Ние бяхме на кардиолог, прегледът беше много интересен като преживяване, слава Богу не видяха анатомични причини да я "боли сърцето", както тя се оплакваше. Казаха, че ако пак се оплаква и се зачести, например веднъж седмично, или ако има и други симптоми, тогава да й направят един преглед 24 часов - с едни залепени електроди по тялото, с които ходи през целия ден... О, Боже, ама аз вярвам, че това са нейни измишльотини, че я боляло сърцето, просто ме плаши, защото и тя се плаши прекалено много понякога. Сега кой знае и колко ще ни струва това, щели сме да получим фактура по пощата и в цялата поликлиника никой не можеше да ми каже колко струва прегледът... Ама беше много технически интересно - първо графика-кардиограма, после - ехограф, ама много обстоен, на сърчицето. Такъв ехограф съм виждала само в една частна клиника в СФ...да не беше и по-сложен. И целият етаж беше оцветен и украсен в рисунки, куклички, висяха едни подаръчета от тавана и имаше специални въртящи се детски футьолчета, голяма красота.
А, един въпрос: Кога най-после да очакваме да се бършат сами при голяма работа
Та така...Къде изчезна iv4ok?
Бети, отчайващо!
а ако му се яде още сладко, да си хапва някакъв плод. За сега действа.
а и хрупкаво мюсли харесва много, с кисело млекце.