Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 617
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте, тъкмо се чудех къде да се сдобия с бял маркар за черна панама, имам син, но бял до сега не можах да видя никъде.

Корделия, виж тук http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=1785. Вярно, не е маркер, а молив, но мисля, че ще свърши същата работа. Другата седмица мога да проверя в нашия магазин, ако не ти е спешно

# 316
  • София
Момичета Честита нова година и от мен  bouquet  bouquet  bouquet
Официално обявявам:
Среща четвъртък - 06.01.2011 год. - Mall of Sofia - на последния етаж зад McCafe

да се похваля и с малко минита завършени края на миналата година, които вече заминаха за подаръци
- за тези взех готови престилчици, - а това е изцяло мое произведение Simple Smile в последствие получи и едни панделки над камбанките, че така ми стои малко голо, но така и забравих да го снимам в пълния блясък

# 317
  • Пловдив
Здравейте, тъкмо се чудех къде да се сдобия с бял маркар за черна панама, имам син, но бял до сега не можах да видя никъде.

Корделия, виж тук http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=1785. Вярно, не е маркер, а молив, но мисля, че ще свърши същата работа. Другата седмица мога да проверя в нашия магазин, ако не ти е спешно

Само да споделя за белият молив - имам такъв на PRYM - в магазините го продават за рязана бродерия и знаещите и коректни продавачки предупреждават, че не се ИЗПИРА или многооооооооо трудно

# 318
  • София
На този молив директно си пише "Креда", струва ми се, че е обикновена креда, просто е в по-удобен вид за разграфяване Grinning

Иваничка, страхотни са!   bouquet

Много ми се иска да дойда на срещата, ама съм болна  Cry

# 319
  • София
Честита ви нова година и от мен момичета  Hug
Виждам,че здраво творите,аз си поръчах Клеопатрата сега я чакам да дойде,че ще пътува за Италия.
И аз искам на среща,но съм на работа от 13.00 до 20.00,а вие не сте написали час  newsm78.ако мога да се вместя ще дойда,ако ли не другия път.
Деси бързо оздравяване на теб.
Корделия нали имаш син маркер,карай с него ако се вижда,Ако ли не на Христо Ботев в дървения магазин има маркери

# 320
  • Плевен
Уау ИваничкеbouquetРазби ме с тия престилчици Peace!И аз започнах една ,но не успях да я довърша,добре че едно другарче ми подари ,но съм им страшна фенка!кефят ме много !А и подаръка "Бутилка с престилка " е трепач!поздравления мила че си имала търпението да направиш толкова много!  bouquet Hug

Нещо от мене Blush!Вече гоблен Grinning!Нова година ,ново гобленче!Най-после му дойде времето-"Птичи сезон " на Анхор!И защото е зима,почнах от нея !За сега върви лесно и приятно,но все още не мога да влезна в ритъм Whistling и шия бавно Sad!При добро желание може еднин от сезоните да се ушие за два -три дена!Но няма за къде да бързам вече-шия за удоволствие  Simple Smile!

# 321
Не знам, хм, моят именно не молив, а флумастер, купях него в магазин във Украйна, той струваше горе долу 5 лева, син много добре перет се, дори водата не променя цвят Wink

# 322
  • София
Не знам, хм, моят именно не молив, а флумастер, купях него в магазин във Украйна, той струваше горе долу 5 лева, син много добре перет се, дори водата не променя цвят Wink

Синият е много хубав, и аз го имам, но вижда ли се върху черната панама?  newsm78

Да се възползвам от момента и да питам нещо. Снощи изпитах неистово желание да си започна "Св. Мина". Досега не съм шила икона. Спазват ли се някакви правила? Намерих една молитва преди започване на икона, разбрах, че не се шие в неделя и на големи празници, рамкира се и чак тогава се освещава в църквата. Нещо друго? Или си го приемам като всеки друг гоблен и си го шия спокойно?

# 323

Синият е много хубав, и аз го имам, но вижда ли се върху черната панама?  newsm78

Да се възползвам от момента и да питам нещо. Снощи изпитах неистово желание да си започна "Св. Мина". Досега не съм шила икона. Спазват ли се някакви правила? Намерих една молитва преди започване на икона, разбрах, че не се шие в неделя и на големи празници, рамкира се и чак тогава се освещава в църквата. Нещо друго? Или си го приемам като всеки друг гоблен и си го шия спокойно?
аз в момента шия свети георги и си го карам както всеки друг гоблен.обаче има икони които се шият на детайл-т.е. лицето и ръцете 1:1 а останалата част 1:4

# 324
Това шиях и исползвах син флумастер.
Също шия икони, азват че преди заночна трябва да пита благословения у поп, има специални дати кога трябва започна да шия (ако трябва могам пороя и да кажа), трябва да четеш молитва, не шиеш в праздници, и само след рамиране носиш да я осветя)

И още забравях, кога шиеш икона не трябва да спираш, в смъсл не можеш днеска шиеш нея, утре гоблен и после пак нея, трябва да шиеш от начало до края

това е моите икони, аз предпочитам шия със маниста (бисер) http://egoistko.mylivepage.ru/image/2948_%D0%9C%D0%BE%D0%B8_%D1% … D0%BE%D1%82%D1%8B и сега още една имам не рамкирана и още една не свършах
И една картина за кухня

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 13:09 от vishenka

# 325
  • София
=Деси=- знам само,че гоблен-икона не се шие по празници включително Неделя,после го носиш да преседи една нощ в черква.Шила съм 2 такива и съм спазвала това нещо,не знам какво му е поверието ама не пречи.И не се заричай да го шиеш за определено време,че ще трябва да го изпълниш.Това го знам от баба,а тя е шила доста такива гоблени.

# 326
Още имам да покажа моите любими макове от бисер

# 327
  • София
И аз искам на среща,но съм на работа от 13.00 до 20.00,а вие не сте написали час  newsm78.ако мога да се вместя ще дойда,ако ли не другия път.

Уффф ми то един акъл за какво по напред - 12 часа - поне аз мога от толкова, ако някой може да отиде и по-раничко, да си каже.

# 328
Маковете ми харесаха много.

# 329
момичета замислихте ме с тия гоблени икони  newsm78. Имам подарък "Мадоната с гроздето" и съм сигурна че не е осветен но ми е подарен от сърце, аз пък в момента шия"силата на вярата" не е икона, но е религиозен и честно казано предимно в събота и неделя го шия. Мисля си , че като правиш нещо с любов и от сърце е най -важно , нищо че не са спазени някой църковни обичаи.

Общи условия

Активация на акаунт