия отговор silvanapei.

# 102
Здравейте момичета,
Записвам се и аз да ви чета и следя от днес. Много харесвам гоблени и обичам да шия, но все нямам време покрай деца и работа.
Показвате страхотни неща   bouquet
Сега ще се върна да изчетя някои от старите теми и да си намеря схемичка на някой по-малък гоблен, че с голям няма да се справя - има да го шия цяла година, че и повече  Grinning
Лека вечер  Hug

# 103
фъстъчка  Hug фирмата е Кандамар. Имам и няколко от големите  Blush но кога ще станат не е ясно  Blush

Галля, цветята се шият с "дълъг бод" и е ненормално лесно  Crazy само пустите конци ако можеха да не се навиват и изтъняват ... Tired

а това е завършено и вече рамкирано. ще замине при майчето вместо картичка за Коледа  Blush

# 104
Искам да поздравя Бадем за избора на"Жътва".
tanit,много хубави гоблени си изработила.
Goody-прекрасни феички.
Деси,поздравявам те за "Четящото момиче"!

Pepen, браво за ентусиазма ти да ни изненадваш непрекъснато!

Искам да поздравя и всички останали за прекрасните неща,които творят.
Мечтайте,защото мечтите се сбъдват!

Общи условия

Активация на акаунт