По отношение на дупебърсането сме:"Не мога, малук съм! Болят ме ръцете! Не стигам" и пр. Ама си стига палеца на крака, за да го лапне...
Сладко яде, ако баща му-подляра, му купи. Намерил кроасани на 7 дейс...чудо! Защото тук сладките им работи са блякс! Плодове яде поне по 3 дневно. Най-често закусва банан. В градината йогурт, нат. сок и сладкиши всякакви са забранени. Ако му пратиш, ще му го вземат и толкоз.
Сега сме се отворили на игри в интернет. Пак баща му, то туй дете майка си няма... Минава ниво след ниво, сам си ги разгадава и съм в ужас. Вой до небесата като му забраня...
Ще става "пулюцай"
И за да се посмеете малко: Днес от сутринта се вайкам колко съм дебела, как дънките ми стягат. Отивам на работа, преобличам се и що да видя! Аз съм с долнището на пижамата под дънките. Та така...като си правим "онази" фотография с Кольо, аз може да не знам коя съм и защо тоз левент ме е арестувал...
Поздрав най-сърдечен!
така ми липсваше....! Каква е тая пижама, бе, някоя ефирна секси сигурно, щом се е побрала все пак
просто ми събра погледа...

Аз обичам млякото чисто и за това съм си мислела, че и детето ми ще го харесва така
А, и сега нали ни се налага да капем много често капки в очите през деня и да си призная честно понякога сладичко меченце или дъвка са ми единствените помощници в тази неприятна процедура. Това си е чиста манипулация знам, но предпочитам да дам нещо вредно и всичко да стане по лесния начин, отколкото Петър да изпадне в истерия.