Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 612
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Мечтайте,защото мечтите се сбъдват!

Hug Благоадря за хубавото пожелание.  

Криска, добре дошла. А за по-малкия гоблен, задай тематиката  Wink и ще ти предложим. Няма да пречи ако се представиш като гобленарка Mr. Green : 1:1, 1:4, кръстчета, повишена трудност или по-леснички... Такива нещица  Hug

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 08:49 от Goody

# 106
  • Plovdiv
.
tanit,много хубави гоблени си изработила.
Благодаря  Embarassed  bouquet Hug
Леле хора, кога работите, кога къщи въртите и деца гледате, кога шиете  newsm78, направо паднах, големи красоти! Shocked 
 Аз искам да помоля някоя от вас ако има под ръка схемичка на  два лебеда- някакво такова любовно гобленче ми трябва!
Лек ден на всички   bouquet

# 107
Скъпи момичета, пожелавам Ви весели и щастливи коледни празници  newsm51

# 108
.
tanit,много хубави гоблени си изработила.
Благодаря  Embarassed  bouquet Hug
Леле хора, кога работите, кога къщи въртите и деца гледате, кога шиете  newsm78, направо паднах, големи красоти! Shocked 
 Аз искам да помоля някоя от вас ако има под ръка схемичка на  два лебеда- някакво такова любовно гобленче ми трябва!
Лек ден на всички   bouquet

Ааааа, къщната работа край няма.Гоблена да върви.За другото, ако остане време  smile3521

# 109
  • София
Гуди, а как се казват първите две феи, защото много си ги харесах, а не мога да ги открия в Ибея.

Намерих само Градината на мечтите, както и една друга фея на пролетното дърво, която също ми хареса, но двете малки феички не можах да ги видя никъде.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 10:32 от Фъстъчка

# 110
tanit аз имам тези двата

Втория е в РМ и цветовете не са много, 5 или 6!
И на двата проверих имам ключа, че с един предложен от мен гоблен се получи много кофти ситуация и в тази връзка имам една молба - показвам снимката и ако някой случайно има ключа ще помоля да го даде. Преди няколко поста го предложих, но тогава не можах да подлъжа Тули, но пък друга съфорумка прояви желание. Да, ама въобще не съм видяла, че ключа нещо се губи и се получи много конфузно и много ме е  Embarassed Embarassed Embarassed и за създалата се ситуация й се извинявам още веднъж най-искрено! Рових, търсих откъде съм го свалила, но не можах да го намеря. Моля, ако някой го има или го мерне някъде да свирка, че то и аз бях решила да го шия за новата къща в някой момент, а сега .... подлъгах и момичето! Ето за какво става въпрос

# 111
Goody, страхотно нежни феички  Crazy Crazy А тези цветя , на каква панама го шиеш този дългия бод , те сигурно готов комплект са , защото и конците са някакви по-дебели ...
Деси ,  много е красиво и нежничко момиченцето !
 Heart Eyes Благодаря за съвета  Hug Ако си избере тази зодийка , ще опитам да намеря синя панама със сребърна нишка  Simple Smile
Корделия, страхотен подарък си имаш , с кеф да си го шиеш  Party
Пепен  Shocked страшна си  Crazy кога ги измайстори всичките тези красоти , думи нямам...

# 112
tanit,  виж тези:

Първото е моя разработка, второто от руско списание "Настуня"

# 113
  • София
sissak може ли схемата на първите лебеди? Praynig

# 114
  • БГ
Леле-мале, мале-леле!  newsm78 Браво момичета - страхотни красоти сте показали!  Hug
Пък и тайничко сте шили,ама струва си! Peace
И аз се чудя кога смогвате! newsm78
Ама това е да си българка - ние сме The BEST  - като много ръкия Шива! Laughing hahaha

На всички трудолюбиви,любящи и всеотдайни бг мами в тази тема пожелавам
здраве,радости и много късмет ! Весели и безпроблемни празници!

# 115
Pepen, Goodi, нямам думи! Страхотни неща и изработка!Винаги съм се възхищавала на вашите красоти.Пожелавам ви винаги да имате време за любимото си хоби
На всички момичета и момче, желая Весели празници и сбъдване на всички желания и мечти! santa2 People Santa

# 116
  • Plovdiv
Sisak, втория ме кефи повече, можеш да метнеш схемичката  Hug
antоniqbg  метни и ти втората  схемичка  Hug  
А аз отивам на работа!
Лек и успешен ден  bouquet

# 117
 Леле мале, какво правите девойки, кога сварихте ги ушихте тез красоти чудесни  Hug. Пепен останаха ми зъркелите  smile3556 , Гудии и ти не се даваш, и твоите сръчни ръчички чудни красоти са сътворили.

Деси гобленът е станал много хубав  newsm03

Неуморни пчелички сте вие  smile3525 .  

Пожелавам весели празници на всички и Дядо Коледа да ви донесе много подаръци  santa2

# 118
  • София
Запис и от мен в темичката!  Grinning аз все още шия първия си гоблен (доста мъничък) Blush, но пък много ми хареса и смятам да продължавам...когато имам време  Grinning

Показали сте фантастични неща, дано и аз някога успея да направя нещо толкова забележително...засега съм си намислила в бъдеще да ушия нещо за детската стая на бебето Crazy

# 119
tanit,  виж тези:

Първото е моя разработка, второто от руско списание "Настуня"

може ли и за мен твоята разбработка, тук ли ще я качиш или да пращам мейл...

Незнам и аз кога смогвате да набоцкате толкова много неща...аз едвам кретам с моя гоблен, децата с аболни,все по прегледи и болници висим,заспиват късно...нямам време за шиене

Общи условия

Активация на акаунт