ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 738
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Днес, 17.02., мама macko стана горда мама на второто си момиченце!!
Малката Михаела е русичка като кака си, родила се е 3650г и 49см.
Здравче, да ви е жива и здрава малката кукличка!!!!

Важно допълнение към мамите, които още се чудят за второ, трето и т.нат. - раждането почти е минало в колата, в болницата е продължило около 10 минути Grinning

# 496
Ех, че хубава новина!  Grinning Hug
Честито бебе!    bouquet
Да е живо и здраво и много да радва мама, татко и кака!  Hug

# 497
Най-хубавата новина! Да е жива и здрава Михаела! Поздрави на цялото семейство!  bouquet

# 498
  • Vaudreuil Canada
Страхотна новина!
Честито бебче! Да е здраво и щастливо дете малката Михаела! Бързо възстановяване на мама.

# 499
Ех, че новина!

Честито момиченце на мама Мацка! Да е живо и  здраво и много да ги радва!   bouquet

# 500
Честито бебче Михаела на мама Мацко  Heart Eyes
И аз си пожелавам такова раждане след 7-8 седмици  Whistling

# 501
  • София
Честито бебче Михаела на мама Мацко  Heart Eyes
И аз си пожелавам такова раждане след 7-8 седмици  Whistling

di_ , стискам палци Hug

# 502
  • сто акровата гора
Честито бебе на мама Мацко!   bouquet
Да е жива и здрава Михаела и с кака Eва да радват много мама и тате!

di_ силно стискам палци  Hug

# 503
Здравейте момичета  Grinning Аз не съм писала от векове направо, но влизам от време на време да чета. И все се каня да пиша, ама и аз не знам защо не сколасвам. Сигурно сте ни позабравили със Зори, че поне от 2 години не съм се разписвала, но реших, че вече е крайно време не само да си мисля, но и да го направя.  Naughty Преди време ник-ът ми беше vmitkova, но го смених, на Зори повече й харесвал новия.  Grinning Тя от известно време е вече кака на един малък бръмбъзлък. Той се казва Калоян и е вече на 3 месеца и половина, само дето върви с "бодри" крачки по алергичния път на кака си, че даже е по-чуствителен и от нея та по този повод му казваме Грахчо (от принцесата и граховото зърно)  hahaha Зори пък си надрастна алергиите, остана само с кравешкия белтък да се пребориме, но мисля че и там нещата вървят в добра посока. Та накратко това са новините при нас. Надявам се сега като съм си у дома да имам повечко време да се разписвам и да чета.

macko, честита ти принцеса мила! Здрава и щастлива да расте и много да ви радва! Hug
di_, дано раждането да е такова каквото на теб ти се иска!  fingerscrossed

# 504
  • Vaudreuil Canada
Преди време ник-ът ми беше vmitkova, но го смених, на Зори повече й харесвал новия.  Grinning

Ха ха ха а аз се чудя от къде си ми толкова позната в октомврийската тема  Joy Joy Joy Joy Joy

di_ леко раждане на теб и ще чакаме новините.

# 505
Zvezdichkova, не сме те забравили! И ти не ни забравяй и не ни изоставяй за толкова дълго вече! Честито бебенце и на теб! Дано преборите бързо алергиите! Hug
Леко раждане, di_!

# 506
  • София
Здравейте мили декемврийки!
Много мило ми стана от всички ваши пожелания, благодаря и на моето щъркелче, че ви извести  Heart Eyes Радвам се, че раздвижихме темата с нашата новинка  Blush
Действително раждането на малката Мика ме изненада с бързина. В 6.50 се обадих на доки, че имам интензивни болки и се притеснявам, че са твърде начесто. Разбрахме се да тръгвам към болницата (вече бях облечена и изкъпана). Натоварихме се в колата с Евка и татито и добре , че нямаше задръствания...в 7.40 влязох в приемния кабинет.... от там в родилна веднага и в 7.50 в се роди Михаела с три напъна.
Сега се чувствам чудесно, напасваме се с малката в къщи, а каката е безкрайно търпелива и добричка.
Обещавам да кача снимки по-натам , а на Ди пожелавам също едно прекрасно раждане, но все пак не е лошо да си избираме по-близки болници до дома- ден по- късно се замислих колко бързо стана всичко и как каката щеше на косъм да помага в колата  #Crazy
Да са здрави и щастливи дечицата ни , целувки от нас Wink

# 507
  bouquet Мацко, добре дошли в къщи вече  Hug

Ди, пожелавам ти подобно леко раждане!  Peace

Аз да се оплача момичета, Криско вече три месеца е почти непрекъснато болен! Омръзна ми вече, от сърце и душа!
 Уж оздравее, пусна го на градинка, максимума на престояване там е три дена и отново сме болни!  #Crazy В болницата вече всички ни познават по именно  Crazy
Моля ви, споделете с какво подсилавате имунната система на дечицата?

Аз, се опитвам да давам мед с лимон, или просто мед.... но от доста време не иска и да чуе за тях! Давам уж и желирани витамини, но като гледам от тях файда няма! Опитваме се да пием чай, но от тях изпива максимум една лъжичка!

# 508
Здравейте! И аз рядко се разписвам тук... Embarassed
Честито на мамчетата с нови бебчета! Бъдете здрави всичките!   bouquet
Tani@,аз заложих на продуктите на Аквасорс - много,много съм доволна  Peace (като изключим цените... Crazy )! И Шуслерови соли им давам,както и сребърна вода при нужда.От септември месец сме при класически хомеопат - началото беше доста трудно,но определено си заслужаваха и търпението,и инвестицията! Peace

# 509
  bouquet Благодаря ти, Мимина, че сподели!  Hug

Освен и аз да търся хомеопат!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт