ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 512
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Христос Возкресе!Во Истину Возкресе!

Да сте живи и здрави!

# 211
 easter easter easter easter

Христос Возкресе!

Да сте живи и здрави!

# 212
  • сто акровата гора
Христос Воскресе!
Да сте живи и здрави!
Ние се завърнахме в неделя от странстване по роднини, обиколихме доста - от София през Карлово до Сливен, е то е Ямболско селото де, ама аз все до Сливен го пращам, че е точно до петолъчката. После от там Котел-Омуртаг та до Разград където беше и основният ни престой.
На връщане към София през Попово при приятели, после Троян - Кърнаре (невероятно красиво е там, ей душата ми се напълни) и пак в София.
Вчера се възползвахме от слънчицето и се мотахме в Борисовата градина със Сонка, много хубаво, нищо че навалица имаше. Зелено, цъфнали цветенца, сладолед...
iv4ok и Соня много обича диня, изчовърква внимателно семките от парчетата и после напада  hahaha А колкото до сладоледа и аз не знам колко изяде сега, в Разград има едно "червеното магазинче" го нарича, защото е с червено-бяла тента, има най-различни видове сладолед, във фунийка, изяжда по една топчица на всяко минаване покрай него  Joy Лелята ни помни от миналото лято.

Ето и снимки от нас ако ви се гледат и приятен ден   bouquet
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1820476243004.20996 … &l=6b12489155

# 213
Здравейте дами Simple Smile
Наминавам да ви разкажа как при нас съвсем регулярно искаха да бият наведнъж 6 /шест/ ваксини!! При което аз останах в шок. Възпротивих се и помолих поне да са на два пъти. Уважиха ми искането, но се оказа че съм единствената с такова искане до сега и ме заклеймиха  Whistling
 И в градинката нещо не се разбираме с учителката  Mr. Green другият месец ще сменяме и нея Tired
Иначе като цяло сме добре, тръшкането и безразборното искане на всичко което види, отминаха  Hug
Тук времето стана топло и е чудесно за плаж  Grinning
Долу при нас има басейн и Криско колкото пъти минава толкова пъти пита кога ще го водя на морето  Joy
Обеснявам аз че това е басейн, а океана и моретата са огромни и не им се вижда края, а той най-невъзмутимо ми отговаря: Но мамо, щом се влиза с бански да се къпеш, значи и това е море  Laughing
А само преди шест месеца го водихме на окена, но вече не си го спомня  Crazy

Лек ви ден!   bouquet

Нинче, Сончето е станала страхотна малка дама Simple Smile)) пу-пу пу

# 214
  • Vaudreuil Canada
Танче и тук бият накуп ваксини - ако имаш пропуснати всичко могат да сложат наведнъж но ако кажеш че не искаш ще се съобразят. Аз сега се мотая с реваксинацията за морбили и рубеола.... нещо съм с особено мнение за нея че като сложихме първата се започнаха боледуванията ни ... най-вероятно няма никаква връзка ама на мен ми е притеснено.

Иначе при нас хубавата новина е че живот и здраве дребния ще става батко октомври месец - пак чакаме син щъркел  Wink

# 215
Ухаааа! Честито! Много се радвам за вас!

Ох,  с тия ваксини и аз се потрисам - до сега чинно съм слагала секвото, ама... трябваше ли newsm78
Радвам се, че вече няма да ми са налага да взимам това решение!

# 216
Шеметче, най-хубавата новина! Здраве и късмет ви желая! Hug
Пешеходке, нали има реимунизации? Още за първи клас дори, на навършени 7 години.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 11:49 от Betty L.

# 217
Шемет_невероятен, страхотна новина!  Grinning Леко и безпроблемно дочакване на щъркела!  Hug
За ваксините - моите деца повече няма да ги черпя с тези отровни коктейли, но за съжаление малко късно започнах да се информирам по въпроса. Sad

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 12:44 от tini-mini

# 218
Пешеходке, нали има реимунизации? Още за първи клас дори, на навършени 7 години.

Да, ама до тогава има много време - ще имам тема за размисъл. Исках да кажа, че приключихме с голямата дандания...

# 219
Шемет, честито!   bouquet Лека и безметежна!

# 220
  • Vaudreuil Canada
Мерси момичета ще видим как ще се справя  Crazy

# 221
Ехе Шеметче Честито и безпроблемна  Simple Smile)   bouquet

Шеметче за съобразяването се съобразяват, ама после какво отношение имат не е истина.  Thinking Поне в офиса където сме ние. Та съм решила по този повод, ако и следващият път се държат инак с нас, да ги сменям  Mr. Green Тъкмо съм в период на реформи  Joy

# 222
Честито, shemet_neveroiaten!  bouquet

# 223
  • сто акровата гора
Шемет честитооо! Лека и безпроблемна!  bouquet

# 224
  • Vaudreuil Canada
Благодаря ви момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт