ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 515
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Еййй, Шеметка, страхотна новина... Лека и весела бременност, скъпа! Simple Smile
Как пък отсега знаеш със сигурност, че ще е момче? Аз я сънувах моята, в 4ти месец, точно като ми казаха, че ще е момче, но бях сигурна, че е момиче...после все се криеше, но аз си знаех. Даже си я видях точно такава, каквато беше като бебе. Simple Smile

А пък ние се върнахме от БГ вчера, бяхме за десетина дни да си видим баба и дядо. Ама прогнозите не бяха точни, та с пълен пролетен гардероб, мръзнехме от зимен студ и не ми се ходеше никъде. Все пак заведох детето на Сами 3D филма. Отначало много се кефеше и посягаше да пипне екрана, но към 60тата минута вече искаше да си ходим, не я свърташе. Филмът е час и половина, на мен ми допадна много и беше изживяване с това 3D, за първи път ми беше.

# 226
  • Vaudreuil Canada
шамЕнет ние не сме от срамежливите - всичко се видя на видеозона а и техниката им е последен писък на модата честно казано - взе ми акъла. Всъщност тук рядко казват пола толкова рано но този път бяха категорични - и не мисля че грешат ама ще проверим след няколко седмици пак.
Така или иначе да е живо и здраво пък пола няма да промени нищо съществено  Wink Само ако е момиче ще се обогатим с още малко бебешки дрешки в розовата гама (което е абсолютно излишо като гледам какви количества дрешки имаме  Embarassed )

# 227
  • Düsseldorf
Шеметче, това се казва прекрасна новина!!!  Hug Hug Hug Леко бременеене (ти си попреполовила май...) и безпроблемно раждане! Чакаме те в отбора с каки и батковци! Е, и Пешеходката чака някоя от нас вероятно, ама тук да се включат по-младите! Wink  Wink Wink

шамЕнет ние не сме от срамежливите - всичко се видя на видеозона а и техниката им е последен писък на модата честно казано - взе ми акъла. Всъщност тук рядко казват пола толкова рано но този път бяха категорични - и не мисля че грешат ама ще проверим след няколко седмици пак.
Така или иначе да е живо и здраво пък пола няма да промени нищо съществено  Wink Само ако е момиче ще се обогатим с още малко бебешки дрешки в розовата гама (което е абсолютно излишо като гледам какви количества дрешки имаме  Embarassed )

А по повод дрешките ми стана мило, припомних си как след моя първи 3Д видеозон, на който ни казаха, че е мъж, аз спонтанно възкликнах: "Жалко, че няма кой да носи хубавите рокли от каката!" и мъжът ми щеше да ме набие! Той, човекът, толкова се зарадвал, че ще има син!... Simple Smile

# 228
Пешеходката чака някоя от нас вероятно, ама тук да се включат по-младите! Wink  Wink Wink

Чакам аз, чакам - ето Шемета вече е сигурна за поправителен Joy

# 229
  • Vaudreuil Canada
Пешеходката чака някоя от нас вероятно, ама тук да се включат по-младите! Wink  Wink Wink

Чакам аз, чакам - ето Шемета вече е сигурна за поправителен Joy

Я не ме дъвчете по темата, че ако спретнеме трето и се окажат близнаци, ще има да ми дишате прахта  Joy Joy Joy

# 230
Дай Боже всекиму (ако обичаш мен ме пропусни!)
АМИН!

# 231
На някой може да е от полза:

"Към родители на деца родени 2006 година

Във връзка с въвеждане на задължителна предучилищна подготовка за 5 – годишните деца от 2011/2012 учебна година в София, с цел проучване, Дирекция „Образование” моли родителите, чиито деца не посещават детска градина или предучилищна група към училище, да подадат заявление на място в желаното от тях детско заведение в срок до 15.06.2011 година.

Екип ИСОДГ
http://kg.sofia.bg/?page=news&id=715
"

# 232
Шемет, честито мила, леко да си доизкараш бременността и накрая един силен мъж, който да е пръв приятел на батко си:)

# 233
  bouquet Здравейте момичета,

Има ли някоя мама, която да дава пътпъдъчени яйца на дечицата?
Препоръчаха ми ги да ги давам на Криско като противоалергени и сега заради радиацията....
Вече намерих, но съм в чуденка как да ги давам.  Казаха ми, че сурови били най-добре да се дават, по две всяка сутрин. Но нещо не мога да се навия да дам сурово яйце на детето...

# 234
  • Vaudreuil Canada
Таня мой познат пиеше сурови пъдпъдъчени яйца разбити с банан на шейк.

# 235
  bouquet Благодаря за идеята Шемет,
добре звучи Simple Smile
Сутринта му додах варено. След време мога да придобия смелост и да му го предложа сурово.

# 236
Честит празник на всички празнуващи днес!
Специални поздрави за Константин и Елена на Дидето! Hug
Ето и моята почерпка за моето Косе!

# 237
  • Vaudreuil Canada
Честит Имен Ден на малките и големи празнуващи.

# 238
  • сто акровата гора
Таня, пъдпъдъчите яйца наистина били по-полезни от кокошите, най-малко заради ниският холестерол, но педиатърката ни винаги е казвала, че на дете сурово яйце НЕ се дава.
То и на възрастен също де, дори  и да оставим настрана риска от салмонела, (а то не е никак лесно за оставяне), най-малкото не се усвояват пълноценно без топлинна обработка хранителните вещества от яйчицето.
Давай му ги варени според мен, нашата любима рецепта е твърдо сварено яйце смачкано с вилица с голямо колкото него сиренце намазано на филийка. Може и маргарин малко вътре (ако искаш да е по-гладко) и магданоз ако обичате. Grinning
Честит имен ден на именниците днес! Да са живи  и здрави, много любов и успехи им пожелаваме!
ДИДЕТО за вас са най-вече поздравите   bouquet, да са ви живи и здрави слънчицата, много да ви радват!

# 239
  • Vaudreuil Canada
От пъдпъдъчени яйца не може да се хване салмонела http://patishta.net/temi/zdrhranene/pydpydyk.htm

Общи условия

Активация на акаунт